Krijg de beste Android-bescherming

Ongeëvenaarde detectie van cyberdreigingen en intelligente antidiefstal voor uw Android-apparaten, vrijwel zonder impact op de batterij.

KORTING
Bitdefender MOBILE SECURITY
1 account / jaarlijks gefactureerd
KORTING

voor het eerste jaar

Hoe Bitdefender het doet in vergelijking met andere cyberbeveiligingsmerken

Icon

Beste bescherming tegen infecties

(op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de beste bescherming betekent)

Bitdefender

5.94

Kaspersky

5.92

Norton

5.86

McAfee

5.32

Totale Score. Januari 2011 - Juni 2022. AV TEST

Icon

Laagste impact op de prestaties

(op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de minste impact betekent)

Bitdefender

5.83

Kaspersky

5.82

Norton

5.54

McAfee

5.42

Totale Score. Januari 2013 - Juni 2022. AV TEST

Beste bescherming voor Android

Bitdefender Mobile Security biedt ongeëvenaarde malwaredetectie vanuit de cloud en intelligente antidiefstalbeveiliging voor uw Android-apparaat, vrijwel zonder invloed op de gebruiksduur van de batterij.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Beveiliging

Beveiliging

De mobiele beveiligingstoepassing van Bitdefender beschermt uw Android-apparaat tegen alle nieuwe en bestaande online dreigingen.

App Anomaly Detection

Primeur in de SECTOR

Een primeur in de sector, een extra beveiligingslaag om gebruikers te beschermen tegen evoluerende dreigingen zodra ze kwaadaardig gedrag vertonen. Dit is een andere bescherming tegen het verlies van financiële, gevoelige en persoonlijke gegevens die mogelijk worden veroorzaakt door apps die regelmatige detectie proberen te omzeilen.

Malware scanner

Ontvang uitgebreide informatie over het soort dreigingen waartegen u bent beschermd, zodat u weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt aangaande de bescherming van uw Android-apparaten.

Scannen op verzoek en na installatie

Scan uw Android-telefoon of tablet wanneer u maar wilt om zeker te zijn dat al uw apps ok zijn. Bovendien scant de antivirusmodule automatisch elke app die u installeert en laat ze u weten of er een gevaar dreigt.

Webbescherming

Door te surfen op het internet kunt u op gevaarlijke plekken terechtkomen, maar Bitdefender Android Security staat altijd klaar om u te beschermen. Ons antiphishingsysteem scant webpagina's en waarschuwt u wanneer u frauduleuze pagina's tegenkomt.

Oplichtingswaarschuwing

Onze nieuwste technologie beschermt u proactief tegen de toenemende mobiele aanvallen die gebruik maken van links om uw apparaat binnen te dringen; ze beveiligt uw meldingen, sms-berichten en instant messages om te voorkomen dat u en anderen het slachtoffer worden van oplichting. Vereist Android 6 of hoger.

WearON

WearON breidt mobiele beveiliging uit naar uw smartwatch. En als u niet weet waar uw telefoon is, gebruikt u WearON vanop uw Android om een geluidalarm te activeren zodat u uw smartwatch makkelijk vindt. Ontvang een waarschuwing wanneer u te ver van uw telefoon verwijderd bent, zodat u uw smartwatch nooit achterlaat.

Antidiefstal

Met Bitdefender Anti-Theft kunt u uw apparaat in geval van verlies of diefstal op afstand lokaliseren, vergrendelen of wissen en kunt u er een bericht naartoe sturen. Bovendien is uw Android-telefoon in staat tot zelfverdediging: hij maakt een foto van iedereen die ermee probeert te knoeien tijdens uw afwezigheid, en stuurt deze foto's vervolgens naar uw Bitdefender Central-account.

Prestatie

Prestatie

Bitdefender Mobile Security for Android reageert onmiddellijk op online dreigingen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van uw systeem.

Autopilot

Bitdefender Autopilot werd ontworpen om te handelen als een Security Advisor en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Spaart batterij & prestaties

We hebben Bitdefender Mobile Security for Android zo ontworpen dat u de meest doeltreffende bescherming krijgt, samen met het meest efficiënte batterijbeheer. Aangezien de meeste ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het vermogen van uw apparaten niet belast, zodat uw batterijautonomie nagenoeg identiek blijft.

