Onze technologie, uw merk. Bitdefender Antimalware Rebranding, private of white label-oplossingen

Voorverpakte antimalware-oplossingen

Op de zeer competitieve beveiligingsmarkt kan het ontwikkelen van een volledig nieuwe antimalware-oplossing een zware last zijn voor uw bedrijfsmiddelen. Dus waarom geen bestaande oplossing nemen? Bitdefender heeft een groot aantal bekroonde antimalware-oplossingen die op uw logo wachten! En het beste van dit alles? U heeft geen geavanceerde kennis over beveiliging nodig om ermee te beginnen.

Pas de look van onze oplossing aan de stijl van uw bedrijf aan met uw lettertypes, logo en kleuren, en klaar! U heeft nu een hoogstaande beveiligingsoplossing aan uw portfolio toegevoegd die al uw (mogelijke) klanten kunnen kopen!

Ontdek waarom u geen vakkennis aangaande antimalware nodig heeft om white label- of private label-oplossingen te gebruiken

Geen expertise in antimalware vereist

U hoef geen beveiligingsexperts of -onderzoekers in te huren om uw nieuwe product te configureren. Onze antimalware-oplossingen kunnen op maat van al uw bedrijfsbehoeften worden gemaakt, van individuele tot bedrijfspakketten. Ons team heeft het zware werk al gedaan: al wat u nu hoeft te doen is genieten van een stroom aan nieuwe klanten!

 • Onze oplossingen dragen het keurmerk van 15 jaar ervaring in de sector, 3 opeenvolgende prijzen voor Product van het Jaar, evenals tal van andere certificaties.
 • One private en white label-oplossingen vereisen geen geavanceerde installatie of aanvullend personeel.
 • De pakketten vereisen geen aparte promotie, aangezien ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande aanbod.
Expert laat zien hoe de rebrandingoplossing van Bitdefender geïntegreerd is voor Windows-producten

Rebranded Windows-oplossingen

Kies uit een reeks gemakkelijk te implementeren en gemakkelijk te gebruiken voorgedefinieerde pakketten die compatibel zijn met de laatste Windowsversie. Selecteer de pakketten die het beste voldoen aan de beveiligingsvereisten van uw klanten en begin nu uw oplossingen te verkopen!

 • Behaal extra inkomsten met een minimale investering.
 • Geniet van uiterst geavanceerde technologie zonder onderzoekskosten.
 • Verhoog merkentrouw met zeer efficiënte producten.
Expert laat zien hoe de rebrandingoplossing van Bitdefender geïntegreerd is voor Windows-producten

Vernieuwde macOS-oplossing

Selecteer een product dat uw Windows productlijn aanvult en biedt uw klanten een allesomvattende antimalware-oplossing voor macOS. Verzeker aan uw mogelijke klanten dat hun gegevens beveiligd zullen zijn tegen phishing en ransomware, ongeacht hun besturingssysteem.

 • Boor zonder moeite nieuwe markten aan.
 • Bied een hogere dekking voor diverse besturingssystemen.
 • Verhoog het vertrouwen in uw aanbod.
Beveiliging voor mobiele apparaten onder Android

Rebranded oplossing voor mobiel

De markt van Androidapparaten is de snelstgroeiende in de wereld, met naar schatting een miljard gebruikte toestellen. Smartphones en tablets worden voortdurend gebruikt voor toegang tot gevoelige informatie, van bankrekeningen tot vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Dus waarom geen markt aanboren met een constante behoefte aan beveiliging?

 • Bescherm tegen mobiele malware en diefstal van gegevens.
 • Bied apparaatonafhankelijke beveiliging.
 • Krijg een nieuwe prospectbasis.
Eenvoudig white label- of private label-integratieschema voor uw verbonden endpoints, via een zakelijk beveiligingsplatform

Eindpoint Client Security
Vernieuwde oplossing

Bied uw klanten een bedrijfsplatform waarmee ze een antimalware-oplossing van bedrijfsniveau kunnen beheren en implementeren, en vanuit een centraal punt kunnen controleren. Het eindpunt-client-beveiligingsproduct levert, op basis van toonaangevende antimalware-technologie, een lichtgewicht technologie die de beste is in zijn soort en gebruikers tegen geavanceerde malwaredreigingen beschermt.

 • Bied een werkelijk geavanceerde bedrijfsoplossing.
 • Bescherm uw klanten en de klanten van uw klanten.
 • Bied uw klanten een goede toegangspoort naar uw andere bedrijfsproducten.

Upgrade uw aanbod met de beste beveiliging in zijn klasse!
Probeer het nu!

Stuur ons uw feedback