Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Risio-analyse, hardening, next-gen AV en EDR beheerd vanaf een enkelvoudige MSP-console met op gebruik gebaseerde licentiëring

45 dagen gratis proefversie

De meest doeltreffende bescherming tegen geavanceerde aanvallen die MSP's kunnen krijgen. Bewezen in praktische testen

AV of endpoint-bescherming is niet voldoende om nieuwe ransomware, zero day-exploits of bestandsloze aanvallen tegen te houden.

Bitdefender MSP Security laat Managed Service Providers (MSP's) deze dreigingen effectiever tegenhouden, dankzij de uitgebreide reeks lagen die hardening, preventie en detectie bieden, en de op machine learning en op gedrag gebaseerde technologieën, die over een periode van meer dan 10 jaar zijn vervolmaakt, aan de hand van gegevens van meer dan 500 miljoen apparaten.

In tegenstelling tot andere next-gen oplossingen en EDR-oplossingen, toont Bitdefender in onafhankelijke praktische beveiligingstesten op consistente wijze een betere doeltreffendheid aan.

De uniforme gelaagde aanval van Bitdefender blokkeert de meeste dreigingen automatisch, nog voor ze inbreuken worden. Gebruik een enkelvoudige MSP GravityZone-console, geïntegreerd met RMM-tools, om klanten beter te beschermen, taken te stroomlijnen en inkomsten te laten groeien.

Onafhankelijke testresultaten weergeven

Ontdekt hoe MSP's de bescherming en winst verhogen met Bitdefender

GravityZone MSP Security - Stop geavanceerde dreigingen op een betrouwbare manier met het beste cyberbeveiligingsproduct voor bedrijven.
password

Meest doeltreffende bescherming tegen geavanceerde aanvallen

Rijpere technologieën en bijkomende beschermingslagen helpen Bitdefender meer geavanceerde dreigingen tegen te houden en zij doen het in praktische testen consistent beter dan andere next-gen AV- en EDR-producten.

Krijg tijdig cyberveiligheidsalarmen om alle gegevensinbreuken te ontdekken

Verlaagd risico op gegevensinbreuken en minder onderzoeksinspanningen

De aanpak van Bitdefender benut uitgebreide risico, hardening en preventie om dreigingen tegen te houden nog voor ze worden uitgevoerd, in tegenstelling tot EDR-first-tools, die steunen op de detectie van incidenten, nadat de inbreuk al heeft plaatsgevonden.

stock-market

Uniform beheer en winstgevend MSP-programma

Bitdefender GravityZone consolideert versleuteling, inhoudbeheer, patching, AV, risicoanalyse en EDR. Samen met op gebruik gebaseerde licentiëring en geaggregeerde prijslagen, boost dit de beveiliging en de inkomsten voor MSP's en het verlaagt de overheadkosten.

Endpoint-risicoanalyse en -beheer

Bitdefender Endpoint Risk Analytics toont risicoscores op basis van de apparaatinstellingen van uw klanten voor wat betreft Beveiliging van de browser, Netwerk en identificatiegegevens en Beveiliging van het besturingssysteem, en houdt rekening met kwetsbaarheden van toepassingen.

Dit geeft MSP's een continue zichtbaarheid op de beveiligingsstatus van uw klanten en kunnen ze risico's vergelijken tussen bedrijven, alsook doorheen de tijd, en verbeteringen tonen of naleving rond systeembenchmarks ondersteunen.

Om risico's te beperken en het aanvalsoppervlak te verkleinen, kunt u dieper graven om verkeerde configuraties te zien en oplossingen toe te passen. Ongeveer 90% van deze oplossingen kunnen automatisch worden toegepast en, indien u gebruikmaakt van Bitdefender Patch Management, kunt u vanuit hetzelfde risico-overzicht ook de ontbrekende patches toepassen, met minimale inspanningen.

Advanced Threat Prevention

Effectieve geautomatiseerde preventie van geavanceerde dreigingen is essentieel om mogelijke gegevensinbreuken te voorkomen en de nood aan handmatig onderzoek van incidenten te verlagen.

