Verbreed uw inkomstenstromen

Verbreed uw inkomstenstromen

Door in de behoeften van een groter klantenbestand te voorzien met krachtige oplossingen en meerwaardeservices.

Vergroot uw concurrentievoordeel

Vergroot uw concurrentievoordeel

Door bekroonde SDK's te integreren in uw beveiligingsproducten en -services.

Bouw oplossingen met een meerwaarde

Bouw oplossingen met een meerwaarde

Door uw productaanbod te verrijken met aantrekkelijke functies en 's werelds beste antimalware- en antispam-engines.

Functies en voordelen

Oem endpoint SDK

Bekroonde bescherming.

De Bitdefender technologie voor eindpuntbeveiliging is in de praktijk beproefd en verslaat zelfs de meest geavanceerde en geraffineerde cyberdreigingen met een adaptieve, gelaagde methode. Dankzij onze gepatenteerde technologie voor machine learning en onze geavanceerde monitoring van gedragingen en aanvalstechnieken zijn wij in staat om cyberdreigingen te detecteren en te blokkeren die door traditionele eindpuntbeveiligers worden gemist.

OEM gelaagde beveiliging

Meerdere verdedigingslinies om inbreuken uit te sluiten

Bitdefender levert een van 's werelds meest complete technologiestacks. Onze oplossingen beperken zich niet tot antimalware, maar omvatten ook beveiligingsapplicaties tegen spam, ransomware en exploits, verschillende andere interceptiefuncties, sandbox-systemen, mobiele beveiligingsoplossingen en zelfs IoT-beveiliging. Al deze krachtige functies en modules kunnen heel gemakkelijk worden geïntegreerd in oplossingen voor eindpuntbescherming.

Oem Sdk Licensing

Flexibele licentiemodellen

Bitdefender biedt verschillende bedrijfsmodellen en licentieopties om aan de behoeften van uw bedrijf tegemoet te komen. U kunt ervoor kiezen de Bitdefender technologie in uw eigen producten of diensten te integreren, als optionele add-on te verkopen, of als pakket aan te bieden voor up-selling of cross-selling aan uw huidige klanten. U kunt onze technologie natuurlijk ook implementeren voor intern gebruik.

De beveiligingstechnologie van Bitdefender wordt keer op keer als beste getest in de AV- en EDR-tests van de meest gerenommeerde, onafhankelijke testbureaus.

SDK's en API's voor eindpuntbeveiliging

Antimalware SDK

De Bitdefender Antimalware SDK biedt een verzameling toonaangevende, gelaagde beveiligingstechnologieën die u in uw oplossingen kunt integreren om extra waarde te creëren en een prijsopslag te rechtvaardigen voor klanten die momenteel van uw oplossingen gebruikmaken.Onze Antimalware SDK kan ook worden gebruikt om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren, door gebruik te maken van de marktvraag naar beveiligingssuites. 

De Antimalware SDK kan gemakkelijk op eindpunten worden geïmplementeerd en met een hele reeks Bitdefender beveiligingstechnologieën worden aangevuld om de beveiliging te versterken en nieuwe dreigingsvectoren af te weren.

Functies

 • Afgestemd voor endpointintegratie
  Het wordt geleverd met een volledige set van aanvullende componenten vereist voor een endpointbeschermingsoplossing.
 • Platformoverschrijdend
  Het ondersteunt meerdere besturingssytemen (Windows, Linux, MacOS) met dezelfde API.
 • Detectie
  Een uitgebreid array aan beschermingslagen, inclusief heuristische analyse, signaturegebaseerde detectie, emulatie, generische detectie, en signatures-leveraging machine learning-modellen.
 • Herstel
  Het biedt volledig herstel voor veelvoorkomende bedreigingen.
 • Naadloze integratie met het Bitdefender Global Protective Network.
 • Op het slagveld getest
  uitgebreid gebruikt door de Technologiepartners van Bitdefender en geïntegreerd in de Bitdefender premium productsuite.

