Geavanceerde
Dreigingsinformatie

Contextuele, realtime inzichten in het wereldwijde dreigingslandschap

Ondersteund door het Bitdefender Global Protective Network (GPN), verzamelt Bitdefender Advanced Threat Intelligence gegevens van sensoren verspreidt over de ganse wereld. Onze Cyber Threat Intelligence Labs correleren honderden duizenden Indicators of Compromise en vormen gegevens om tot werkbare, realtime inzichten.

Door onze bekroonde beveiligingsgegevens en expertise rechtstreeks aan bedrijven en SOC's te leveren, kan Advanced Threat Intelligence het succes van beveiligingsteams ondersteunen met een van de breedste en diepste realtime kennisdatabanken van de sector.

Snellere respons op incidenten

Versterk uw forensisch vermogen en vermogen om op dreigingen te jagen dankzij contextuele, werkbare dreigingsindicatoren op IP's, URL's, domeinen en bestanden waarvan geweten is dat ze malware, phishing, spam, fraude en andere dreigingen bevatten. Verkort de 'time to value' door onze platformagnostische Advanced Threat Intelligence-diensten naadloos te integreren in uw eigen beveiligingsarchitectuur, met inbegrip van SIEM, TIP en SOAR.

Unieke inzichten in de meest recente dreigingen

Weer aanvallen af nog voordat ze worden gelanceerd, dankzij unieke inzichten in APT's (geavanceerde aanhoudende dreigingen) en Command and Control IP-feeds. Krijg toegang tot de Indicators of Compromise die zijn geïdentificeerd en verwerkt door de wereldwijde installed base alsook de bekroonde technologieën voor antimalware, antispam, anti-phishing en antifraude van Bitdefender.

Kwaliteitsvolle bronnen voor nauwkeurige inzichten

Maak gebruik van en haal voordeel uit onze premium cyberdreigingsinformatie met Indicators of Compromise uit een brede waaier aan bronnen: web crawling-systemen, e-mailvallen, honeypots, gemonitorde botnets, gegevens gedeeld met industriepartners en wetshandhavingsinstanties, en een virtual machine farm dat dagelijks meer dan 200.000 stalen malware uitvoert.

Expertise Cyberdreigingsinformatie

Verbeter uw beveiliging dankzij de expertise van de Bitdefender Cyber Threat Intelligence Labs, een wereldwijde R&D-leider op het gebied van testen en onderzoeken, met alleen al in de voorbije drie jaar meer dan 100 uitgegeven patenten voor kerntechnologieën. Onze meer dan 800 onderzoekers en developers volgen een gelaagde benadering voor cyberbeveiliging, en maken gebruik van artificiële intelligentie, deep learning en detectie gebaseerd op anomalieën om zodoende de nauwkeurigheid van de dreigingsinformatie te garanderen.

Werkbare Dreigingsinformatie bij de hand

Bitdefender Advanced Threat Intelligence integreert naadloos met bekroonde informatieplatformen (TIP's of 'Threat Intelligence Platforms'), SIEM's en SOAR-toepassingen, waaronder ThreatConnect, Anomali, Splunk.

De integraties worden ingevoerd om te kunnen profiteren van alle platformspecifieke functies, en zodoende hoeft de gebruiker geen API-wijzigingen te configureren of te beheren.

Meer weten

Vraag een evaluatie aan.

Proof-of-concept plus technische ondersteuning, kosteloos.

Bitdefender Solution Diagram

Bitdefender Advanced Threat Intelligence brengt de ganse Bitdefender-technologiestack, waaronder Network Sandbox Analyzer, Network Traffic Security Analytics, cyberbeveiligingspartners, wereldwijde wetshandhavingsinstanties en een Global Protective Network (GPN) van meer dan 500 miljoen machines samen, en levert bekroonde beveiligingsgegevens en expertise.

Bitdefender Solution Diagram

Analyseren en verwerken

Gegevens worden verwerkt aan de hand van verschillende technologieën, waaronder machine learning en geavanceerde heuristiek.

Verrijken

Gegevens worden in real time bijgewerkt met nieuwe schadelijke URL's, hashes van bestanden, domeinen, APT's en C&C's.

Verzamelen

Wereldwijd netwerk voor dreigingsinformatie aggregeert en correleert alle dreigingsinformatiebronnen.

100+
Miljoen URL's
127+
Miljoen domeinen
2.7+
Miljard bestanden
143+
Million Unique IPs

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Stuur ons uw feedback