Snel en lichtgewicht

Bitdefender Mobile Security for Android is verbazend krachtig tegen malware maar erg vriendelijk voor het vermogen van uw telefoon, zodat de prestaties nooit negatief beïnvloed worden. Scans op verzoek zijn supersnel en de app voegt slechts een seconde toe aan de opstarttijd.

Privacy

Privacy

De mobiele beveiligingstoepassing van Bitdefender zorgt voor uw online privacy en persoonlijke informatie.

Bitdefender VPN

Verbeterd

Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Mobile Security for Android ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Android-toestellen.

App Lock

App Lock beschermt uw meest gevoelige apps zodat niemand kan knoeien met uw instellingen of privé-informatie. Bitdefender Mobile Security for Android voegt een extra beveiligingslaag toe door u de mogelijkheid te bieden apps te vergrendelen met een PIN-code. Met Smart Unlock kunt u uw telefoon instellen om rechtstreeks toegang toe te laten tot uw beveiligde apps bij gebruik van een betrouwbaar wifi-netwerk.

Account Privacy

Controleer of uw online accounts een gegevensinbreuk hebben ondergaan. Er zijn zoveel populaire websites en apps die waarschuwen over lekken in databases. Het is dan ook moeilijk bij te houden welke accounts een risico lopen. Accountprivacy brengt u op de hoogte wanneer uw gevoelige data een risico lopen, zodat u actie kunt ondernemen op basis van de status ervan.

Bitdefender-producten vergelijken

BitdefenderMobile Security

1 account / jaarlijks gefactureerd

Oude prijs $
Besparing $

Uw totale prijs:

$ voor het eerste jaar.

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Total Security

5 apparaten

Oude prijs $
Besparing $

Uw totale prijs:

$ voor het eerste jaar.

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Bescherming voor Windows

Bescherming van de bovenste plank, zonder vertragingen voor Windows.

Verbeterd

Complete Realtime Databescherming

Absolute power in de meest efficiënte oplossing tegen malware die vandaag beschikbaar is. Automatische beveiliging die verder gaat dan antivirus alleen.

Advanced Threat Defense

Onze verbeterde technologie gebaseerd op gedrag detecteert en blokkeert geavanceerde dreigingen en ransomware.

Preventie Webaanval

Onze webfiltertechnologie zorgt ervoor dat u nooit meer op een schadelijke website terechtkomt.

Antiphising & antifraude

Voorkom phishing of online fraude wanneer u winkelt, bankiert of surft.

Bitdefender Photon™

Deze innovatieve, exclusieve technologie helpt Bitdefender om de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem aan te passen om procesmiddelen te sparen en snelheid en prestaties te verbeteren.

Global Protective Network

Het merendeel van het grondige scannen gebeurt in de cloud. Dit betekent dat de snelheid en prestaties van uw systeem niet worden aangetast. Uw bestanden blijven 100% privé: Bitdefender scant nooit de eigenlijke inhoud van uw bestanden en laadt of bewaart ze nooit in de cloud.

Preventie tegen netwerkbedreigingen

De nieuwe meegeleverde informatietechnologieën voor cyberbedreigingen kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau analyseren en identificeren, en kunnen ingewikkelde exploits, malware of botnet-gerelateerde url's en brute force-aanvallen blokkeren.

Meerlaagse bescherming tegen ransomware

Meerlaagse bescherming tegen ransomware houdt uw bestanden veilig tegen versleuteling.
Verbeterd

Analyse kwetsbaarheden

Scan met één klik op beveiligingsrisico's en zwakke plekken.

Noodomgeving

Bepaalde gesofisticeerde malware, zoals rootkits, moeten verwijderd worden voordat Windows wordt opgestart. Wanneer Bitdefender dergelijke bedreigingen opspoort, start het de computer opnieuw op in Veilige modus om het systeem op te schonen en te herstellen.

