mdr-services

Bitdefender Managed Detection & Response geeft u 24/7 toegang tot een eliteteam van cyberbeveiligingsexperts. Onze service wordt bovendien ondersteund door toonaangevende, vertrouwde beveiligingstechnologieën zoals het GravityZone® eXtended Detection & Response (XDR).

Bitdefender MDR combineert de telemetrie van endpoints, netwerken, de cloud, identiteiten en productiviteitsapplicaties tot bruikbare beveiligingsanalyses, gesteund door de expertise in threat hunting van een volledig bemand Security Operations Center (SOC) met beveiligingsanalisten van internationale inlichtingendiensten.

Meer info
24x7 MDR-service

Proactieve bescherming

24/7 beveiligingsoperaties (met thread hunting door menselijke specialisten, baselining, dreigingsinformatie en dreigingsanalyse) zodat u aanvallers een stap vóór blijft en uw infrastructuur kunt beschermen.

MDR-service - geautomatiseerde respons

Geautomatiseerde respons

Blokkeer aanvallen met vooraf goedgekeurde ingrepen die worden uitgevoerd door SOC-analisten. Tijdens de onboarding en op elk gewenst moment daarna bepalen we samen met u welke ingrepen wij mogen uitvoeren om incidenten snel te mitigeren zonder dat uw activiteiten worden gehinderd.

MDR-service - cyberbeveiligingsexperts

Een team van experts

Doorlopend parate en zeer deskundige beveiligingsanalisten van de Amerikaanse luchtmacht, de Amerikaanse marine, de Britse inlichtingendienst en de NSA werken voor u in de eerste verdedigingslinie van uw cyberverdediging.

MDR beveiligingscapaciteiten

Patroon
24x7 monitoring- en responsdiensten

Het Bitdefender MDR-team is altijd waakzaam. Of het nu gaat om monitoring van het dark web, analyse van uw infrastructuur, het identificeren van trends op het gebied van thread hunting of de respons en mitigatie van cyberaanvallen: ons team van experts staat elk uur van de dag in de frontlinie om uw organisatie te beschermen.

Patroon
MDR-services voor jacht op dreigingen.

Thread hunting zit in het DNA van Bitdefender MDR. Het is de ruggengraat van onze beheerde detectie- en reactieservice. We zoeken doorlopend proactief naar informatie over dreigingen en we voeren threat hunts uit om uw organisatie veilig te houden.

Patroon
MDR-services - eigen beveiligingsteam

U bent belangrijk voor ons en dat willen we graag laten merken. Daarom wijzen we een lid van het Bitdefender MDR-team aan voor de onboarding en om eventuele vragen over onze MDR-service te beantwoorden. Uw Security Account Manager is uw partner voor alles wat u nodig hebt.

Patroon
GRavityZone-platform voor MDR-services

Het Bitdefender GravityZone-platform bewaakt uw systemen om verdachte activiteiten te detecteren en vormt de basis voor het afweren van cyberaanvallen. Met Bitdefender MDR profiteert u van alle voordelen van ons bekroonde platform, inclusief eindpuntdetectie en -respons, geautomatiseerde remediëring en hosted firewall- en webmonitoring. Bovendien wordt u ondersteund door onze beveiligingsspecialisten en analisten.

Patroon
Uitgebreide detectie- en responstechnologie voor MDR

GravityZone XDR voor MDR combineert beveiliging tegen geavanceerde dreigingen met kant-en-klare analyse voor endpoints, de cloud, identiteiten en het netwerk, plus een rijke beveiligingscontext voor correlatie van ongelijksoortige waarschuwingen, snelle triage van incidenten, onderzoek in meerdere complexe omgevingen en indamming van aanvallen met behulp van geautomatiseerde en door menselijke experts geleide respons.

Patroon
Merkveiligheid

Merk- en IP-bescherming zijn een essentieel onderdeel van cyberbestendigheid. De Threat Intelligence-experts van Bitdefender MDR monitoren bekende opslagplaatsen op het web om te zien of er datalekken zijn geweest met uw bedrijfsgegevens. U wordt gewaarschuwd in het geval van blootstelling. Zo nodig gaan onze thread hunters aan het werk om uw infrastructuur te scannen op cyberdreigingen.

Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Het onafhankelijke rapport evalueerde topaanbieders en hoe ze het doen, en bevestigde naar onze mening Bitdefender als wereldleider in cyberbeveiliging. Het rapport merkt op dat Bitdefender “zich onderscheidt door zijn agressieve, op preventie gerichte mentaliteit”.

MDR screenshot

Ervaar onze MDR Portal

In deze interactieve rondleiding kunt u verschillende aspecten van het MDR Portal verkennen en precies zien hoe onze deskundige beveiligingsanalisten het gebruiken om u te beschermen.

Interactieve demo

De werkcyclus van Bitdefender MDR

patroon_rooster

Voorkomen

De MDR-service van Bitdefender verhardt uw systemen en voorkomt aanvallen op endpoints, netwerk- en cloudomgevingen. U krijgt de expertise die u nodig hebt om dreigingen snel te onderzoeken en te mitigeren.

