BEVEILIGING VAN HET OP SOFTWARE GEBASEERDE DATACENTER

Beveiligingsvereisten voor softwaregedefinieerde datacenters (SDDC)

Beveiligingsvereisten voor het softwarematige datacenter

We hebben een nieuwe soort beveiligingsoplossing nodig om de hybride, softwarematige datacenters doeltreffend te beschermen, zonder de voordelen van wendbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit teniet te doen. Gartner,®als industrie-analysebedrijf, benadrukt in zijn 2018 Market Guide voor Cloud-workload beschermingsplatformen dat “workloads in hybride datacenters een andere beschermingsstrategie vereisen dan apparaten van eindgebruikers. Ontwikkel aanbiedingen die specifiek ontworpen zijn voor cloud-workload bescherming.” Lees het verslag van Gartner om de beste praktijken voor de beveiliging van datacenters en cloud-workloads te leren.

Gartner-verslag lezen

Beveiliging geoptimaliseerd voor het
softwarematige datacenter

Beveiligingsplatformen zoals Bitdefender GravityZone die vanaf nul opgebouwd zijn voor het moderne datacenter leveren de volgende unieke voordelen op om bedrijven te helpen maximale waarde te halen uit hun SDDC-systemen.

Behendigheid via automatisering van beveiliging

Behendigheid via automatisering van beveiliging

Operationele efficiëntie via gestroomlijnde beheerbaarheid

Operationele efficiëntie via gestroomlijnde beheerbaarheid

Intens gebruik van infrastructuur via kleine voetafdruk van de beveiliging

Intens gebruik van infrastructuur via kleine voetafdruk van de beveiliging

Volledig compatibel met VMWare, Microsoft, Citrix, Nutanix en AWS softwaregedefinieerd datacenter Universele compatibiliteit met SDDC-technologieën

Universele compatibiliteit met SDDC-technologieën

Schaalbaarheid naar carrier-grade implementaties

Schaalbaarheid naar carrier-grade implementaties

Continue bescherming en compliance

Continue bescherming en compliance

Win met GravityZone datacenter en cloud beveiliging

GravityZone werd ontworpen voor het softwarematige datacenter en is een gelauwerd cloud-workload beveiligingsplatform dat gelaagde next-gen verdediging biedt, en ondertussen IT-behendigheid, operationele doeltreffendheid en beperking van de infrastructuurkosten stimuleert. GravityZone is ontworpen om de impact van de beveiliging op systeemmiddelen tot een minimum te beperken en ondertussen zowel de virtualisatiedensiteit te maximaliseren (om de voetafdruk van de infrastructuur te beperken), als de prestaties van toepassingen (om de gebruikerservaring te verbeteren).

  • 55% Hogere consolidatieverhoudingen
  • 36% Snellere applicatierespons
  • 99.9% Detectie van dreigingen rate
  • Maximum Operationele doelmatigheid
  • Universeel Hypervisor-ondersteuning
  • Onbeperkt Lineaire schaalbaarheid

Een VMware®-klare oplossing

VMware Cloud op AWS®

GravityZone is een erkende VMware Ready oplossing die volledig gevalideerd werd op VMware Cloud on AWS. Met GravityZone wordt de beveiliging beheerd vanuit één enkel punt, voor on-premises machines en voor virtuele, op de cloud gebaseerde machines, waardoor de beveiligingsactiviteiten kunnen worden vereenvoudigd, uitgebreide zichtbaarheid kan worden behouden en consistentie van het beveiligingsbeleid over de VMware hybride cloud heen kan worden verzekerd.

Overzicht oplossing lezen

VMware NSX™-V en –T

Bitdefender - een VMWARE-ontwerppartner voor NSX-T Guest Introspection en de eerste leverancier die integreert met NSX-T Data Center - versterkt agentloze beveiliging tegen geavanceerde dreigingen op een unieke manier, met HyperDetect afstembare machine learning.

