Houd uw digitale identiteit veilig.

Begin vandaag vanaf slechts {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH} per maand

De beste waarde
1-jaar abonnement
Besparing

/maand

Gefactureerd eerste jaareerste maand

30 dagen geld-terug-garantie

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

De beste waarde
1-maand abonnement
Besparing

/maand

Gefactureerd eerste jaareerste maand

30 dagen geld-terug-garantie

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender, bekroonde leider in cyberbeveiliging waarop u kunt vertrouwen

HET IS SCHOKKEND MAAR WAAR:

Digital-identity-image

In 2021 werd een recordaantal van 40 MILJARD gegevensrecords gecompromitteerd door datalekken.

In 2021 werden persoonlijke gegevens en online accounts blootgelegd van miljoenen mensen, door aanvallen op databases in de gezondheidszorg, van de overheid, in de financiële sector en de detailhandel. Datalekken worden steeds groter — en hackers worden steeds slimmer.

 
BRON: 2020 Year End Data Breach QuickView Report, Risk-Based Security Analytics.

Hoe digitale identiteitsbescherming van Bitdefender werkt

Niets te downloaden, niets te installeren. Op het moment dat u zich aanmeldt, begint de bekroonde technologie van Bitdefender de diepste uithoeken van het web af te tasten om te controleren of uw persoonlijke gegevens werden blootgesteld.

Krijg een 360° beeld van AL uw persoonlijke gegevens

Met deze dienst kunt u uw digitale voetafdruk zien, zelfs sporen van diensten die u niet meer gebruikt maar waar uw gegevens nog wel op staan. Na jaren van online activiteiten weet u eindelijk welke gevoelige gegevens van u er zijn en waar.
 

NIEUW Met webmailintegratie ziet u honderden services en kunt u eenvoudige stappen ondernemen om uw digitale voetafdruk onder controle te houden en identiteitsdiefstal te voorkomen.

step 1

STAP ÉÉN: uw voetafdruk in kaart brengen

Digital-identity-step-one

STAP TWEE: CONTROLEREN OP LEKKEN

Nauwgezet monitoren en rapporteren van inbreuken, 24/7/365

Bitdefender controleert voortdurend zowel het openbare web als het Dark Web namens u, en meldt onmiddellijk alle inbreuken die uw persoonlijke gegevens en identiteit in gevaar brengen.

Digital-identity-step-two

STAP DRIE: DUIDELIJKE OPLOSSINGEN AANREIKEN

Onderneem snelle, beslissende actie en blijf veilig

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over wat u wel en niet moet doen. Bitdefender geeft u eenvoudige, specifieke actie-items met één klik om onmiddellijk lekken en zwakke punten in uw digitale voetafdruk te dichten.

Digital-identity-step-three

Houd altijd uw ID-beschermingsscore in de gaten.

Bitdefender Identity Protection laat u zien hoe goed u scoort op de schaal voor identiteitsbescherming door onder andere rekening te houden met het aantal inbreuken waaraan u bent gekoppeld en het type informatie dat werd blootgesteld. Hoe hoger u scoort, hoe veiliger u bent.

ID-score

Met Bitdefender die op u let, kunt u eindelijk ontspannen

Voeg een extra beschermingslaag toe van de beveiligingsleverancier die u nog nooit in de steek heeft gelaten.
Als u houdt van de apparaatbescherming van Bitdefender Total Security, zult u de eenvoud en efficiëntie van het monitoring dashboard van Bitdefender Digital Identity Protection zeker kunnen waarderen.

Meer info
Eenvoudig te installeren

100% automatisch, niets te installeren

Helemaal geen ingewikkelde installatie. Zodra u uw account aanmaakt, gaat Bitdefender aan de slag met+ de beveiliging van uw gegevens, en rapporteert aan u. In het dashboard vindt u alle informatie die u nodig hebt en kunt u uw gegevens in de gaten te houden.

Gemakkelijk uit te voeren

30 dagen geld-terug-garantie

U krijgt 30 dagen de tijd om uw digitale voetafdruk zonder risico samen te stellen en op te schonen. Als u niet tevreden bent met het resultaat, krijgt u van ons uw geld terug, zo simpel is het.

