Threat Intelligence

Bitdefender Advanced Threat Intelligence

Contextgevoelige inzichten uit de praktijk van het wereldwijde dreigingslandschap

Effectieve beoordeling van alerts

Effectieve beoordeling van alerts

Bepaal de ernst van elke dreiging door alle gevaarlijke dreigingen in kaart te brengen op basis van score, verspreiding, vertrouwensniveau en andere contextinformatie.

Snellere respons op incidenten

Snellere respons op incidenten

Versterk de incidentrespons en het forensisch onderzoek om ook de allernieuwste geavanceerde dreigingen voor uw organisatie afdoende te mitigeren. 

Proactieve detectie van cyberaanvallen

Proactieve detectie van cyberaanvallen

Effectieve threat hunting met nauwkeurige, gedetailleerde informatie over de dreigingsactoren met de hoogste waarschijnlijkheid dat ze uw bedrijfsomgeving kunnen bedreigen. 

Functies en voordelen

Unieke inzichten

Unieke inzichten in de nieuwste dreigingen

Blokkeer aanvallen nog vóórdat ze gestart worden, dankzij unieke inzichten in moeilijk detecteerbare Advanced Persistent Threats (APT's) en IP-feeds van Command & Control-servers. Profiteer van actuele, praktische gegevens over dreigingen die door de wereldwijde sensoren van Bitdefender zijn geïdentificeerd en geanalyseerd met uiteenlopende technologieën zoals anti-malware, anti-spam, anti-phishing en anti-fraude.

Kwaliteitsbronnen

Hoogwaardige en betrouwbare informatiebronnen

Maak gebruik van onze praktijkinformatie over cyberdreigingen, verzameld via uiteenlopende bronnen zoals webcrawlers, e-mail traps, honeypots, gemonitorde botnets, gegevensuitwisseling met beveiligingspartners en opsporingsinstanties en een virtuele machine-farm die per dag meer dan 200.000 malwaresamples uitvoert en analyseert.

Expertise in dreigingsinformatie

Expertise in dreigingsinformatie

Verbeter uw beveiliging dankzij de expertise van de Bitdefender Cyber Threat Intelligence Labs, een wereldwijde R&D-leider op het gebied van testen en analyse, met alleen al de afgelopen drie jaar meer dan 100 octrooien voor kerntechnologieën. Onze meer dan 800 onderzoekers en developers volgen een gelaagde benadering voor cyberbeveiliging en maken gebruik van kunstmatige intelligentie, deep learning en afwijkingsdetectie om de effectiviteit van de cyberbeveiliging te garanderen.

Direct toepasbare dreigingsinformatie

Direct toepasbare dreigingsinformatie

Bitdefender Advanced Threat Intelligence wordt naadloos geïntegreerd met toonaangevende Threat Intelligence Platforms (TIP's), SIEM's en SOAR-applicaties zoals ThreatConnect, Anomali en anderen. Deze integraties worden geïmplementeerd om te kunnen profiteren van alle platformspecifieke functies, zodat de gebruiker geen API-aanpassingen hoeft te configureren of te beheren.

Meer informatie

Bitdefender Advanced Threat Intelligence

 

 

Bitdefender Advanced Threat Intelligence verzamelt data via de volledige technologiestack van Bitdefender, inclusief de Network Sandbox Analyser, en via gegevensuitwisseling met beveiligingspartners, internationale opsporingsinstanties en het Global Protective Network (GPN) van honderden miljoenen beveiligde systemen. Hierdoor kan deze oplossing zeer hoogwaardige dreigingsinformatie aanleveren.

 

 

 

 

 

machine learning en geavanceerde heuristieken

V: Uit welke bronnen is de informatie voor Bitdefender Advanced Threat Intelligence afkomstig?

A: De data voor Bitdefender Advanced Threat Intelligence zijn afkomstig van een groot aantal uiteenlopende bronnen, zoals onze bekroonde antispam-, antiphishing- en antifraude-technologieën, de honderden miljoenen eindpunten waarop Bitdefender is geïnstalleerd, monitoring van het dark web, webcrawlers, e-mailtraps, honeypots, gemonitorde botnets, geavanceerde heuristische technieken en contentanalyse, plus gegevensuitwisseling met andere leveranciers van cyberbeveiliging, internationale opsporingsinstanties en andere organisaties.

V: Uit welke informatie bestaat Bitdefender Advanced Threat Intelligence?

A: Bitdefender Advanced Threat Intelligence bestaat uit contextgevoelige informatie over bestandshashes, IP-adressen, APT-, malware- en phishingdomeinen, URL's, kwetsbaarheden en nog veel meer.

V: Is Bitdefender Advanced Threat Intelligence geïntegreerd met TIP's, SIEM's en SOAR's?

A: Ja, Bitdefender Advanced Threat Intelligence is geïntegreerd met de belangrijkste TIP's en SIEM's. Zie de integratiepagina voor meer informatie.

Succes voor Recorded Future

Succes voor Recorded Future

Recorded Future, 's werelds grootste leverancier van inlichtingen voor enterprisebeveiliging, is een samenwerkingsverband met Bitdefender aangegaan voor uitwisseling van dreigingsinformatie. Hierdoor krijgen beide bedrijven toegang tot een breder scala aan gedetailleerde dreigingsgegevens, waarmee ze hun klanten meer zichtbaarheid op hoofddomeinniveau en direct toepasbare inzichten kunnen leveren om cyberdreigingen te elimineren.

Meer informatie

Lees meer over Bitdefender Advanced Threat Intelligence:

Ongeziene vijand
Whitepaper

De ongeziene vijand - deel I: Hoe het dark web de cybercriminaliteit vorm geeft

Van clandestiene netwerken op het dark web tot hackersgroepen die door bepaalde landen worden gesponsord: de cybercriminaliteit is het traditionele imago al lang ontgroeid. De mythe van de eenzame wolf die in zijn eentje complexe operaties uitvoert, behoort vrijwel tot het verleden.

Meer lezen
Whitepaper

De ongeziene vijand - deel II: Waarom monitoring van het dark web essentieel is

Meer informatie
Whitepaper

Eén voor allen en alles-in-één: neem zelf weer de regie over uw beveiliging in handen met Bitdefender en ThreatConnect®

Meer informatie