Advanced Threat Control SDK

De Advanced Threat Control SDK van Bitdefender gebruikt een proactieve en dynamische technologie op basis van geavanceerde heuristieken om zero-day dreigingen in realtime te detecteren. De SDK biedt een extra beveiligingslaag tijdens de uitvoering, als aanvulling op de uitgebreide Bitdefender technologieën voor malwaredetectie vóór de uitvoering. Met deze SDK kunnen organisaties een extra verdedigingslinie toevoegen om de risico's van nieuwe of ontwijkende malware drastisch te verminderen.

Volgens het zero-trust-principe monitort de Advanced Threat Control SDK permanent de actieve applicaties en processen op mogelijke tekenen van kwaadaardig gedrag. Doordat de SDK kijkt naar feitelijke gedragskenmerken in plaats van signatures of vingerafdrukken van binaire of programmacode, worden nieuwe varianten van ransomware, zero-day dreigingen en bestandsloze aanvallen consistent gedetecteerd.

Functies

 • Hoge efficiëntie tegen ransomware, zero day exploits en geavanceerde aanhoudende dreigingen (APT's). Detecteert vroegtijdig geavanceerde aanvallen en voorkomt inbreuken. Zo worden de kosten en inspanningen van incidentrespons tot een minimum beperkt.
 • Bekroonde technologie - Bitdefender heeft een gemiddelde detectiegraad van 99,9% in de beschermingstesten in de echte wereld van AV Comparatives (2020); en won de "Product van het Jaar" prijs dankzij haar "Advanced+" score op alle 7 testen in 2020.
 • Intelligente optimalisatie van prestaties voor de monitoring van applicaties en processen verzekert een lage impact op het systeem.
 • Ontworpen om systeemherstel en opschoning van gedetecteerde malware te vergemakkelijken.
 • Treedt op als een aanvullende of laatste beschermingslaag tegen bekende en onbekende dreigingen, als aanvulling op de scantechnologieën en heuristieken van de antimalware van Bitdefender.

Sandbox Service

De Sandbox Service biedt een krachtige verdedigingslinie tegen stealth-aanvallen door verdachte bestanden diepgaand te analyseren, payloads in een afgeschermde virtuele omgeving te laten detoneren en hun gedrag te observeren, verkeerde intenties te rapporteren en bruikbare inzichten te genereren. 

De Sandbox Service fungeert als een 'realistisch doelwit' voor potentieel schadelijke bestanden. Alles in deze virtuele omgeving is zo ingericht dat dreigingen zich gedragen zoals ze 'in het wild' zouden doen. Hierdoor is de Sandbox een bijzonder krachtige tool tegen aanvallen en infiltratiepogingen door malware.

Functies

 • Biedt geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en "zero day exploit"-detectie
 • Gebruikt de Bitdefender Global Protective Network-intelligentie om malware te detecteren.
 • Maakt optimaal gebruik van speciaal hiervoor ontworpen, geavanceerde machine learning-algoritmen, de analyse van agressief gedrag, anti-ontduikingstechnieken, en memory snapshot-vergelijking om bedreigingen te detecteren.
 • Analyseert een groot aantal doelwitten, zoals e-mails, documenten en applicatiebestanden.
 • Levert diepgaande rapportage over het gedrag van malware en maakt een vroege zichtbaarheid mogelijk van waardevolle indicators of compromise (IoC).
 • Helpt kwaadaardige bestanden op te sporen, waaronder polymorfe en andere bedreigingen die ontworpen werden voor nauwelijks op te sporen gerichte aanvallen.
 • Het is extreem gemakkelijk om te integreren: geen installatie en lokale configuratie, aangezien het een webservice is.

Web Filtering SDK

De Bitdefender Web Filtering SDK biedt effectieve, op categorieën gebaseerde filterfuncties voor URL's en webpagina's, waarmee onze partners oplossingen kunnen ontwikkelen die in realtime URL's en websites categoriseren en de monitoring en het beheer van de webtoegang ondersteunen. Zo kunnen onze partners met succes een antwoord bieden op de beveiligingszorgen van hun klanten, de productiviteit van hun medewerkers verhogen en waardevolle IT-bronnen en netwerkbandbreedte vrijmaken.

