Laatste nieuws

BitDefender Total Security 2011 biedt de gebruikers alle tools die ze nodig hebben om zich effici�nt te beschermen

August 2010


De verbeterde prestaties en de nieuwe persoonlijke aanpassingen bieden de gebruikers van BitDefender superieure bescherming tegen internetaanvallen


BitDefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van BitDefender Total Security 2011, dat volledige bescherming biedt tegen de nieuwste virussen, spyware, phishing en identiteitsdiefstal. Total Security 2011 bevat een antivirus, een firewall, tools voor netwerkbeheer, encryptering van bestanden, back-up van gegevens en elk uur automatische updates.



Met het nieuwe concept ‘Adaptive Design’ van BitDefender kan de gebruiker de software aan zijn persoonlijke behoeften aanpassen en shortcuts creëren naar functies voor dagelijks gebruik, zoals gaming- of laptop-modus, voor een nog betere interactie tussen BitDefender en het systeem en het netwerk. De functies voor de optimalisering van de prestaties in de versies 2011 helpen de gebruiker bovendien om zijn volledige systeem te beveiligen zonder andere applicaties en processen te vertragen. 



BitDefender 2011 is gebruiksklaar, nog gemakkelijker te gebruiken en bevat nog meer informatie om vragen van de gebruikers over veiligheid op het internet te beantwoorden. Alle producten van BitDefender zijn eenvoudig te installeren, zelfs op al geïnfecteerde pc’s. Ze bevatten slimme trucs, video’s die de gebruiker wegwijs maken in de configuratie en gratis professionele bijstand. “Beveiliging is veel meer dan gewoon alles vergrendelen. Ze bestaat uit een reeks zorgvuldige keuzes, het vinden van een evenwicht tussen de behoeften van de gebruikers en de realiteiten van de digitale omgeving. De connectiviteit heeft een nieuwe wereld geopend voor pc-gebruikers – online gaming, e-learning, samenwerking, sociale netwerken. Dat stelt nieuwe uitdagingen voor de persoonlijke beveiliging,“ zegt Fabrice Le Page, verantwoordelijke BitDefender-producten bij Editions Profil. “De BitDefender 2011-oplossingen houden rekening met deze belangrijke evolutie in de beveiligingswereld en blijven optimale bescherming bieden tegen internetaanvallen. Tegelijk werden de systeemperformanties aanzienlijk verbeterd en kan de gebruiker voortaan persoonlijke instellingen ingeven die perfect aan zijn behoeften en zijn persoonlijke gebruik beantwoorden.”



Belangrijkste verbeteringen in BitDefender Total Security 2011 : 


Beveiliging


Verbeterde detectie – Elk product in het gamma BitDefender 2011 maakt gebruik van multi-layered, proactieve technologieën die de meest recente gevaren in enkele seconden uitschakelen.


QuickScan – De integratie van de supersnelle ‘in the cloud’ analysefunctie ‘QuickScan’ verbetert de detectie en garandeert een optimale responstijd voor de meest frequente en riskante pc-activiteiten.


Search Advisor – Het productgamma van BitDefender bevat ook phishing-waarschuwingen voor zoekresultaten (in Google, Bing en Yahoo) en veiligheidsscores voor alle websites die spyware of oneigenlijke inhoud kunnen bevatten.


Parental Control op afstand – Vanaf nu kan de Parental Control op afstand worden ingesteld, vanuit een eenvoudige web browser, via een pc of een smartphone. De ouders kunnen de activiteit van de verschillende gebruikers van beveiligde pc’s bekijken en hun gebruiksrechten hieraan aanpassen. 


Snelheid  Smart Scan – De geoptimaliseerde analysetechnologie laat veilige bestanden door om de analysesnelheid te verhogen en het systeem zo weinig mogelijk te belasten. Ze voorkomt vertragingen door de instellingen aan te passen aan het beschikbare geheugen.


De verbeterde gaming-, laptop- en silent-modus garanderen een efficiënte en discrete bescherming, ze verlengen de levensduur van de batterij en verminderen de belasting van het systeem en onderbrekingen door bepaalde aanvragen uit te stellen tijdens uw favoriete activiteiten. 


Persoonlijke instellingen  Adaptive Design – De nieuwe functie Adaptive Design vergemakkelijkt de installatie nog en geeft de gebruiker de keuze tussen standaard- of meer verfijnde instellingen op Intermediate- of Expert-niveau.


Aanpasbaar dashboard – In alle BitDefender 2011-producten kunnen gebruikers met specifieke behoeften, zoals ouders of gamers, een eigen dashboard creëren en shortcuts aanmaken naar vaak gebruikte functies. • Trucs - BitDefender bevat voortaan een aantal suggesties, waarschuwingen en adviezen op maat die verband houden met de recente activiteiten van de gebruiker.


Naast BitDefender Total Security 2011 lanceert BitDefender ook BitDefender Antivirus 2011 en BitDefender Internet Security 2011BitDefender Antivirus 2011 biedt snelle en proactieve bescherming tegen de laatste virussen, spyware en identiteitsdiefstal via een gebruiksvriendelijk en aanpasbaar dashboard. BitDefender Internet Security 2011 garandeert volledige bescherming voor gezinnen op het internet, optimaliseert de gamingprestaties en biedt een unieke parental control.


Deze oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende packages, met updates gedurende 1 tot  3 jaar, voor prijzen van 29,95 € tot 99,95 €, taksen inbegrepen.


De nieuwe versies van BitDefender 2011 zijn nu al beschikbaar in alle grote handelszaken en in de belangrijkste internetwinkels, in een doos of als download, en bij talrijke resellers en onafhankelijke partners. De gebruikers van vorige versies van BitDefender kunnen gratis naar de nieuwe versies migreren voor de resterende looptijd van hun abonnement. 


Een volledige lijst van functionaliteiten van BitDefender 2011 en de voordelen van elk product vindt u op onze website : http://www.bitdefender.nl of in de vergelijkende tabel.


Klik hier voor BitDefender’s RSS-feeds.


Blijf ook op de hoogte van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen op de gebruikersgroep Malwarecity.


Share