De volgende technologieën, beschikbaar met het uitbreidingsproduct Bitdefender ATS (Advanced Threat Security), werden specifiek ontwikkeld om ongrijpbare dreigingen te onthullen en tegen te houden nog voor ze worden uitgevoerd en schade kunnen veroorzaken:

 • HyperDetect Afstelbare Machine Learning blokkeert geavanceerde aanvallen vóór de uitvoering, met een geavanceerde reeks op machine learning gebaseerde algoritmes die u kunt configureren om agressiever te zijn in de modi 'blokkeren' of 'enkel rapporteren'.
 • Verdediging tegen bestandsloze aanvallen analyseert commandocode in het geheugen en blokkeert bestandsloze of op scripts gebaseerde aanvallen die gebruikmaken van tools als PowerShell of Opdrachtprompt.
 • Sandbox Analyzer detoneert verdachte bestanden of scripts automatisch of handmatig om een verdict te bieden, alsook een volledige zichtbaarheid op de context van de dreiging, samen met de wijzigingen die een item probeert uit te voeren.

Endpoint Detection and Response (EDR)

Ondanks de beste hardening en preventie, kunnen geavanceerde aanvallers en insiders nog altijd toegang krijgen tot MSP of infrastructuren van klanten. Het is dan ook essentieel geworden om dreigingsgedrag dat aan de gang is, te detecteren en te stoppen alvorens het leidt tot dure gegevensinbreuken, en een volledige aanvalszichtbaarheid te bereiken om beveiligingshiaten te vinden, en de impact van incidenten te tonen voor nalevingsgerichte controle.

Door het integreren van machine learning en op gedrag gebaseerde technologieën die sinds 2009 geperfectioneerd werden, biedt Bitdefender EDR meer bruikbare detecties dan elke andere leverancier, zoals aangetoond in MITRE 2020 tests. MSPs minimaliseren hun operationele last met meer contextuele informatie, extra technologieën die ruis, geprioriteerde incidenten, geleid onderzoek en responsstappen filteren.

Voor organisaties waarvan de bestaande endpoint-beveiliging niet de vereiste geavanceerde aanvalszichtbaarheid en respons biedt, is het toevoegen van Bitdefender EDR een snelle en doeltreffende manier om de beveiliging te versterken. Upgraden om EDR te gebruiken met Bitdefender hardening en next-gen AV wordt aanbevolen om de meeste dreigingen automatisch te stoppen voor de uitvoering, de risico's op gegevensinbreuken te minimaliseren en het veiligheidsmanagement te stroomlijnen.

Managed Detection and Response Foundations voor MSP's

Bitdefender MDR Foundations for MSP's is een holistische MDR-service die u toegang geeft tot ons eliteteam van cyberbeveiligingsexperts, dat de klok rond werkt om u en uw klanten cyberbestendig te houden. De service omvat 24/7 bewaking en respons, proactieve opsporing van dreigingen op basis van onderzoek, en aanbevelingen van deskundigen tegen een betaalbare prijs.

MDR Foundations voor MSP's helpen u uw klanten proactieve bescherming te bieden en de impact van aanvallen snel en effectief te minimaliseren met:

 • Snelle respons op incidenten en inbreuken die een klant in alle scenario's ondersteunt
 • Bulk onboarding van klanten voor MSP's en geautomatiseerde onboarding voor klanten
 • Optie van professionele diensten om onboarding te versnellen
 • Constante communicatie via e-mailnotificaties in het MDR-portaal
Beheerde detectie en respons (MDR) voor MSP security

Houd meer gegevensinbreuken en ontwijkende ransomware tegen met gelaagde Bitdefender-beveiliging voor MSP's

Activeer en beheer kernbescherming en uitbreidingen eenvoudig, aan de hand van een eenvoudige op het web gebaseerde console, uitgebreide RMM-platformintegraties en API's

Hardening en
Risicoanalyse

 • Risicoanalyses

  Verkeerde configuraties en kwetsbaarheden opsporen en oplossen

 • Patch Management

  Automatische en handmatige patching voor Windows en apps van derde partijen

 • Full Disk Encryption

  Eenvoudig sleutelbeheer en rapportering over naleving voor Windows en Mac

 • Bescherming tegen online dreigingen

  Scan van webverkeer (met inbegrip van SSL), anti-phishing, Zoekadviseur

 • Filtering en controle van inhoud

  Beperk gebruikerstoegang tot websites of webcategorieën, zoals gokken

 • Apparaatbewaking

  Beheer welke USB's of andere externe apparaten kunnen worden gebruikt op gebruikerssystemen

