OEM-technologiepartnerschappen

Bewezen door talkrijke awards.
Vertrouwd door honderden technologiepartners.

Ons team maakt al 18 jaar lang bekroonde technologieën die u nu eenvoudig kunt integreren in uw eigen producten of diensten.

Verras uw klanten en geef uw concurrenten het nakijken met onze toonaangevende beveiligingsoplossingen!

Stuur ons uw feedback

Waarom partner worden?

Geen bijkomende kosten met Bitdefender OEM-technologiepartnerschap

Maak producten aan met alle nodige functies, zonder bij te betalen.

Onze beveiligingsoplossingen kunnen onmiddellijk worden uitgerold en onze bekroonde technologieën zijn altijd up-to-date. Bovendien kan de time-to-market van uw product aanzienlijk worden verkort dankzij onze verscheidene integratie-opties.

Maak merkambassadeurs van uw klanten.

U kunt dankzij onze technologieën een nieuwe en stabiele inkomstenbron opzetten, en dankzij onze onberispelijke staat van dienst en onze 18-jaar lange expertise zullen uw klanten weten dat ze de juiste keuze hebben gemaakt.

Klantentevredenheid en vertrouwen verzekerd met Bitdefender OEM-technologie
Gratis ondersteuning, met alle nodige functies, voor OEM-partners

U beschikt over een extra team.

Wanneer u kiest voor de oplossingen van Bitdefender, kiest u ook voor het team van Bitdefender. Een team toegewijde professionals, die bekendstaan voor hun uitmuntende communicatievaardigheden en die u gratis ondersteuning bieden, met alle nodige functies. U hoeft geen extra personeel aan te nemen, u beschikt hier over uw eigen team van experts!

Breid uit naar nieuwe markten.

Onze oplossingen zijn compatibel met zowel Windows en macOS als Android. Dat betekent dat ook als u nog geen plannen hebt om u te richten op bepaalde markten en apparaten, deze uitbreiding met onze oplossingen toch onmiddellijk mogelijk is.

OEM cyberbeveiligingstechnologie, compatibel met de besturingssystemen Windows, Mac OS en Android
Volledige bijstand van de beveiligings- en technologiespecialisten van Bitdefender.

Geniet van onze op maat gemaakte integratie.

Ons team zal u bijstaan tijdens de implementatie van onze SDK's, zodat onze systeemarchitecten, die overal ter wereld verspreid zitten, u kunnen helpen indien u enige specifieke verzoeken hebt. Zij zorgen voor een vlotte integratie en verzekeren het succes van uw nieuwe beveiligingsoplossing.

Onze partners

Konica Minolta werkt al sinds zijn oprichting in 1873 aan zijn uitbreiding naar verscheidene gebieden, waaronder kantoormiddelen, optische systemen voor industrieel gebruik en beeldvormingssystemen voor diagnosticering.

Juniper leidt al sinds zijn oprichting bijna 20 jaar geleden de revolutie op het gebied van netwerken. De enige missie van Juniper: innovatieve producten en oplossingen creëren die beantwoorden aan de groeiende vereisten van de geconnecteerde wereld.

FireEye is leider op het gebied van informatiegedreven beveiliging as-a-service. Deze onderneming biedt een enkelvoudig platform dat innovatieve beveiligingstechnologieën, dreigingsinformatie die voldoet aan de natiestaat en de wereldbekende Mandiant® consulting combineert.

WatchGuard, met hoofdkantoor in Seattle, is een wereldleider op het gebied van netwerkbeveiliging, beveiligde wifi en producten en diensten voor netwerkinformatie voor SMB's en verspreide bedrijven wereldwijd.

NETGEAR is een wereldwijde netwerkfabrikant die innovatieve producten levert aan klanten, ondernemingen en dienstverleners, bestaande uit bedrade en draadloze apparaten voor netwerken, breedbandtoegang en netwerkconnectiviteit.

Acronis werd opgericht in 2003 en bepaalt de norm voor cyberbescherming via zijn vernieuwende oplossingen op het gebied van back-ups, antiransomware, calamiteitenherstel, opslag en synchronisatie van bedrijfsbestanden en delen.

TitanHQ bestaat ondertussen 25 jaar en is een bekroonde SaaS-leverancier voor webfiltering, e-mailfiltering en e-mailarchivering. TitanHQ beschermt meer dan 7.500 ondernemingen en werkt dagelijks met meer dan 1.500 MSP’s.

AdaptiveMobile Security is, gedreven door zijn hoofdexpertise en funderingen in beveiliging, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging voor telecombedrijven, met een unieke focus op realtime verbetering van mobiele netwerken.

LogMeIn vereenvoudigt hoe mensen verbinding maken met elkaar en met hun omgeving, voor meer betekenisvolle interacties, voor sterkere relaties en voor betere resultaten voor zowel particulieren als ondernemingen.

GFI ontwikkelt slim ontworpen IT-oplossingen die IT-beheerders in staat stellen hun zakelijke netwerken, systemen, toepassingen en communicatie, waar ze ook bestaan, op een efficiënte wijze te ontdekken, beheren en beveiligen.

Kerio maakt deel uit van de GFI Softwarefamilie en levert bekroonde oplossingen voor e-mail, UTM/firewall, VoIP en samenwerking aan meer dan 60.000 ondernemingen en miljoenen gebruikers wereldwijd.

Endian is een toonaangevende fabrikant van beveiliging in het domein van Industry 4.0. Het productgamma gaat van beveiligingsoplossingen voor SMB's over hotspotbeheer tot oplossingen voor industriële productie-installaties.

Oplossingen voor licentiëring

Endpoint-bescherming SDK's

Bescherming van eindstations

Eenvoudig te integreren, toonaangevende endpoint-beveiliging SDK's met uitstekende resultaten voor alle besturingssystemen.

Meer weten
Gateway-bescherming

Gateway-bescherming

Efficiënte en uitgebreide beveiligingsstack, aangepast aan uw e-mail of web secure gateway.

meer ontdekken
IoT-bescherming

IoT-bescherming

Bekroonde technologie, vertrouwd door een groot aantal hardwarebedrijven en in staat uw IoT-beveiligingsoplossing malware-vrij te maken.

Meer lezen
Geavanceerde Threat Intelligence

Geavanceerde Threat Intelligence

Contextuele, realtime inzichten in het wereldwijde dreigingslandschap.

Meer weergeven