Gratis antivirus gebouwd met bekroonde technologieën

 • FORRESTER
 • NSS
 • PC MAG
 • Avast prijs
 • SC Media prijs
 • av comparatives

Nu AI-gestuurde dreigingen zich razendsnel ontwikkelen, hebt u een gratis antivirustoepassing nodig die zich onmiddellijk kan aanpassen.

Computervirussen zijn nu geavanceerder en moeilijker te detecteren. De online dreigingen van vandaag, van Zeus P2P tot Clop Ransomware, gaan recht op uw portemonnee af en zijn slimmer dan ooit. Ze omzeilen detectie, schalen razendsnel op in een netwerk en veranderen van vorm na elke verijdelde aanval.

Bitdefender Antivirus Free for laptop

Maar met Bitdefender Antivirus Free for Windows bent u veilig, ondanks de snel veranderende cyberdreigingen van nu

Door de unieke patronen van dagelijks activiteit op uw computer te monitoren en daarvan te leren, kan Bitdefender Antivirus Free alle verdachte veranderingen in realtime detecteren en isoleren, waar ze ook vandaan komen.
Zo blijft u beschermd tegen bekende en nieuwe dreigingen, zoals:

Ransomware

Financiële afpersing waarbij computers worden bevroren: deze aanvallen nemen hand over hand toe en bedreigen iedereen, van particulieren tot wereldwijde ondernemingen.

Cryptojacking

Vanwege de grote populariteit van cryptocurrency is het stelen van computerbronnen om coins te delven een reëel gevaar geworden.

AI-gestuurde "spearphishing"

AI-programma's zoals GPT-3 worden misbruikt om zeer overtuigende gepersonaliseerde e-mails te genereren, die vrijwel iedereen kunnen misleiden.

"Zero-day" exploits

Elke software-update bevat gebreken die nog moeten worden verholpen. Zolang ze niet zijn ontdekt, worden deze zero-day exploits door hackers gebruikt om toegang tot systemen te krijgen.

Rootkits en trojans

Deze dreigingen zijn extreem moeilijk te detecteren en vallen het centrale zenuwstelsel van uw computer aan om uw inloggegevens en uw identiteit te stelen.

Kwaadaardige websites en bestanden

Malware kan worden ingesloten in bijna alles waar u op kunt klikken, zelfs in hypermoderne financiële activa zoals NFT's.

Met Bitdefender Antivirus Free for Windows kunt u weer veilig surfen, klikken en downloaden

Kies de gratis antivirussoftware die zowel krachtig als lichtgewicht is

 Veel gratis antivirusoplossingen zijn net zo opdringerig en verslinden net zoveel computerbronnen als de virussen die ze moeten tegenhouden. Alleen Bitdefender Antivirus Free is vanaf het begin ontworpen om u te beschermen zonder uw werk of uw focus te verstoren.

 • Houdt u op de hoogte zonder u lastig te vallen

  In tegenstelling tot andere producten is Bitdefender Antivirus Free een niet-opdringerige software die u alleen waarschuwt voor bedreigingen wanneer dat nodig is.

   

 • Dagelijkse virusscans waar u niets van merkt

  Bent u bang voor tijdrovende scans die uw hele systeem tot stilstand brengen? Nergens voor nodig.De aanpasbare virusscans van Bitdefender vangen elke bedreiging op zonder negatieve gevolgen voor de prestaties.

   

 • Is niet opdringerig en laat uw andere apps met rust

  Sommige antivirustools zijn zó opdringerig dat ze zelf wel een virus lijken. Maar alle functies van Bitdefender zijn netjes opgeborgen in één app, waar ze uit het zicht blijven totdat u ze WILT zien.

   

 • 100% gratis antivirusbescherming

  Profiteer van een antivirusprogramma dat volledig gratis is, zonder verborgen kosten en zonder proefversies. Download en installeer het product eenvoudig door een Bitdefender Central-account aan te maken.

Bitdefender Antivirus Free benefits

En als ik naast uw pc ook privacy en encryptie wil?

Dan hebt u geluk: Bitdefender Antivirus Plus zijn inclusief SafePay en een ingebouwde VPN (en nog veel meer andere beveiligingsfuncties), zodat u overal online kunt surfen, winkelen en bankieren via een 100% versleutelde, anonieme verbinding.

Upgrade en beveilig uw pc met bijkomende beveiligingslagen:

Bitdefender
Antivirus Free

3 apparaten

Bitdefender
Antivirus Plus

1 apparaat

Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Beschermt uw Windows-pc

yes
yes

Beveiligt uw persoonlijke bestanden tegen versleuteling door ransomware

no
yes

Voorkom phishing en online fraude wanneer u winkelt of surft.

yes
yes

Controleer uw systeem en apps op kwetsbaarheden

no
yes

Blokkeert het verzamelen van uw gegevens door webtrackers

no
yes
Oude prijs $
$
voor het eerste jaar

Zie onderstaande Gebruiksvoorwaarden .

Met Bitdefender Antivirus Free for Windows kunt u weer veilig surfen, klikken en downloaden

Systeemvereisten

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus Free for Windows

SYSTEEMVEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

SOFTWAREVEREISTEN

Internet Explorer versie 11

Bitdefender Central

SOFTWAREVEREISTEN

Ondersteunde browsers:

Chrome 56 en later

Firefox 52 en later

Microsoft Edge

Is er een 100% gratis antivirusprogramma?