Autopilot

Onze nieuwste Autopilot werd ontworpen om te handelen als uw Beveiligingsadviseur en om u meer inzichten te bieden in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Profielen voor game, films en werk

Bitdefender detecteert wanneer u speelt, werkt of een film volgt, zodat u niet gestoord wordt door onnodige verzoeken. Bitdefender houdt pop-ups tijdelijk tegen, past visuele instellingen aan en onderbreekt niet-relevante achtergrondactiviteiten zodat u ten volle kunt genieten van uw apparaat.

Accumodus

Deze nuttige, intelligente functie bespaart batterijcapaciteit voor laptops en tablets door tijdelijk systeeminstellingen aan te passen, zoals weergave, systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbinding.
Verbeterd

Bitdefender VPN

Bescherm uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. 200 MB per dag inbegrepen voor elk toestel.

Anti-tracker

Houdt uw surfen privé, en laat u de trackers beheren die uw gegevens verzamelen.

Veilig internetbankieren

Bankieren en shoppen met Safepay , onze unieke, specifieke browser die uw transacties beveiligt.

Wi-Fi Security Advisor

Ga naar uw Wi-Fi-netwerk en routerbeveiliging, waar u ook een verbinding maakt.

Beveiliging sociale netwerken

Om beveiligd te blijven tegen kwaadwillige links en enige online bedreigingen die uw vrienden onwetend via sociale netwerken aan u doorgeven.

Password Manager

Beveiligt uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige informatie in een cyberkluis voor gemakkelijke toegang, wanneer u ze nodig hebt.

Bestandsvernietiging

Verwijder een bestand definitief zonder sporen na te laten.

Microfoonmonitor

Helpt u opnieuw controle te krijgen over uw eigen apparaten. Maak er gebruik van en u zult kunnen zien welke apps toegang hebben tot de microfoon van uw apparaat en wanneer.

Webcambeveiliging

Brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.

Antispam

Filtert irrelevante berichten in uw Postvak-IN. Het is beschikbaar voor lokale e-mailprogramma's (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Ouderlijk toezicht

Biedt digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid voor kinderen. Log vanop afstand in op Bitdefender Central om uw kinderen te monitoren.

Privacy-firewall

Blokkeer indringers en filter uw netwerkverkeer.

Betere prestaties

Verbetert de snelheid en de prestaties van uw apparaten met OneClick Optimizer.

Antidiefstal

Voorzien van doeltreffende tools tegen verlies en diefstal, en toegankelijk vanop afstand.
Bescherming voor macOS

Absolute beveiliging, ontworpen voor Mac.

Veilige Bestanden

Voorkom ongeoorloofde aanpassingen aan uw belangrijkste bestanden.

Bescherming Time Machine

Met deze complexe voorziening kunt u de bestanden van uw Mac herstellen zonder losgeld te moeten betalen. Time Machine Protection biedt u de nodige voorsprong op malware die uw back-ups probeert te versleutelen of te vernietigen.

Adware-blokker

Maak uw Mac vrij van adware, schadelijke programma's, ongewenste takenbalken en andere add-ons van browsers.

Malwaredetectie-Meerdere platforms

Spoort malware op en verwijdert ze die gericht is op macOS, maar ook dreigingen voor Windows, zodat u er zeker van bent dat de bestanden die u naar anderen verstuurt, schoon zijn.

Traffic Light (browserextensie)

Beschermt al uw surfen, waaronder uw online shoppen en bankieren, en kan ongepaste inhoud wegfilteren.

Anti-phishing

Bitdefender onderzoekt en blokkeert websites die er betrouwbaar uitzien om financiële gegevens, zoals wachtwoorden of credit card-nummers te stelen.

Bitdefender Shield

Combineert een reeks innovatieve Bitdefender-technologieën om alle dreigingen automatisch te detecteren en te verwijderen, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd.

Autopilot

Onze nieuwste Autopilot werd ontworpen om te handelen als uw Beveiligingsadviseur en om u meer inzichten te bieden in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

24/7 bewaking via de cloud

We gebruiken ontzettend krachtige op de cloud gebaseerde technologieën om e-dreigingen te detecteren en te elimineren, om u onmiddellijk en wereldwijd bescherming te bieden, zonder impact op de systeembronnen van uw Mac.