Preventie,
Monitoring van gedrag en Remediëring

 • Beveiliging tegen Exploit

  Detecteert exploittechnieken, blokkeert bekende exploits en zero day-exploits

 • Plaatselijk en in cloud zelflerend systeem

  Identificeert onbekende malware aan de hand van sinds 2008 geperfectioneerde modellen gebaseerd op machine learning

 • 0-Vertrouw op continue monitoring van procesgedrag

  Monitort alle lopende processen, en detecteert en blokkeert schadelijke processen automatisch

 • Network Attack Defense

  Blokkeert op netwerk gebaseerde aanvallen, zoals brute force-aanvallen of wachtwoordstelers

 • Firewall

  Host firewall met IDS ter bescherming van endpoints binnen en buiten het netwerk

 • E-mailbeveiliging

  Toegewijd product om geavanceerde e-mailaanvallen, phishing, e-mailcompromittering en spam te blokkeren

 • Automatisch desinfecteren en verwijderen

  Automatische acties om dreigingen te blokkeren, te desinfecteren of te verwijderen

Advanced Threat Security

 • Verdediging tegen bestandsloze aanvallen

  Commandoregels scannen in het geheugen, om bestandsloze of op scripts gebaseerde aanvallen te blokkeren

 • HyperDetect Afstembare Machine Learning

  Speciale op machine learning gebaseerde modellen die hacking tools, bestandsloze aanvallen en zero day-malware blokkeren

 • Cloud Sandbox Analyzer

  Automatische of handmatige detonatie van mogelijke dreigingen om een verdict te hebben, en inzichten in dreigingsacties

Endpoint Detection and
Response

 • Visualisering van de kill chain

  Mogelijkheid om elke fase van een beveiligingsincident weer te geven

 • Root Cause Analysis

  Informatie over de manier waarop de aanval zich heeft voorgedaan, en gaten in de beveiliging vinden

 • Detectie en begeleid onderzoek van incidenten

  Geprioriteerde incidenten met contextuele informatie en tips voor onderzoeken

 • Detectie anomalieën

  Detectie van mogelijke aanvallen door afwijkingen van reguliere gedragspatronen te analyseren

 • Gebeurtenissen taggen via MITRE

  Contextuele informatie over incidenten, aan de hand van de MITRE-standaard

 • Endpoints isoleren

  Geïnfecteerd endpoint in één klik loskoppelen van het netwerk

 • Externe command shell

  Externe command shell van GravityZone in geïnfecteerde of verdachte systemen

 • Beheerde Detectie en Respons

  Uitstekende detectie en monitoring van dreigingen door Bitdefender; beiden verbeteren de MSP-capaciteiten

Eén console, geoptimaliseerde beveiliging voor fysieke werkstations en servers, virtuele en op de cloud gebaseerde workloads. Geniet van een topbescherming, ontwikkeld om een minimale impact te hebben op de systeemmiddelen, voor alle hypervisors, en haal alle voordeel uit de toegewijde Bitdefender Security for AWS en Azure

MSP-partnerprogramma

Verkoopassistentie en technische
assistentie

 • Verkooptraining
 • Technische training
 • Eenvoudig te genereren demo's
 • Speciale MSP-webinars
 • Speciale accountmanager

Marketingmateriaal

 • Productvergelijkingen
 • Informatiebladen en productinformatie
 • White Papers

Praktische voordelen

 • Als beste geteste beveiliging
 • Tweedelijnsondersteuning
 • Dynamische maandelijkse licenties
 • Geaggregeerde prijzen per niveau
 • Toegang tot toonaangevende cloud- en virtualisatietechnologie
Certificatie partnerprogramma Bitdefender MSP - CRN winnaar 2020

Integratie en technologiepartners voor Cloud en MSP-oplossingen

Met méér geïntegreerde oplossingen dan welke andere beveiligingsleverancier dan ook, heeft Bitdefender niet alleen veel kennis over de MSP-gemeenschap. We maken er zelf deel van uit. Wij werken met tools die u elke dag gebruikt..

