Bescherm uw Onderneming met gelaagde, next-gen beveiliging

Met beste antivirus, anti-ransomware, bescherming tegen zero day-aanvallen en rollback

Toegewijde cyberbeveiligingsoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven

Beveiligingsuitdagingen

Met de opkomst van malware in de digitale wereld kunnen kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijke doelwitten zijn voor hackers. Studies tonen aan dat meer dan 50% van kleine tot middelgrote bedrijven het slachtoffer worden van cyberaanvallen. Maar met de juiste beveiliging kunnen zelfs kleine bedrijven beschermd zijn tegen alle soorten aanvallen, van ransomware tot APT's (Advanced Persistent Threats).

Bitdefender gebruikt verscheidene technieken en lagen om uw onderneming te vrijwaren, en beschermt alle zaken die uw onderneming draaiende houden: werkstations, servers, mailboxen en mobiele apparaten.

Bitdefender is ongelofelijk gemakkelijk te installeren en verbruikt heel weinig resources.

Oplossingen van Bitdefender voor cyberbeveiliging - Prijzen

Beste Bescherming, Beste Prestaties

Met geavanceerde technologieën op basis van malwaregedrag behaalt Bitdefender in onafhankelijke tests de hoogste scores voor detectie van dreigingen. De toonaangevende, in de praktijk bewezen beveiliging en prestaties van GravityZone helpen uw organisatie bij het beheersen van de risico’s van een gegevenslek, dat ernstige gevolgen voor uw onderneming of de computersystemen van uw medewerkers zou kunnen hebben.

Oplossingen van Bitdefender voor cyberbeveiliging - Prijzen
Beheerconsole voor cyberbeveiliging met on-premise en cloud-implementatie

Gestroomlijnde implementatie en beveiligingsbeheer

Organisaties kunnen de cloudgebaseerde beheerconsole gebruiken of de console lokaal (on-premise) implementeren. De GravityZone on-premise console is gebaseerd op geharde Linux-machines binnen virtuele appliances en kan al binnen 30 minuten geconfigureerd en gebruiksklaar zijn. Tijdens de installatie van de Bitdefender-agent wordt de oude antivirusoplossing automatisch gedetecteerd en verwijderd.

Eengemaakte eindpuntbescherming

Uniform beheer voor al uw endpoints

Gebruik één centrale console om optimale beveiliging te beheren voor desktops, servers, virtuele en fysieke machines, mobiele apparaten en e-mail.

Eengemaakte eindpuntbescherming
100% DETECTION AGAINST REAL-WORLD THREATS

100% DETECTIE TEGEN REËLE DREIGINGEN

Plaats #1 voor reële bescherming, op basis van testen bestaande uit 371 test cases (zoals schadelijke URL's) in aug/sep 2019

6/6 IN DETECTION & PERFORMANCE

6/6 VOOR DETECTIE & PRESTATIES

Maximumscores voor zowel bescherming als prestaties voor het Endpoint Security-product bij de laatste reeks testen van jul/aug 2019 van AV-Test

Bronnen

SOLUTION PAPER ATC

WITBOEK ANTIRANSOMWARE

VEREISTEN VOOR NEXT-GEN EPP'S: HET VOLLEDIGE RAPPORT

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Producten

GravityZone Business Security ontworpen voor SMB IT-beveiliging

GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone is een hulpbronnenefficiënte beveiligingsoplossing die niet alleen uitstekende prestaties en bescherming biedt, maar ook een gecentraliseerd beheer, een eenvoudige uitrol en de vrijheid om te kiezen tussen een beheersconsole die in de cloud of on-premise wordt beheerd. De oplossing is ontwikkeld om kleine tot middelgrote organisaties te beschermen en dekt een onbeperkt aantal bestandsservers, desktops, of laptops, fysieke en virtuele machines.

See more
GravityZone Advanced Business Security ontworpen voor hoogwaardige cyberbeveiliging

GravityZone Advanced Business Security

Bitdefender GravityZone is een an all-in-one beveiligingsoplossing die niet alleen uitstekende prestaties en bescherming biedt, maar ook een gecentraliseerd beheer, een eenvoudige uitrol en de vrijheid om te kiezen tussen een beheersconsole die in de cloud of on-premise wordt beheerd. De oplossing is ontwikkeld om organisaties die een uitgebreide bescherming wensen, te beschermen en dekt een onbeperkt aantal desktops, laptops, servers, e-mails en mobiele apparaten (fysieke en virtuele machines).

Meer info
GravityZone Elite voor een volledige bescherming tegen alle cyberaanvallen

GravityZone Elite Suite

Gelaagde next-gen architectuur die organisaties ook tegen de meest geavanceerde dreigingen beschermt. De oplossing biedt preventie, detectie, remediëring en zichtbaarheid in één enkel, modulair platform.

See More
Vorige Volgende