Dit is een product dat volledig gratis is, zonder verborgen kosten, zonder vereiste proefversies. Bitdefender Antivirus Free for Windows biedt u bekroonde antivirusbescherming die licht is voor uw systeem en u beschermt tegen virussen en e-dreigingen.

Hoe lang kan ik Bitdefender Antivirus Free gebruiken op mijn Windows-apparaat?

Met Bitdefender Antivirus Free for Windows hebt u permanent toegang tot bekroonde technologieën die u beschermen tegen virussen en cyberdreigingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschikbaarheid, u kunt de gratis antivirusbescherming gebruiken zonder vervaldatum.

Download en installeer eenvoudig gratis bescherming voor uw pc met een willekeurige versie van Windows (inclusief Windows 10 en Windows 11) en geniet van een zorgeloze ervaring tijdens het gamen of surfen op internet.

Hoe kan ik mijn computer controleren op virussen?

Onverwachte pop-ups, onbekende apps die op de achtergrond worden uitgevoerd, vertragingen en willekeurige geluiden zijn enkele tekenen dat uw laptop of pc mogelijk gecompromitteerd is. Als u een van deze problemen ervaart, is de beste manier om uw apparaat op virussen te controleren, een speciaal antivirusprogramma voor Windows te gebruiken.

Download Bitdefender Free Antivirus for Windows en profiteer van bescherming in real time voor uw laptop of pc. Dit gratis antivirusprogramma bevat een krachtige virusscanner die onmiddellijk virussen en e-dreigingen op uw Windows-apparaten detecteert en blokkeert. Als u er zeker van wilt zijn dat uw apparaat veilig is, houdt de module voor het opschonen van virussen te allen tijde elke dreiging op afstand.

Hoe schakel ik over van het vorige gratis product naar het nieuwe Bitdefender Antivirus Free voor Windows?

U kunt het nieuwe Bitdefender Antivirus Free voor Windows heel gemakkelijk installeren. Download en start het installatiebestand voor een naadloze installatie. Geen zorgen: wij begeleiden u bij elke stap.

Hoe beschermt Bitdefender Antivirus Free for Windows mij tegen virussen en cyberdreigingen?

Bitdefender Antivirus Free for Windows maakt gebruik van dezelfde Bitdefender-technologieën die in de sector als de beste worden beschouwd, zoals wordt aangetoond door de topscores die Bitdefender al tien jaar lang haalt bij onafhankelijke testen.

Bitdefender Antivirus Free is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en reageert onmiddellijk op cyberdreigingen, zonder impact op uw computerprestaties.

Welk soort apparaten en welke besturingssystemen dekt Bitdefender Antivirus Free?

Bitdefender Antivirus Free Edition is een gratis antivirussoftware die speciaal ontwikkeld werd om uw Windows-pc te beschermen. De software is makkelijk te installeren, is licht voor uw systeemmiddelen, en is goed voor gaming, de bewerking van beelden en video's en voor toepassingen die veel resources gebruiken.

Waarom heb ik Bitdefender Antivirus Free for Windows nodig met Windows 11?

Met Windows 11 kunt u het antivirusprogramma van uw keuze gebruiken, en Bitdefender Antivirus Free for Windows is de perfect geoptimaliseerde optie als u een krachtige antivirussoftware nodig hebt met enkel de essentiële beschermingsvoorzieningen die elke computer nodig heeft.

Hoe doet Bitdefender Antivirus Free for Windows het in vergelijking met andere Bitdefender-beveiligingsproducten?

Bitdefender Antivirus Free for Windows is een gratis antivirussoftware die specifiek werd ontwikkeld om Windows-computers te beschermen.

Bescherming nodig voor meerdere besturingssystemen? Bitdefender Total Security biedt bescherming voor verschillende platformen, voor Windows-pc's, Macs, smartphones en tablets met Android of iOS, voor maximaal 10 apparaten. Bitdefender Total Security omvat ook een basisversie VPN, met 200 MB per dag aan versleuteld verkeer voor uw apparaten.

Onbeperkt VPN-verkeer nodig? Bitdefender Premium Security omvat Bitdefender Total Security, Premium VPN voor onbeperkt verkeer & Premium ondersteuning.

Krijg ik ook een VPN met mijn Bitdefender Antivirus Free-download?

Nee, Bitdefender Antivirus Free for Windows omvat de VPN-dienst die wordt geleverd met andere Bitdefender-producten niet.

Een beveiligde VPN nodig? Bitdefender Total Security wordt geleverd met een basisversie van Bitdefender VPN, waarbij kosteloos een ruime hoeveelheid verkeer (6 GB per maand) wordt aangeboden.

Hebt u onbeperkt verkeer nodig, voegt u Bitdefender Premium VPN toe aan uw Bitdefender-abonnement.

Ik ben van computer veranderd. Hoe installeer ik Bitdefender Antivirus Free opnieuw?

Log in op uw Bitdefender Central-account, ga naar Mijn apparaten en begin Bitdefender te installeren op uw nieuwe apparaat.

Vindt u niet wat u zoekt?

Log in op uw Bitdefender-account via Bitdefender Central voor meer informatie over uw Bitdefender-producten (met inbegrip van video-instructies).

U vindt ook nuttige artikels in het Ondersteuningscentrum van Bitdefender.