Gemakkelijk te controleren

Het merk dat IT-experts kiezen en gebruiken

Bitdefender is al meer dan tien jaar het best beoordeelde merk op het gebied van cyberbeveiliging. Waarom zou u iemand anders kiezen?

Waarom is online privacy tegenwoordig zo belangrijk?

Online privacy betekent het beschermen van uw privé- en financiële gegevens tegen cybercriminelen. Dergelijke persoonlijk identificeerbare informatie heeft grote waarde op het internet en zodra deze gegevens uitlekken, is uw geld niet langer veilig. U hebt een betrouwbare dienst nodig voor continue identiteitsbescherming en -bewaking om ervoor te zorgen dat uw privégegevens altijd privé blijven.

Wat is mijn digitale voetafdruk?

Uw digitale voetafdruk is uw gehele online activiteit. Elke login op uw sociale accounts, elke banktransactie, alles wat u online koopt kan worden blootgesteld aan datalekken. U moet zich te allen tijde bewust zijn van de manier waarop uw persoonlijke en financiële gegevens worden opgeslagen en behandeld - en de nodige stappen ondernemen om ze te beschermen.

Wat zijn datalekken en hoe beïnvloeden ze mijn persoonlijke accounts?

Datalekken zijn beveiligingsincidenten waarbij privégegevens uitlekken naar een onveilige omgeving. Deze kunnen door cybercriminelen overal ter wereld worden misbruikt om toegang te krijgen tot uw online identiteit. Datalekken kunnen gevolgen hebben voor uw kredietscore, ziekteverzekering, studiebeurzen of zelfs uw pensioenrekening.

Hoe kan Bitdefender Digital Identity Protection helpen met mijn online privacy?

Bitdefender Digital Identity Protection bewaakt voortdurend uw persoonlijke gegevens en waarschuwt u in real time in geval van een datalek. Zo kunt u uw wachtwoorden wijzigen en uw accounts beveiligen om financieel verlies of imitaties op sociale media te voorkomen.

Waar zoekt Bitdefender Digital Identity Protection naar gegevens?

Bitdefender Digital Identity Protection zoekt naar gegevens op het oppervlakteweb (sociale medianetwerken, berichten, blogs, forums, gegevensmakelaars, publicaties, offline databases) maar ook op de Dark Web-marktplaatsen, waar cybercriminelen informatie verhandelen die is verzameld uit datalekken.

 

Hoe verschilt Bitdefender Digital Identity Protection van andere (gratis) diensten?

Bitdefender Digital Identity Protection heeft ongeëvenaarde mogelijkheden om aanzienlijke volumes en een hogere kwaliteit van gegevens van het Dark Web te bewaken. De informatie van het Dark Web wordt gecureerd en ontdubbeld zodat we het aantal vals-positieve waarschuwingen kunnen verminderen.

Ik heb het al gekocht. Hoe activeer ik Bitdefender Digital Identity Protection?

Na de aankoop ontvangt u een e-mail met de instructies om de dienst te activeren. Klik op de knop Aan de slag, maak een Bitdefender-account aan of meld u aan bij een bestaande account en de dienst wordt geactiveerd. Om de dienst te gebruiken, volgt u de onboarding-stappen.

Voor meer details over het activeren en gebruiken van Bitdefender Digital Identity Protection, klik hier en volg de gedetailleerde stappen.

Hoe kan ik de dienst gebruiken? Moet ik iets downloaden?

U hoeft niets te downloaden, want Bitdefender Digital Identity Protection is een online dienst. U krijgt toegang tot een web-dashboard waar u al uw persoonlijke accounts in real time kunt controleren.

 

Hoe kan ik waarschuwingen ontvangen voor toekomstige datalekken?

Om waarschuwingen te ontvangen voor toekomstige datalekken hoeft u zich alleen maar aan te melden voor e-mailwaarschuwingen vanuit uw web-dashboard, en u begint privacywaarschuwingen en beveiligingsrapporten te ontvangen van Bitdefender Digital Identity Protection.