Ransomware kan u kostbare bestanden of geld kosten - en vaak zelfs beide. Het is een type malware dat zich toegang verschaft tot uw computer en belangrijke documenten versleutelt, zodat u ze niet meer kunt gebruiken. Cybercriminelen eisen losgeld om de sleutel te ontvangen.Bitdefender Small Office Security maakt gebruik van een geavanceerde verdediging tegen aanvallen tegen de nieuwste ransomware door specifieke bedreigende gedragingen te volgen en vervolgens verdachte toepassingen te blokkeren. Uw documenten zijn ook beschermd tegen versleuteling door ongeoorloofde toegang te weigeren.

vpn premium
Bitdefender Premium VPN

1 Jaarabonnement

Bitdefender VPN is een virtueel privénetwerk dat uw webverkeer versleutelt, waardoor u beveiligd blijft tegen snuffelaars en hackers die uw persoonlijke en financiële gegevens proberen te stelen.

Kan worden gebruikt voor hetzelfde aantal apparaten dat door uw abonnement Bitdefender Small Office Security wordt gedekt.

Bitdefender Small Office Security
korting
Bitdefender

Small office security

  • Complete bescherming voor uw Windows-, macOS-, iOS- en Android-toestellen
  • Beschermt uw onderneming tegen ransomware en alle nieuwe en bestaande cyberbedreigingen
  • Voorkomt gegevensinbreuken en beveiligt de persoonsgegevens en financiële gegevens van uw klanten
  • Installatie in minder dan 5 minuten, geen IT-vaardigheden nodig
Aantal apparaten:
Oude prijs:
Besparing:
Totaal:
voor het eerste jaar

Snel te installeren

24/7 bescherming

Waarom Bitdefender Small Office Security?

Met de opkomst van malware in de digitale wereld worden minstens de helft van kleine en middelgrote bedrijven het slachtoffer van cyberaanvallen. E-bedreigingen worden steeds meer complex en bedrijven hebben een vertrouwde, innoverende beveiligingsoplossing nodig als bescherming tegen hackers en virussen.

Bitdefender Small Office Security biedt next-gen bescherming voor al uw apparaten, zodat niets u kan vertragen.

Bitdefender is ongelofelijk gemakkelijk te installeren en verbruikt heel weinig resources.

Bitdefender innoverende beveiligingsoplossing, die meer dan

500 miljoen systemen wereldwijd beschermt

Product of the Year

AV-Comparatives, February 2020

Eenvoudig, op de cloud gebaseerd beheer

Bitdefender voorziet één enkele beheerconsole voor het gecentraliseerde beheer van uw Windows-, Android-, macOS- of iOS-apparaten.

Met Bitdefender Central is het heel eenvoudig om, zonder IT-vaardigheden, meerdere apparaten te installeren en te beheren.

U kunt deze apparaten in alle rust monitoren vanop kantoor, of vanop uw telefoon voor snelle updates, overal ter wereld.

Gratis ondersteuning voor u en uw team

Wanneer u met Bitdefender werkt, wordt u als een partner behandeld.

Onze ingenieurs staan altijd klaar en zijn beschikbaar via telefoon, e-mail of chat wanneer u en uw team bijstand nodig hebben.

U hoeft niet zelf aanwezig te zijn om ondersteuning toe te staan of om er gebruik van te maken. Al uw werknemers kunnen bellen om bijstand te krijgen van een gecertificeerde Bitdefender-technicus.

Verloren of gestolen apparaten kunnen in het midden van de nacht worden gerapporteerd en vergrendeld. Problemen met de prestaties kunnen nog voor de dag terug begint, worden aangepakt.

E-mail : [email protected]
Telefoonnummer: (0031) 208084508

Meerlagige Ransomware-bescherming & Ransomware-remediëring

Bitdefender Small Office Security biedt meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van bedreigend gedrag om infecties te voorkomen en beschermt uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware.

De functie Ransomware Remediëring werkt als een remediëringslaag die gegevens zoals documenten, foto's, video's en muziek beschermt tegen alle soorten aanvallen via ransomware.

Meer weten over ransomware

Preventie tegen netwerkbedreigingen

Bitdefender Small Office Security brengt grote veranderingen teweeg in de manier waarop online dreigingen opgespoord en geweerd worden. De recentste netwerkgebaseerde adaptieve beveiligingslaag voorkomt de exploitatie van kwetsbaarheden in uw systeem, en detecteert en blokkeert bruteforce-aanvallen. Ze verhindert dat botnet aanvallen uw apparaat compromitteren en voorkomt het versturen van gevoelige informatie in niet-versleutelde formulieren.

Systeemvereisten

Bitdefender Small Office Security
korting
Bitdefender

Small office security

  • Complete bescherming voor uw Windows-, macOS-, iOS- en Android-toestellen
  • Beschermt uw onderneming tegen ransomware en alle nieuwe en bestaande cyberbedreigingen
  • Voorkomt gegevensinbreuken en beveiligt de persoonsgegevens en financiële gegevens van uw klanten
  • Installatie in minder dan 5 minuten, geen IT-vaardigheden nodig
Aantal apparaten:
Oude prijs:
Besparing:
Totaal:
voor het eerste jaar