edr beveiliging

Endpoint Detection and Response

Geavanceerde dreigingsdetectie, gefocust onderzoek en effectieve respons. De EDR-beveiliging van Bitdefender monitort uw netwerk voortdurend om verdachte activiteit op te sporen, en biedt de tools die u nodig heeft om u tegen cyberaanvallen te beschermen.

Wat is EDR (Endpoint Detection and Response)?

Bekijk de video "Endpoint Detection & Response (EDR): functies en voordelen"

Endpoint Detection & Response (EDR) is een oplossing voor endpointbeveiliging die doorlopende realtime monitoring en het verzamelen van inzichten en gegevens over endpoints koppelt aan detectiefuncties en geautomatiseerde responsacties.

GravityZone EDR Cloud detecteert geavanceerde bedreigingen in realtime, waaronder fileless aanvallen, ransomware en andere zero-day-bedreigingen. Zijn bedreigingsanalyse en cloudgebaseerde gebeurtenissenverzamelaar monitoren endpoints voortdurend en prioriteren beveiligingsgebeurtenissen in een lijst met incidenten voor onderzoek en respons.

Onze technologie voor correlatie over alle endpoints combineert de details en de rijke informatiecontext van EDR-beveiliging met visualisatie van dreigingen op organisatieniveau, zodat u doelgericht onderzoeken kunt doen en effectief kunt reageren. Door middel van de dreigingsvisualisaties op organisatieniveau helpt GravityZone EDR Cloud u bij gerichte analyse en efficiënte respons. 

Meer info
beste detectie van malware en cyberaanvallen

Toonaangevende detectie

Betere opsporing en zichtbaarheid van bedreigingen die de sterke punten van XDR voor de bescherming van endpoints mogelijk maken. Volledige zoekmogelijkheden voor specifieke compromitteringsindicatoren (IoC's), MITRE ATT&CK-technieken en andere artefacten om aanvallen in een vroeg stadium te ontdekken.

Onderzoek van incidenten en Incident response

Gericht onderzoek en respons

Dankzij de organisatiebrede visualisatie van incidenten kunt u snel en efficiënt reageren, verdere verspreiding beperken en lopende aanvallen stoppen. 

gemakkelijk te implementeren EDR-beveiliging

Maximale efficiëntie

Onze eenvoudig te implementeren agent met lage overhead verzekert maximale efficiëntie en bescherming, met minimale inspanning. Voor een volledig beheerde oplossing, kunt u gemakkelijk upgraden naar Bitdefender Managed Detection and Response (MDR).

Functies en voordelen

Patroon
inzichten voor gegevensbeveiliging

Onze geavanceerde risicoanalysetechnologie onderzoekt niet alleen endpoints, maar ook menselijk gedrag. Ze analyseert voortdurend uw organisatierisico aan de hand van honderden factoren om gebruikers-, netwerk- en endpointrisico's te identificeren, te prioriteren en u te begeleiden bij het beperken ervan.

Patroon
EDR-beveiliging - de beste technologie voor het opsporen van dreigingen

De Endpoint Detection and Response (EDR)-oplossing van GravityZone detecteert geavanceerde bedreigingen in realtime, waaronder fileless aanvallen, ransomware en andere zero-day-bedreigingen. Zijn bedreigingsanalyse en cloudgebaseerde gebeurtenissenverzamelaar monitoren endpoints voortdurend en prioriteren beveiligingsgebeurtenissen in een lijst met incidenten voor onderzoek en respons.

Patroon
eXtended endpoint detection and response

Dankzij de technologie voor endpointcorrelatie biedt onze EDR-beveiligingsoplossing ongeëvenaarde detectie en zichtbaarheid van dreigingen, inclusief geavanceerde aanvallen op meerdere endpoints in hybride infrastructuren (werkstations, servers en containers met verschillende besturingssystemen).

Patroon
visualisatie voor gegevensbeveiliging

Uitgebreide visuele weergaven van aanvalsacties, verrijkt met context en dreigingsinformatie, geven waardevolle informatie over kritieke aanvalsroutes en nemen uw IT-mensen veel werk uit handen. Ondersteunt de compliance door een overzicht te geven van lacunes in de beveiliging en de gevolgen van incidenten.

Patroon
Onderzoek van incidenten en Incident response

Bitdefender EDR biedt innovatieve en eenvoudig te begrijpen visualisaties met rijke context en informatie over bedreigingen die IT-medewerkers helpen aanvalspaden te begrijpen en lacunes in de bescherming te identificeren. Deze visualisaties stroomlijnen het onderzoek en de respons en verlichten de last voor het IT-personeel.Met de sandbox analyzer kunnen medewerkers verdachte payloads automatisch in een afgesloten, virtuele omgeving uitvoeren om verdachte bestanden te isoleren en te neutraliseren.

Patroon
incidentenbeheer

Configureerbare dashboards, e-mailmeldingen en uitgebreide rapportagemogelijkheden voor zowel directe als geplande rapporten, allemaal beheerd vanuit een centrale console, besparen IT-teams tijd en moeite.

Hoe werkt Bitdefender EDR?

Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) is eencloud-gebaseerde oplossing gebouwd op het Bitdefender GravityZone-XDR-platform. Elke EDR-agent die op de endpoints van uw organisatie wordt ingezet, heeft een gebeurtenissenrecorder die het endpoint continu bewaakt en op veilige wijze inzichten en details van verdachte gebeurtenissen naar de gecentraliseerde GravityZone Control Center stuurt.

 

De Bitdefender correlatie-engine verzamelt en analyseert incidenten op alle eindpunten en genereert organisatiebrede overzichten van beveiligingsincidenten op volgorde van urgentie. Beheerders kunnen de dreigingen hierdoor snel onderzoeken en blokkeren.

diagram van hoe Bitdefender EDR-beveiliging werkt

Is gecorreleerde endpointdetectie en -respons beschikbaar in alle EDR-pakketten?

Gecorreleerde endpointdetectie en -respons is beschikbaar in al onze EDR-pakketten: Bitdefender EDR, GravityZone Business Security Enterprise en Bitdefender MDR.

Hoe kan een organisatie die geen zelf beveiligingsspecialisten in dienst heeft, toch profiteren van de voordelen van EDR?

Om volledig te profiteren van Endpoint Detection & Response (EDR), moet een organisatie zonder eigen beveiligingspersoneel (zoals security analysts) kiezen voor onze Bitdefender MDR-service. Deze volledig beheerde service omvat onze EDR-oplossing plus 24x7 beveiligingsmonitoring vanuit het Bitdefender Security Operations Center, uitgevoerd door zeer ervaren threat hunters en beveiligingsspecialisten.

Kan ik het product eerst uitproberen?

Ja. Met slechts enkele klikken kunt u een gratis proefperiode van 1 maand starten.Als u de oplossing na afloop van de proefperiode wilt blijven gebruiken, kunt u de oplossing aan schaffen.

Erkenning

Bitdefender wordt algemeen als leider op het gebied van cyberbeveiliging erkend door onafhankelijke testbureaus en toonaangevende analisten en publicaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives

Bronnen

Lees het rapport Forrester New Wave 2022
Rapport

Endpoint Detection & Response Providers, Q2 2022

Bitdefender genoemd als Strong Performer in The Forrester Wave™

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Informatieblad Endpoint Detection & Response

Meer lezen
Bekijken Video

EDR-beveiliging: geavanceerde dreigingen en gebruikssituaties

Bekijken
Bekijken Video

EDR-beveiliging: technisch overzicht en demo van het product

Bekijken