Razendsnel scannen

Scannen verloopt snel en vergt weinig middelen, wat maakt dat er geen negatieve invloed is op de snelheid en prestaties van uw Mac.

Bitdefender VPN

Bescherm uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. 200 MB per dag inbegrepen voor elk toestel.

Anti-tracker

Houdt uw surfen privé, en laat u de trackers beheren die uw gegevens verzamelen.
Bescherming voor Android

Bekroonde beveiliging voor uw Android-telefoon of -tablet.

Scannen op verzoek en na installatie

Scan uw Android-telefoon of tablet wanneer u maar wilt om zeker te zijn dat al uw apps ok zijn. Bovendien scant de antivirusmodule automatisch elke app die u installeert en laat ze u weten of er een gevaar dreigt.

Webbescherming

Ons antiphishingsysteem scant webpagina's en waarschuwt u wanneer u frauduleuze pagina's tegenkomt.

WearON

Breid Bitdefender-beveiliging uit naar uw verbonden smartwatch.

Antidiefstal

Lokaliseer, vergrendel, wis of stuur een bericht naar uw apparaat in geval van verlies of diefstal.

Autopilot

Onze nieuwste Autopilot werd ontworpen om te handelen als uw <Security Advisor> en om u meer inzichten te bieden in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties aanbevelen in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen.

Spaart batterij & prestaties

Beveiligt uw mobiele ervaring met zo goed als geen impact op snelheid of levensduur van uw batterij.

Snel en lichtgewicht

Bitdefender is verbazend krachtig tegen malware maar erg vriendelijk voor het vermogen van uw telefoon, zodat de prestaties nooit negatief beïnvloed worden.

Bitdefender VPN

Bescherm uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. 200 MB per dag inbegrepen voor elk toestel.

App Lock

Bescherm uw gevoelige apps tegen ongeoorloofde toegang met een PIN-code of uw vingerafdruk.

Account Privacy

Controleer of uw online accounts betrokken zijn geweest in enige gegevensinbreuken. Accountprivacy laat u weten wanneer uw gevoelige gegevens risico lopen, en laat u actie ondernemen naargelang de status.
iOS-beveiliging

Bescherm uw data en houd uw iPhone en iPad veilig.

Webbescherming

Geeft u meldingen over webpagina's die malware, phishing of frauduleuze inhoud bevatten.

Bitdefender VPN

Bescherm uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. 200 MB per dag inbegrepen voor elk toestel.

Account Privacy

Controleer of uw online accounts betrokken zijn geweest in enige gegevensinbreuken. Accountprivacy laat u weten wanneer uw gevoelige gegevens risico lopen, en laat u actie ondernemen naargelang de status.
Automatische upgrades

Elk Bitdefender-product is ontwikkeld om automatisch te updaten en om u te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen ter wereld. Ook upgrades naar de nieuwste versies maken deel uit van uw abonnement. Zo geniet u altijd van nieuwe en verbeterde functies, zelfs al zit u middenin uw abonnementsperiode.

Gratis online ondersteuning

Ons ondersteuningscentrum staat het hele jaar klaar.

Thank you for downloading Premium Security

Als de download niet automatisch start, klikt u hier om uw proefversie te downloaden. Na afloop van het downloaden vindt u het installatieprogramma in de map Downloads van uw webbrowser.

Ga aan de slag met Bitdefender, in 3 eenvoudige stappen:

Service Image
1.Dubbelklik op het gedownloade Bitdefender-bestand en het installatiepakket wordt opgestart..
Service Image
2.Log in om uw Bitdefender-bescherming te activeren
Service Image
3.Geniet van de gemoedsrust, en weet dat u beschermd wordt door Bitdefender..

Systeemvereisten

 

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender MOBILE SECURITY for Android

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Android 5.0 of later

Scam Alert en App Anomaly Detection vereisen Android 6 of hoger.