Functies

 • Brede dekking, inclusief miljoenen relevante actieve URL's en websites, in meerdere talen.
 • 50+ domeinnaamcategorieën, inclusief domeinen met een hoog risico (drugs, gokken, hacken, haat, illegaal, porno, enz.).
 • Detectie van hoge nauwkeurigheid gewaarborgd door heuristieke filtering in combinatie met signatures en URL blacklisting.
 • De combinatie van snelle URL-opzoekingen via de cloud met een lokale databasecache voorkomt latentie.
 • Biedt rond de klok op de cloud gebaseerde updates van webcategorieën; domeinen worden onmiddellijk toegevoegd of bijgewerkt.
 • Biedt een gebruiksvriendelijk platformoverschrijdende API die de integratietijd tot een minimum beperkt en klaar is voor een verscheidenheid aan gebruikssituaties.

Online Threats SDK

De Online Threats SDK detecteert kwaadaardige, phishinggerelateerde en frauduleuze websites vóórdat ze schade kunnen aanrichten. Deze SDK gebruikt geavanceerde lokale en cloudgebaseerde filters om URL's en webpagina's te analyseren en direct een status te retourneren: veilig, phishing, fraude enzovoort. 


De SDK combineert superieure detectie op basis van geavanceerde heuristieken met cloudgebaseerde updates vanuit het Bitdefender Global Protective Network, dat dagelijks miljarden websitetransacties verwerkt. Dankzij de GPN-cloud worden URL's en websites (ook als ze maar kort bestaan) snel gedetecteerd en wordt de informatie direct bijgewerkt. Zo kan snel worden gereageerd op nieuwe phishingpogingen en andere aanvallen.

Functies

 • De Online Threat SDK biedt realtime bescherming tegen online cyberbedreigingen zoals phishing- en fraude-aanvallen.
 • De combinatie van cloud- en lokale filters zorgt voor high-speed scanning en nauwkeurigheid, met een zeer kleine voetafdruk.
 • Geavanceerde heuristische technieken garanderen geavanceerde detectie van phishingpogingen en uitbraken.
 • Kwaadaardige URL's worden in realtime bijgewerkt via de Bitdefender Global Protective Network.
 • Biedt een vereenvoudigde, eenvoudig te gebruiken, platformoverschrijdende API dat een snel en gemakkelijk integratieproces waarborgt.
 • Bewezen propriëtaire technologie, uitgebreid gebruikt in de Bitdefender productportfolio en SDK's.

Endpoint Protection SDK

De Bitdefender Endpoint Protection SDK voorziet in de behoeften van zelfs de meest veeleisende enterprises met platformonafhankelijke beveiliging van fysieke en virtuele eindpunten, inclusief gelaagde antimalwarebescherming, gedragsscans, firewalls, webbeveiliging, apparaatbewaking, schijfencryptie en nog veel meer. 


Dit gebeurt door een lokale agent te installeren die commando's geeft aan de beveiligingssoftware op de client en die op afstand kan worden beheerd via JSON-aanroepen vanuit de centrale beheerconsole van onze partners.

Functies

 • Scannen van bestanden
  Bij toegang en op aanvraag, met behulp van de bekroonde antimalwaremotor van Bitdefender.
 • Scannen op gedrag
  Proactieve malwaredetectietechnologie op basis van permanente gedragsmonitoring van de levenscyclus van de applicatie; het bevat ook anti-exploit-technologie wat een technologie op basis van gedrag is die gespecialiseerd is in het detecteren van exploits van het ROP-type.
 • Beveiliging van e-mail/webverkeer
  Scannen voor antimalware, antiphishing en antifraude.
 • Stateful firewall op endpointniveau.
 • Versleuteling voor volumes
  Versleuteling van de volledige harde schijf, om het verlies van gevoelige informatie te voorkomen
 • Gebruikerscontrole
  Webcontrole, filtering op basis van categorieën, blacklist van applicaties, gegevensbescherming.
 • Apparaatcontrole
  Vermijdt lekken van gevoelige gegevens en besmetting met malware via externe apparaten.
 • Applicatiecontrole/Whitelisting van applicaties.