Detecteren

Er wordt doorlopend telemetrie-informatie verzameld over de host en het netwerk, in combinatie met beveiligingsanalyse en automatisering voor proactieve thread hunting, afwijkingsdetectie en onderzoek door onze speciale accountmanagers. 

Reageren

Respons die op maat wordt gemaakt voor uw organisatie zorgt dat het risico van bedrijfsonderbrekingen tot een minimum wordt beperkt. Geautomatiseerde remediëring verkort de verblijfstijd van de aanvaller door middel van vooraf goedgekeurde ingrepen.

Rapport

Maandelijkse rapporten geven een overzicht van uw MDR-service, terwijl post-mortem analyse u helpt om de impact op uw organisatie te meten. Realtime dashboards geven analyses en inzichten in de beveiligingsstatus van uw omgevingen. 

MDR Foundations
MDR Premium
MDR Enterprise
24/7 beveiligingsoperaties
Dreigingsbeheer
Aangepaste melding en aanbeveling door experts
Vooraf goedgekeurde acties (PAA's)
Oorzaak en impactanalyse van incidenten
MDR-portal
Maandelijkse servicerapporten
Threat Intel-Based Hunting
Detectie van doelgerichte dreigingen
Beveiligingsbasislijn
Dreigingsmodellering op maat
Professionele diensten
Toegewijde beveiligingsaccountmanager
Driemaandelijkse bedrijfs-/beveiligingsbeoordelingen
Monitoring van het Dark Web
Merk- en IP-bescherming
Monitoring van belangrijke doelwitten
XDR-sensoren

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Bitdefender MDR

“Het Bitdefender MDR-team heeft op een heel responsieve, deskundige en succesvolle manier onze waardevolle gegevens beschermd. Onze eerste prioriteit is het bieden van hoogwaardige patiëntenzorg, en Bitdefender heeft dit bij elke stap ondersteund.”

Mostafa Mabrouk

Information Security Manager | Magrabi Hospitals

Wat is XDR voor MDR?

Moderne beveiligingsprocessen berusten op een combinatie van context, expertise en intuïtie om schadelijke activiteiten te onderscheppen die uw cybertools kunnen omzeilen.

Dankzij GravityZone XDR voor MDR kan ons beveiligingsteam alle inbraken en inbreuken in uw complete infrastructuur opsporen en analyseren met nauwkeurige, onderling gecorreleerde detectie.

Onze threat hunters profiteren van een sterk verbrede context doordat ze beter inzicht krijgen in wat 'normaal' is in de omgevingen die ze beschermen. Bovendien krijgen onze analisten door middel van sensors toegang tot een extra pakket responsacties, zoals het verwijderen van e-mails en het tijdelijk blokkeren van gebruikers, waardoor we een ongeëvenaarde contextgebaseerde respons kunnen bieden.

GravityZone XDR voor MDR is nu beschikbaar door toevoeging van een of meer sensors aan uw MDR-service: productiviteitsapplicaties, identiteiten, netwerken en de cloud.

Waarom zou ik Bitdefender MDR overwegen voor mijn bedrijf?

Bitdefender MDR is een moderne beveiligingsoperatie, volledig bemand door externe gecertificeerde beveiligingsexperts die uw beveiligingstechnologie beheren, van detectie tot respons. Wij zorgen voor de bescherming van uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. 

Hoe helpt de Bitdefender MDR-service ons om kosten te besparen?

Het volledig bemande on-demand Security Operations Center (SOC) van Bitdefender groeit efficiënt mee met uw bedrijf om de operationele werkdruk te verminderen. U spaart de hoge kosten uit voor het inrichten en onderhouden van een eigen SOC.

Hoe worden waarschuwingen gegenereerd?

De gegevens van het Bitdefender GravityZone-platform worden gekoppeld aan dreigingsinformatie om onze analisten van het MDR-analyseplatform contextuele informatie te geven. Deze informatie wordt gebruikt om waarschuwingen te genereren, die we vervolgens onderzoeken in het SOC.

Welke rapportagetools kan ik van Bitdefender MDR verwachten?

Realtime informatie over de status van uw beveiligingsprocessen, overzichtsrapporten met historische trendgegevens en post-mortem rapporten met gedetailleerde informatie over incidenten en de genomen maatregelen zorgen voor volledige zichtbaarheid van uw infrastructuur. 

Is MDR ook beschikbaar voor Managed Service Providers (MSP's)?

Ja, Bitdefender MDR helpt MSP's die zelf geen beveiligingsexpertise hebben om hun klanten het hoogst mogelijke beschermingsniveau te bieden. Zie voor meer informatie het Informatieblad Bitdefender MDR voor MSP's.

Bitdefender MDR-service - Witboek
Rapport

Gartner® Market Guide voor Managed Detection & Response Services, 2023

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Informatieblad Bitdefender MDR

Meer lezen
Meer lezen Casestudy

Aanbieder van thuisservices legt de lat voor cyberbeveiliging hoger

Meer lezen
Meer lezen Gids

MDR-oplossingsgids 2023

Meer lezen