Een werkende internetverbinding

Hoe beschermt Bitdefender Mobile Security for Android mij tegen virussen en cyberdreigingen?

Bitdefender Mobile Security for Android is de meest geavanceerde mobiele beveiligingstoepassing voor Android-apparaten, zoals aangetoond door onafhankelijke testscores van de afgelopen jaren.

U geniet van een hele reeks geavanceerde beveiligings- en privacyvoorzieningen voor uw Android-smartphones en -tablets, plus talrijke bonusvoorzieningen, waaronder VPN, Antidiefstal en WearON.

Bitdefender Mobile Security for Android is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en reageert onmiddellijk op virus en malware, zonder impact op uw systeemprestaties.

Welk soort apparaten en welke besturingssystemen dekt Bitdefender Mobile Security for Android?

Bitdefender Mobile Security for Android beschermt uw smartphones en tablets met Android tegen alle cyberdreigingen.

Waarom heb ik Bitdefender Mobile Security for Android nodig op Android?

Op uw Android-smartphone staan bepaalde zeer persoonlijke gegevens - u moet dus weten dat die gegevens ten alle tijde veilig zijn. Bitdefender Mobile Security for Android biedt absolute bescherming tegen cyberdreigingen en zorgt voor uw online privacy en privé-informatie, zonder tussen te komen in uw dagelijkse activiteiten.

Krijg ik een VPN met mijn abonnement voor Bitdefender Mobile Security for Android?

Bitdefender Mobile Security for Android wordt geleverd met een basisversie van Bitdefender VPN waarbij gratis een ruime hoeveelheid verkeer (200 MB/dag, in totaal 6 GB per maand) wordt aangeboden.

Hebt u onbeperkt verkeer nodig, voegt u Bitdefender Premium VPN toe aan uw Bitdefender-abonnement.

Kan ik Bitdefender Mobile Security for Android eerst testen voordat ik koop?

U kunt altijd testen voor u effectief aankoopt. Download uw gratis proefversie van 14 dagen van Bitdefender Mobile Security for Android en test het volledige pakket; geen kredietkaartgegevens nodig.

 

Hoe activeer ik Bitdefender Mobile Security for Android?

Controleer uw e-mails na uw aankoop en volg de stappen om een Bitdefender Central-account te maken en uw abonnement te activeren. Eens uw abonnement actief is in uw Bitdefender-account kunt u beginnen installeren en uw apparaten beschermen.

Moet ik Bitdefender Mobile Security for Android vernieuwen?

Om u te helpen beschermd te blijven, kan Bitdefender Mobile Security for Android worden aangeschaft als abonnement dat automatisch wordt verlengd indien u zich daarvoor bij uw aankoop hebt ingeschreven.

U kunt de status op elk gewenst moment nagaan en wijzigen in uw Central-account (Mijn abonnementen -> Mijn betalingen) indien u het abonnement hebt geactiveerd voor hetzelfde e-mailadres als waarmee u uw aankoop hebt voltooid.

Hebt u Bitdefender Mobile Security for Android aangekocht zonder u in te schrijven voor de automatische verlenging, kunt u ervoor kiezen om op voorhand te verlengen of een bijkomend jaar aan te kopen (of te upgraden) net voor de vervaldatum, afhankelijk van hoeveel tijd er nog overblijft voor uw abonnement.

U krijgt in elk geval vanaf 30 dagen voordat uw abonnement vervalt e-mails met de boodschap dat uw abonnement binnenkort vervalt en welke de volgende stappen zijn.

Ik heb de activeringscode niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Bevestigings-e-mails worden doorgaans niet lang na het plaatsen van een bestelling ontvangen. Zorg dat u ook uw mappen Reclame en Spam controleert indien uw e-mail client uw e-mails automatisch categoriseert. Voor meer informatie raadpleegt u dit artikel.

Meer nuttige artikelen en video-tutorials zijn ook beschikbaar in het Ondersteuningscentrum van Bitdefender.

circle

Bitdefender Central

Beveiliging overal waar u gaat

Alles wat u moet weten over Bitdefender Central.

 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Office Security

Download de mobiele app