Overzicht oplossing NSX lezen
VMWare Ready Cyber Security Software

Probeer het zelf

Beveiliging voor VMware Cloud op AWS

Ontdek hoe gemakkelijk GravityZone kan worden uitgerold en integreert met zowel servers op locatie als met VMware Cloud op AWS-matige vCenter Servers. GravityZone maakt snellere time-to-security mogelijk en maximaliseert de doeltreffendheid van beveiligingsoperaties over de hele hybride cloud heen.

Next-gen beveiliging zonder agent

Kijk hoe GravityZone NSX-gastintrospectiediensten aanwendt om betrouwbare bescherming (met afstembare machine learning), snelle oplossingen en gestroomlijnde rapportering in een systeem zonder agent te bieden.

Bronnen

Bitdefender uitgeroepen tot leider in Forrester WaveTM

VMWARE® WEBINAR

WITBOEK IDC “Hybride architecturen en softwarematige datacenters geven vorm aan nieuwe vereisten aangaande beveiliging”

De evolutie van IT-architectuur, met zijn op software gebaseerde technologieën en cloud technologieën, is fundamenteel voor de transformatie van bedrijven. Maar de modernisering van datacenters introduceert tegelijk ook beveiligingsuitdagingen die veel oplossingen moeilijk weten te overwinnen.

BEST PRACTICES VAN GARTNER VOOR DE BESCHERMING VAN CLOUD-WORKLOADS

Server-workloads in hybride datacenters die zowel privéclouds als publieke clouds omspannen, vereisen een andere beschermingsstrategie dan apparaten die gericht zijn op eindgebruikers. Beveiligings- en risicobeheerleiders dienen aanbiedingen te beoordelen en uit te rollen die specifiek zijn ontwikkeld voor cloud-workload bescherming.

WEBINAR VMWARE-BITDEFENDER “SDDC, DIGITAL TRANSFORMATION AND SECURITY”

SDDC is nu de standaard voor flexibele, hybride cloud-infrastructuur, en het instrument voor digitale werkruimten en nieuwe cloud-inclusieve businessmodellen. Bekijk deze webinar en ontdek hoe VMware aan het voortouw staat van de SDDC-ontwikkeling en hoe Bitdefender de beveiliging voor VMware-workloads verhoogt.

DE IMPACT VAN VIRTUALISATIEBEVEILIGING OP UW VDI-OMGEVING

We testten verschillende beveiligingsoplossingen om uit te zoeken wat hun impact is op de virtualisatiedichtheid en de toepassingsresponstijden.

CRYPTOJACKING: DE NIEUWE DREIGING VOOR DATACENTERS

Illegaal mijnen naar cryptovaluta is nu al een probleem dat zakelijke datacenters en publieke clouds vele miljoenen dollars kost. Het aantal aanvallen blijft groeien en er komen dagelijks nieuwe, geavanceerde aanvalstechnieken bij.

Producten

GravityZone Security for Virtualized Environments

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments is een bekroond cloud-workload beveiligingsplatform dat ontworpen werd om softwarematige infrastructuur te beschermen, en terwijl ook de wendbaarheid, efficiëntie en prestaties ervan te promoten.

Meer weten gratis proefversie
GravityZone Security for Storage

GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

GravityZone Security for Storage gebruikt machine learning, cloud lookup en andere antimalware-technologieën om ongeëvenaarde realtime-bescherming te bieden voor ICAP-compatibele systemen voor netwerkopslag en het delen van bestanden. Security for Storage wordt vanaf dezelfde console beheerd als GravityZone Security for Virtualized Environments en is eenvoudig uit te rollen en te beheren.

Meer weten
Hypervisor Introspectie (HVI)

BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION (HVI)

HVI, ontwikkeld in samenwerking met Citrix en door het analysebedrijf IDC® beschreven als ”een kwalitatieve verbetering van de beveiliging van virtuele omgevingen", beschermt de infrastructuur van datacenters, dankzij realtime-geheugenintrospectie op hypervisorniveau, tegen zero day-aanvallen, kernel-level exploits en andere geavanceerde, doelgerichte aanvalstechnieken. HVI voegt een unieke beveiligingslaag toe aan GravityZone, om te beschermen tegen geavanceerde en hardnekkige dreigingen als EternalBlue.

Meer weten
Vorige Volgende

Symantec™? aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.