Integratie van technologie voor cyberbeveiliging met ConnectWise, Amazon Webservices, Kaseya Integratie van technologie voor cyberbeveiliging met NaveRisk, Solarwinds MSP, Datto, Pulseway

Pinnacle Hospitality Systems vertrouwt op Bitdefender om POS-leveranciers te beschermen

"Wij blijven een Bitdefender-klant omdat we genieten van het product. Het werkt. Het doet wat het verondersteld is van te doen en de ondersteuning is eveneens uitstekend. We hebben het opnieuw geëvalueerd, en we hebben besloten dat er geen andere oplossingen zijn die kunnen concurreren met Bitdefender."

Will McKillop, Director of Field Service, Pinnacle Hospitality Systems
Pinnacle Hospitality Systems logo - MSP Security klant

Bitdefender helpt Safe Systems vertrouwen krijgen in de beveiligingsvertical

"Dus wat ervoor zorgt dat Safe Systems groeit en verbetert in de beveiligingsvertical, is de reputatie van en het vertrouwen op de onderliggende technologieën. En dat is net waar Bitdefender zo in uitmunt - het vertrouwen is er, de prestaties zijn er, de verleden resultaten zijn er - en dus kunnen we daarop wijzen wanneer we zeggen: Hé, wij hebben deze diensten, ondersteund door Bitdefender."

Chris Banta, Senior Technology Dev Ops Engineer, Safe Systems
Bitdefender helps Safe Systems gain trust in the security vertical

IRIS Solutions beveiligt tandheelkundige praktijk tegen cyberdreigingen

"Ik heb er vertrouwen in dat Bitdefender de beste oplossing is, omdat ik de resultaten zelf heb gezien. Ik heb gezien dat het infecties tegenhoudt, ik heb gezien dat het een minimale impact heeft op de prestaties, ik heb gezien dat het eenvoudig uit te rollen is. Ik hoef er niet op te babysitten. Als er een probleem is, dan weet ik hoe ik het kan oplossen. Volgens mij spreken die resultaten voor zich."

Tyler Thomas, Senior IT Services Technician, IRIS Solutions
IRIS Solutions keeps dental practice clients safe from cyberthreats

Enable Resource Group biedt beveiligingsklanten vrede en sereniteit

"Wat ik het beste vind aan Bitdefender is dat het gewoon werkt, en dat ik niet veel tijd besteed aan het beheren ervan."

James Vavra, Network Engineer, Enable Resource Group
Enable Resource Group delivers peace and serenity to security clients

Northstar Services verbetert bescherming en verlaagt overhead dankzij Bitdefender MSP Security

"Om echt van software te kunnen houden, moet het alles perfect doen. Het moet een geweldige console hebben. Het moet kunnen beschermen tegen virussen. Het moet eenvoudig te implementeren zijn. Het moet commercieel haalbaar zijn om te verkopen. Bitdefender voldoet aan al die vereisten. En dat is waarom wij voor Bitdefender hebben gekozen."

John Williams, Managing Director, Northstar Services Ltd.
Northstar Services improves protection and reduces overhead with Bitdefender MSP security

MEOSit verijdelt cyberbeveiligingsdreigingen, vermindert downtime en probleemoplossing voor klanten, en bereikt verkoopvoordeel

"Bitdefender heeft de productiviteit en de efficiëntie intern en voor onze klanten verbeterd sinds veiligheidsgerelateerde probleemoplossing en onderbrekingen grotendeels verdwenen zijn. We hebben nu meer tijd om te focussen op de ontwikkeling van verbeterde IT- en beveiligingsdiensten voor klanten – wat het allerbelangrijkste is."

Patrick Terwal, Team Leader, Senior Engineers, MEOSit
MEOSit thwarts cybersecurity threats, reduces client downtime and troubleshooting, and achieves selling advantage

Hebt u nog vragen over GravityZone Cloud MSP Security?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Hebt u nog vragen over MSP-oplossingen?

Symantec™ aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.