BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION

Stop geavanceerde, doelgerichte aanvallen en voorkom inbreuken

Bitdefender Hipervisor Introspection ( HVI )

Een transformatieve benadering voor de detectie van geavanceerde aanvallen

Volgens Mandiant M-Trends 2018 Report deden bedrijven er in 2017 gemiddeld drie maanden over om te herstellen van een inbreuk. Door de heimelijke aard van geavanceerde, doelgerichte aanvallen en het onvermogen van traditionele instrumenten, zoals traditionele beveiliging voor endpoints, deze aanvallen te detecteren, spelen bedrijven gevoelige gegevens, intellectueel eigendom en miljoenen dollars kwijt aan schadelijke actoren. Bedrijven die een digital transformatie ondergaan kunnen aanvallers te slim af zijn via geheugenintrospectie binnen de hypervisor. Exploits kunnen er niet aan ontsnappen en kunnen het niet compromitteren.

LEES DE IDC WHITEPAPER

Kenmerken en voordelen

Onovertroffen zero day-detectie via geheugenintrospectie

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) is de eerste beveiligingsoplossing die geheugeninbreuken kan detecteren die soms over het hoofd worden gezien door beveiligingstool voor endpoints. Bitdefender HVI analyseert de ruwe geheugenlijnen rechtstreeks, zodat ze niet kunnen worden gemanipuleerd door malware.
MEER ONTDEKKEN: Bitdefender Hypervisor Introspection

ROBUUSTE BEVEILIGINGSARCHITECTUUR, GEÏSOLEERD TEGEN INKOMENDE AANVALLEN

Doordat het zich volledig buiten het besturingssysteem bevindt, met hardwarematige isolatie en zonder agents of drivers in de endpoints, kan Bitdefender Hypervisor Introspection niet worden uitgeschakeld of gecompromitteerd door rootkits of andere malware op kernel-niveau.

REALTIME-REMEDIËRING VIA GEAUTOMATISEERDE INJECTIE TOOL​

Bitdefender HVI stopt de aanval niet alleen in realtime maar helpt ook bij het verwijderen van de malware door automatisch een tijdelijke hersteltool in de getroffen Virtual Machine te injecteren.

MAXIMALE BENUTTING VAN DE INFRASTRUCTUUR EN ROI

Als oplossing zonder agent zorgt Hypervisor Introspection voor hoge consolidatieratio's en een lage latentie voor toepassingen in geconsolideerde datacenters. Tegelijk biedt de oplossing een hoge ROI en een uitstekende gebruikerservaring.

VLOTTE UITROL EN NAADLOOS BEHEER

Dankzij de gecentraliseerde benadering aangaande beveiliging kan Bitdefender HVI in slechts enkele minuten worden geïmplementeerd. Het beheer verloopt soepel via het GravityZone Control Center van Bitdefender.

VOLLEDIG COMPATIBEL MET BESTAANDE BEVEILIGINGSLAGEN

In tegenstelling tot vele andere leveranciers, die vereisen dat u uw huidige beveiliging voor endpoints verwijdert en vervangt door hun beveiliging, is Bitdefender HVI een aanvulling op en compatibel met reeds aanwezige beveiligingstools.

Wilt u meer weten?

INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

Focus op technieken die geheugen manipuleren

In plaats van de miljoenen voorbeelden van malware te scannen, detecteert hypervisor geheugenintrospectie het beperkte aantal verwante aanvalstechnieken, die enkel zichtbaar zijn op het hypervisor-niveau: de introspectie identificeert zero day-aanvallen net zo gemakkelijk als gekende exploits. Bitdefender HVI heeft geen signature-updates nodig, want de aanvalstechnieken op zich veranderen niet.

Bescherming op besturingssysteemniveau

HONDERDEN MILJOENEN
GEKENDE EN ONGEKENDE DREIGINGEN

PERSPECTIEF ENDPOINT SECURITY

NIVEAU BESTURINGSSYSTEEM

Bescherming op hypervisorniveau

EEN HANDVOL AANVALSTECHNIEKEN
HEAP SPRAY | CODE INJECTION | API HOOKING ENZ.

PERSPECTIEF BITDEFENDER HVI

HYPERVISOR-NIVEAU

Browserisolatie met
Hypervisor Introspectie

Browsers en surfgedrag zijn een belangrijk aanvalskanaal geworden dat door kwaadwillende actoren gebruikt wordt als ingangspunt voor phishing, ransomware en geavanceerde, doelgerichte aanvallen. Bitdefender en Citrix hebben een veilige surfoplossing ontwikkeld om te helpen het aanvalsoppervlak dat voortvloeit uit oudere, onbeveiligde of slecht geconfigureerde browsers en onzorgvuldig of roekeloos surfgedrag te beperken.

WITBOEK BEVEILIGDE BROWSER LEZEN

Bronnen

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Extra beschermingslagen en services

Benieuwd? Vraag een demo aan.

VRAAG EEN DEMO

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen