Isoleer en beveilig de grootste risico's voor uw netwerk - webbrowsers - zonder gebruikers te isoleren van het web

Houd internetgebruikers en systemen veilig met Browser Isolation

Webbrowsers en plug-ins vormen een breed aanvalsoppervlak

Een rijke webervaring moet niet opgeofferd worden voor de veiligheid. Net als eindgebruikerssystemen geïsoleerd worden van kritieke servers, moeten webbrowsers daarentegen geïsoleerd worden van eindgebruikerssystemen en beveiligd worden. Wanneer browsers geïsoleerd worden van eindgebruikerssystemen en de uitvoeringsomgeving beschermd wordt met een unieke beveiliging - die enkel Bitdefender kan bieden - kunt u uw gebruikers laten genieten van rijke webinhoud en hen en uw datacenter veilig houden.

Kenmerken en voordelen

ISOLEER BROWSERS, NIET DE GEBRUIKERS

Veel dagdagelijkse functies, van HR-toepassingen tot systeembeheer, vertrouwen op toegang tot interne en externe webbronnen. Isoleer browsers door de uitvoering ervan weg te halen van eindgebruikerssystemen en in een gecontroleerde en beveiligde uitvoeringsomgeving te brengen, zonder eindgebruikers te isoleren van mogelijke risicovolle bronnen.

UNIEKE OP HYPERVISOR GEBASEERDE BEVEILIGING

De beveiliging van Bitdefender Browser Isolation integreert met APIs in Citrix Hypervison om het ruwe geheugen te inspecteren van werkende Citrix Virtual Apps servers. De als Bitdefender Hypervision Introspection gekende beveiligingscapaciteit is uniek voor Citrix® Hypervisior, terwijl Bitdefender de enige verkoper is die de krachtige beveiligingsbenadering kan benutten.
Kom meer te weten over Bitdefender Hypervisor Introspection

BEYOND DETECTION

Vertrouw voor uw beveiliging niet louter op uitkijken voor wat we weten dat slecht is (malware signature) of enkel toelaten waarvan we weten dat het goed is (witte lijst). Browser Isolation blokkeert de techniek, zoals bufferoverlopen, die aanvallers gebruiken om browsers en plug-ins steeds opnieuw te misbruiken.

LAAT UW BESTAANDE CITRIX INVESTERING RENDEREN

Bitdefender Browser Isolation voegt de unieke beveiliging van Bitdefender toe aan browsers die gepubliceerd worden door Citrix® Virtual Apps, zodat u geen ander virtualiseringsplatform voor apps moet aankopen om browsers te beveiligen. Laat daarentegen uw bestaande investering renderen zonder de eindgebruikerservaring te verstoren.

RICHT U OP UW GROOTSTE RISICO'S

Terwijl sommige organisaties ervoor kiezen alle browsers te laten lopen met Bitdefender Isolation, zijn er andere die zich misschien liever richten op de scenario's met hoog risico. Deze kunnen betrekking hebben op een bepaalde gebruiker (HR, financiën, C-niveau), webbestemmingen (onbetrouwbare externe bronnen), of browsers (oude browsers die niet meer ondersteund worden, die nodig zijn voor legacy apps).

ISOLEREN VAN DE GEÏSOLEERDE BROWSERS

Aangezien de Browser Isolation beveiliging Citrix® Hypervisor exploiteert, is er geen beveiligingsafdruk in de virtualiseringsserver om aan te vallen of te ondermijnen, zodat aanvallers geen vaste voet kunnen krijgen in uw omgeving om ransomware te verspreiden, een ander systeem aan te vallen, of geavanceerde bestandsloze aanvallen te beramen, om maar een aantal dreigingen te noemen.

Visueel overzicht

Hoe Bitdefender Browser Isolation met Citrix Hypervisor werkt

Isoleren en beveiligen van webbrowsers en plug-ins.

Citrix® Virtual Apps haalt de uitvoering van kwetsbare webbrowsers en plug-ins weg van de eindgebruikerssystemen. Bitdefender Browser Isolation beveiligt de browsersessies binnen de Virtual Apps server gebruik makend van de unieke beveiligingstechnologie van Bitdefender. Eindgebruikers kunnen toegang krijgen tot de webbronnen die ze vragen, terwijl beheerders erop kunnen rekenen dat geavanceerde dreigingen afgezwakt worden.

Wilt u er meer over weten of Bitdefender Browser Isolation uitproberen?

Overzicht oplossingen downloaden DEMO aanvragen

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen