Waarom partner worden?

Creëer volledig functionele producten zonder extra kosten.

Onze beveiligingsoplossingen kunnen direct worden geïmplementeerd en onze bekroonde technologieën zijn altijd up-to-date. Bovendien kunt u de time-to-market van uw producten aanzienlijk verkorten dankzij ons brede aanbod van integratieopties.

Maak merkambassadeurs van uw klanten.

U kunt met onze technologieën niet alleen een nieuwe en stabiele inkomstenbron aanboren, maar dankzij onze onberispelijke staat van dienst en 18 jaar ervaring weten ook uw klanten zeker dat ze de juiste keuze hebben gemaakt.

U krijgt er een extra team bij.

Wanneer u kiest voor de oplossingen van Bitdefender, kiest u ook voor het team van Bitdefender. Een team van toegewijde professionals die bekend staan om hun uitmuntende communicatievaardigheden en die u gratis complete support bieden. U hoeft geen extra personeel aan te nemen – u beschikt met Bitdefender over uw eigen team van specialisten!

Betreed nieuwe markten.

Onze oplossingen zijn compatibel met zowel Windows en macOS als Android. Zelfs als u nog geen plannen had om u te richten op nieuwe markten en besturingssystemen, wordt deze uitbreiding dankzij onze oplossingen toch mogelijk!

Profiteer van onze integratie op maat.

Ons team staat u bij tijdens de implementatie van onze SDK's. Onze internationale systeemarchitecten kunnen u helpen bij speciale verzoeken. Zij zorgen voor een vlotte integratie en voor het succes van uw nieuwe beveiligingsoplossing.

Onze partners

sharp

Sharp Corporation is een wereldwijd technologiebedrijf en is een van 's werelds toonaangevende producenten van producten en oplossingen voor de zakelijke en de consumentenmarkt. 

Konica

Konica Minolta werkt al sinds de oprichting in 1873 aan uitbreiding naar nieuwe markten zoals kantoorapparatuur, optische systemen voor industrieel gebruik en beeldvormingssystemen voor diagnostiek.

Fireeye

FireEye is marktleider op het gebied van Security-as-a-Service op basis van dreigingsinformatie. Deze onderneming biedt een uniform platform dat innovatieve beveiligingstechnologieën koppelt aan inlichtingen op het niveau van nationale veiligheidsdiensten en de gerenommeerde Mandiant®-adviezen.

WatchGuard

WatchGuard, met hoofdkantoor in Seattle, is een wereldleider in producten en diensten voor dreigingsinformatie en beveiliging van netwerken en wifi, die worden geleverd aan kleine, middelgrote en multinationale bedrijven over de hele wereld.

NETGEAR

NETGEAR is een wereldwijde netwerkleverancier die innovatieve producten levert aan consumenten, ondernemingen en dienstverleners. Deze producten bestaan uit bedrade en draadloze apparaten voor netwerken, breedbandtoegang en netwerkconnectiviteit.

Opgericht

Acronis, opgericht in 2003, zet de toon in cyberbeveiliging met vernieuwende oplossingen op het gebied van backup, antiransomware, calamiteitenherstel, opslag, en synchronisatie en uitwisseling van bedrijfsinformatie.

bekroonde webfiltering

TitanHQ bestaat al 25 jaar en is een bekroonde SaaS-leverancier voor webfiltering, e-mailfiltering en e-mailarchivering. TitanHQ beschermt wereldwijd ruim 7.500 ondernemingen en werkt dagelijks samen met meer dan 1.500 MSP's.

AdaptiveMobile

AdaptiveMobile Security is de wereldleider op het gebied van cyber- en telecombeveiliging, op basis van zijn kernexpertise en fundamentele kennis van beveiliging en een unieke focus op realtime handhaving voor mobiele netwerken.

LogMeIn

LogMeIn stelt mensen in staat om gemakkelijker verbinding te maken met elkaar en hun omgeving. Dit leidt tot betekenisvolle interacties, hechtere relaties en betere resultaten voor zowel particulieren als ondernemingen.

GFI develops

GFI ontwikkelt intelligent ontworpen IT-oplossingen die IT-beheerders in staat stellen om al hun zakelijke netwerken, systemen, toepassingen en interacties op een efficiënte wijze te analyseren, te beheren en te beveiligen.

Onderdeel van de GFI

Kerio maakt deel uit van GFI Software en levert bekroonde oplossingen voor e-mail, UTM/firewall, VoIP en samenwerking aan meer dan 60.000 ondernemingen en miljoenen gebruikers wereldwijd.

Endian is een toonaangevende fabrikant van beveiliging

Endian is een toonaangevende leverancier van beveiliging in het domein van Industry 4.0. Het productaanbod loopt uiteen van beveiligingsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf tot hotspot-beheer en oplossingen voor industriële productiefaciliteiten.

Infatica

Infatica is een proxynetwerk dat in tientallen landen wordt gebruikt en een premium proxyservice biedt waarmee gebruikers aanvragen kunnen verzenden via residential of datacenter-proxy's.