Antiransomware SDK

De Antiransomware SDK biedt een extra beschermingslaag tegen het steeds verder evoluerende dreigingslandschap van ransomware, inmiddels een van de ernstigste bedreigingen voor zowel persoonlijke als zakelijke gegevens.

Functies

 • Beschermt bedrijfskritische content tegen zero-day-ransomware.Controleert de uitwerkingen van een in andere opzichten succesvolle ransomware-aanval.

 

URL Status Service

De Bitdefender URL Status Service is een volledig cloudgebaseerde oplossing die kwaadaardige, phishinggerelateerde en frauduleuze websites in realtime detecteert vóórdat ze gebruikers kunnen blootstellen aan aanvallen of fraude. 


De URL-informatie wordt in realtime bijgewerkt met nieuwe URL's van kwaadaardige domeinen. Deze dreigingsinformatie is afkomstig van Bitdefender technologie en uit een groot aantal andere bronnen.

Functies

 • Brede dekking, inclusief miljoenen relevante, actieve URL's en websites, in meerdere talen.
 • 50+ domeinnaamcategorieën, inclusief domeinen met een hoog risico (drugs, gokken, hacken, haat, illegaal, porno, enz.).
 • Detectie van hoge nauwkeurigheid op basis van een assortiment aan technologieën en databronnen.
 • Biedt rond de klok updates op basis van de cloud; de detectie wordt onmiddellijk bijgewerkt.

Traffic Interceptor SDK

De Bitdefender Traffic Interceptor SDK onderschept en scant het dataverkeer dat verloopt via HTTP, HTTPS, SMT, POP3 en andere, aangepaste protocollen.

Functies

 • Realtime verkeersinspectie van het HTTP protocol.
 • Realtime onderschepping van e-mail die via de SMTP en POP3 protocollen worden geleverd, et de mogelijkheid om de e-mailberichten te openen en te wijzigen.
 • Ondersteuning voor het onderscheppen van ruwe data, zodat u uw eigen protocol-decoders kunt implementeren.
 • Biedt optionele integratie met de Bitdefender URL Reputation Service.

Antimalware SDK voor Android

Bitdefender biedt geavanceerde technologie om Android-apparaten te beschermen tegen bekende en nieuwe bedreigingen. Deze Antimalware SDK identificeert en blokkeert malwareapplicaties vóórdat ze volledig worden geïnstalleerd op mobiele telefoons of tablets, zodat onze partners hun klanten kunnen beschermen tegen malware, trojans, phishing en andere cyberdreigingen.

Functies

 • Detecteert en blokkeert kwaadaardige content op mobiele toestellen die op Android draaien.
 • High speed met een kleine voetafdruk op de systeemvereisten.
 • Biedt op de cloud gebaseerde updates, de klok rond, van het Bitdefender Global Protective Network.
 • Ondersteunt Android op ARM-platformen.

Android Web Security SDK

De Android Bitdefender Web Security SDK biedt realtime detectie van kwaadaardige of frauduleuze webcontent en URL's. Deze SDK scant URL's met behulp van het Bitdefender Global Protection Network en retourneert de status (veilig, fraude, phishing enzovoort). Bovendien kan de SDK de content filteren aan de hand van meer dan 50 webcategorieën (zoekmachines, sociale netwerken, gokken, pornografie, drugs enzovoort).

Functies

 • Detecteert en blokkeert webgebaseerde bedreigingen op Androidtoestellen.
 • Interface compatibel met Java: geen compatibiliteits- of portabiliteitsproblemen.
 • Ondersteunt Android op ARM-platformen.
 • Compatibel met de standaardbrowser van Android en andere populaire browsers.

iOS Web Security SDK

De iOS Bitdefender Web Security SDK voor mobiele apparaten detecteert kwaadaardige of frauduleuze webpagina's en URL's. Deze SDK scant URL's via de Bitdefender cloud en retourneert de status (veilig, fraude, phishing enzovoort).

