Welkom bij de Bitdefender Support Center

Verder naar
Ondersteuning voor thuisgebruikers

Onze ervaren technici staan 24/7 tot uw beschikking! Wij staan tot uw beschikking om uw vragen over uw beveiligingssuite te beantwoorden en om u de antivirusondersteuning te bieden die u nodig hebt om technische problemen die u mogelijk ondervindt met uw internetbeveiligingssoftware, op te lossen.

Verder naar
Zakelijke ondersteuning

Bitdefender’s certified representatives are poised and ready to provide you with unrivaled support via online services, e-mail or phone. Trained in-depth on Bitdefender’s Internet security solutions, as well as third-party technologies, our antivirus support experts are committed to being responsive to your needs and to providing you with the highest level of technical support.

Begeleiding voor
Ethische conformiteit aanvragen

Eerlijkheid, integriteit en vertrouwen zijn centrale begrippen voor de waarden van Bitdefender. En door ethische principes te eerbiedigen, wordt het beste in ons naar boven gebracht: creativiteit, focus en innovatie. We leiden onze teams zo op dat ze altijd bedachtzaam zijn, en altijd handelen op een manier die consistent is met de waarden van Bitdefender. Als u echter voor ethische dilemma's komt te staan, neem dan contact op met het management en de HR-teams voor begeleiding, of contacteer Bitdefender Ethics.