Alle producten

Endpoint. Netwerk. Cloud.

Filters
  • Midden- en kleinbedrijf
  • GROTE BEDRIJVEN
  • DIENSTVERLENERS
  • UITBREIDINGEN
Productnaam
Beschrijving

Midden- en kleinbedrijf

Ideaal voor kleinere bedrijven die een gemakkelijk te beheren en betaalbare eindpuntbeveiliging zoeken. Het dekt fileservers, desktops of laptops, fysieke of virtuele machines.

GROTE BEDRIJVEN

Geïntegreerde preventie, verhardings-, risico-, en incidentanalyseplatform

Geïntegreerde preventie, verhardings-, risico-, en incidentanalyseplatform

Monitort netwerken om verdachte activiteit vroeg op te sporen, en biedt de instrumenten om cyberaanvallen te bestrijden. De visualisering van de dreigingen begeleidt de onderzoeken en maximaliseert het vermogen om onmiddellijk te reageren.

Geïntegreerde Preventie, Detectie, Reactie en Risico Analytics

GravityZone Ultra Plus Security
(Niet meer beschikbaar sinds mei 2021)

Geïntegreerde preventie, detectie en respons voor eindpunt, netwerk en cloud

Deze dienst maakt gebruik van continue opvolging, technologieën die zijn ingevoerd op host- en netwerkniveau, geavanceerde analyses, threat intelligence en menselijke expertise op het gebied van onderzoek van incidenten, om dreigingsactoren te verwijderen uit omgevingen van klanten.

Beveiliging van de volgende generatie voor alle endpoints in het bedrijf. À la carte aanbod

Bescherming voor servers en desktops – lokaal en in de cloud

Gelaagde beveiliging van de volgende generatie voor fysieke endpoints

Centraal beheerde bescherming voor bedrijfs- en privé mobiele toestellen

Best beoordeelde antispam, antiphishing en antimalware voor Microsoft Exchange

Sandbox op basis van AI van de volgende generatie, met geavanceerde zichtbaarheid qua detectie, rapportage en aanvallen.

Network Traffic Security Analytics
(Niet meer beschikbaar sinds mei 2021)

Cloud Threat Intelligence, machine learning en gedragsanalyse toegepast op netwerkverkeer om geavanceerde aanvallen al vroeg te detecteren en om doelmatig te reageren op dreigingen

Dankzij hun samenwerking geven Bitdefender en Citrix datacentereigenaars nu de mogelijkheid om te weten wat voordien onmogelijk te weten was, en om op basis van deze nieuwe inzichten beslissingen te nemen.

Creëer een virtuele luchtspleet tussen de systemen van eindgebruikers en het internet terwijl u garandeert dat pogingen tot inbraak geen voet aan wal kunnen krijgen op, noch kunnen ontsnappen van, de uitvoeringsomgeving van de gevirtualiseerde browsers

Toegewijde AV en eindpuntbeveiliging ontworpen om machines te beschermen die in Amazon Web Services zijn gehost. De oplossing is beschikbaar met een heel effectieve maar ultralichte cloudbescherming, facturatie op basis van consumptie en de AWS-integratie vereenvoudigt en automatiseert de implementatie en het beheer van de machine-inventaris.

DIENSTVERLENERS

Geavanceerde beveiliging voor managed serviceproviders met eenvoudige maandelijkse op gebruik gebaseerde licentiëring en één enkele webconsole om alle klanten te beschermen. AV van de volgende generatie, afstembaar automatisch leren, risicobeheer, webbescherming, contentbeheer, apparaatbeheer, e-mailbeveiliging, cloud sandboxing en EDR worden allemaal efficiënt beheerd vanuit de remote GravityZone console.