Functies

 • Privacy
  Het eigenlijke dataverkeer wordt nooit doorgestuurd vanaf het apparaat - alleen de uit het DNS-verzoek afgeleide domeinen worden via versleutelde communicatie ingezonden voor analyse.
 • App-compatibiliteit
  De technologie is compatibel met alle apps en browsers.
 • Simpel en snel
  Alleen het DNS-verkeer wordt gedecodeerd, waardoor de SDK minder complex is en het aanvalsoppervlak kleiner wordt.
 • Protocolcompatibiliteit
  De SDK werkt met alle protocollen, waaronder HTTP, HTTPS, HTTP/2 en anderen.

Sandbox Analyzer On-premise

De on-premise versie van de Sandbox Analyzer-omgeving, die als een virtuele appliance wordt geïmplementeerd en via een uitgebreide GUI wordt beheerd, biedt een extra verdedigingslinie die zich voornamelijk richt op forensische analyse en de opsporing van dreigingen. In tegenstelling tot een cloudservice biedt de on-premise implementatie volledige controle over de detonatie-omgeving die wordt gebruikt voor de analyse van malware. Hierdoor kunnen onze OEM-partners de specificaties bepalen van de algemene omgeving en de bijhorende software die wordt gebruikt om bestanden en applicaties te analyseren. De implementatie van deze oplossing via een virtuele appliance, die momenteel wordt ondersteund in de VMware ESXi-omgeving, maakt onbeperkte schaalbaarheid mogelijk (binnen de beperkingen van de onderliggende fysieke hardware).

Functies

 • Wordt als VM met enkelvoudig beheer geïmplementeerd op de toegewijde fysieke host.
 • Maakt gebruikt van VMFS versie 5, getest op ESXi 6.5, 6.7.
 • Orkestratie en beheer op hoog niveau via een on-premise instantie van Gravity Zone Control Center.
 • Vereist dat de onderliggende fysieke host minstens 12 cores/24 threads biedt en 64 GB RAM plus 1 TB bruikbare SSD-opslag voor minimumimplementatie (sandbox manager + 2 detonatieplaatsen)
 • Ondersteunt Windows 7 en Windows 10 als basis voor golden images en detonatie-VM's (alleen 64-bits)

Vertrouwd door technologiepartners over de hele wereld

Meer dan 150 internationale technologiebedrijven maken gebruik van de beveiligingstechnologieën en -services van Bitdefender.

Pattern
double patttern

Succes voor LogMeIn

Succes voor LogMeIn
LogMeIn, een pionier in technologie voor werken op afstand en een drijvende kracht achter het moderne thuiswerken, levert geavanceerde cyberbeveiliging voor thuiskantoren. Het partnerschap met Bitdefender versterkt de beveiliging, vergroot de omzet uit beveiligingsproducten, stroomlijnt de groei en consolideert de beveiligings- en IT-taken.

Meer informatie over de Bitdefender technologie voor eindpuntbeveiliging:

Radicati
Blog

Behoud uw concurrentievoorsprong tegen minimale kosten en verbreed uw productaanbod met gelicentieerde technologie

Als de talloze cyberaanvallen van de afgelopen maanden iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de aanvallers snel opereren. Razendsnel. Erger nog: cybercriminelen werken steeds vaker samen, ook als hun doelwitten en oogmerken verschillen.

Meer lezen
Meer lezen Blog

Waarom zelf iets bouwen als u ook kunt integreren? Laat uw bedrijf verder groeien met licentieproducten

Meer lezen
Meer lezen Blog

Is uw malwaredetectie nog wel toekomstbestendig? 7 Adaptieve technologieën voor ongrijpbare dreigingen

Meer lezen
Blog Blog

De technologieën van de Bitdefender antimalware-engine

Blog