ADVANCED THREAT PROTECTION, GEHERDEFINIEERD

Hoe zal uw organisatie de storm van nieuwe aanvallen doorstaan?

Redifining Advanced Cyber-Threat Protection with Btdefender Next-Gen Technology

2018 Landschap van Cyberbedreigingen

Hoe slagen aanvallen erin zoveel apparaten te veroveren, zonder te worden opgemerkt? Inbreuken doen zich in recordaantallen voor en veroorzaken verliezen van $1.7 miljoen per incident. En inbreuken zullen alleen maar steeds vaker voorkomen. Bestandsloze aanvallen zijn de grootste boosdoener.

Ontdek de grootste beveiligingsbedreigingen in 2018 in het Bitdefender-webinar Halfjaarlijkse cyberbeveiligingsoverzicht.

WEBINAR BEKIJKEN

Waarom conventionele beveiliging faalt

65% van de bedrijven geloven dat ze afdoende in-house beveiligingsmaatregelen hebben ingevoerd.
Daar staat tegenover dat in het voorbije jaar 80% slachtoffer is geweest van een geslaagde cyberaanval of inbreuk,
volgens AT&T 2017 Global State of Cybersecurity. Waar gaat het mis voor conventionele beveiliging?

 • Klassieke beveiliging focust op het scannen van bestanden

  Detecteert geavanceerde aanvallen, die gebruik maken van bestandsloze technieken, niet

 • Conventionele beveiliging focust op preventie

  Beperkte mogelijkheid om te detecteren of te reageren of om de infrastructuur te verharden

 • Sommige beheerders beperken hun beveiliging tot grensbewaking

  Eindpuntbeveiliging is van essentieel belang voor het ontdekken van aanvallen die erin slagen de grensbewaking te omzeilen

 • De sensoren van bepaalde verkopers concentreren zich vooral op bepaalde regio's

  Sensoren zijn niet in geografisch evenwicht, en zijn daardoor niet doeltreffend tegen bedreigingen van buitenaf

 • Meerdere beveiligingsagents van verschillende leveranciers gebruiken

  Afzonderlijke EDR-technologieën en technologieën ter bescherming tegen malware en exploits kunnen zorgen voor gaten in de beveiliging

 • Beheerders proberen klassieke beveiliging op virtuele workloads toe te passen

  Klassieke eindpuntbeveiliging werd niet ontworpen voor virtualisatie. Dit veroorzaakt gaten in de beveiliging en problemen met de prestaties.

Ga verder dan het conventionele. Ontdek de meerlaagse, next-gen verdediging

Alle grote industrie-analisten moedigen ondernemingen aan om een meerlaagse beveiligingsstrategie, die eveneens next-gen bestandsloze detectietechnologieën omvatten, te overwegen, en achten het noodzakelijk dat er een gepaste bescherming tegen de nieuwe cyberbedreigingen van vandaag is geconfigureerd.

Gelaagde next-gen verdediging is in staat aanvallen in verschillende stadia tegen te houden. Zo verzekert de oplossing dat alle soorten cyberaanvallen kunnen worden tegengehouden, nog voordat ze een impact kunnen hebben op de organisatie, zonder daarbij ook externe assistentie te vereisen. Bitdefender beschikt over een van de meest uitgebreide reeksen preventie-, detectie- en responstechnologieën van de markt, met verscheidene eigen machine learning-algoritmes die krachtige, dynamische analyses uitvoeren om ook de meest geavanceerde inbreuken een halt toe te roepen. Alle Bitdefender-technologieën werden ontwikkeld om als geheel samen te werken om beginnende aanvallen en pogingen tot inbreuken tegen te houden.

PREVENTIE

hardening & controle

Patch Management

Patch-beheer

Houdt OS's en toepassingen over het volledige geïnstalleerde Windows-systeem up-to-date.

Full-Disk Encription

Full-Disk Encryption

Beschermt gegevens voor de gehele eindpuntharddrive. Centraal beheer van Windows (BitLocker) en Mac (FileVault).

Web-Thraet Protection

Web-Threat Protection

Application Control

Toepassingsbeheer

Enkel toegestane toepassingen worden uitgevoerd

Device Control

Apparaatbewaking

Beperkt apparaten die verbinding mogen maken

Firewall

Firewall

DETECTEREN

detectie vóór uitvoering

Signature & Cloud Lookup

Signature- & Cloud-opzoekingen

Local & Cloud ML

Locale & Cloud ML

Voorspellende detectie van ongekende malware; Dynamische bestandsanalyse, aan de hand van miljarden voorbeelden opgeleid; Informatie over bedreigingen van meer dan 500 miljoen eindpunten wereldwijd

HyperDetect Tunable ML

HyperDetect Tunable ML

Afstembare machinelearningslaag, detecteert gesofistikeerde bedreigingen. Blokkeert hackingtools, bestandsloze aanvallen, zero day-malware en meer

Sandbox Analyzer

Sandbox Analyzer

Stuurt verdachte bestanden voor detonatie en analyse en geeft een verdict in realtime. Detecteert zero day-aanvallen en gerichte aanvallen; Realtime-preventie van aanvallen met auto-submit; Analyseert eenmaal, blokkeert voor het hele bedrijf

Hypervisor Introspection

Hypervisor Introspection

detectie tijdens & na uitvoering

Anti-exploit

Anti-Exploit

Richt zich op aanvalstools en technieken om bekende en zero day-exploits te detecteren die zich richten op populaire softwaretoepassingen.

Process Inspector

Procesinspecteur

Realtime-bescherming gebaseerd op gedrag; Monitort alle processen die in het besturingssysteem worden uitgevoerd en indien het proces kwaadwillig lijkt, wordt het stopgezet.

Event Recorder

Gebeurtenissenrecorder

Threat Analytics

Bedreigingsanalytics

onderzoek
& reageer

automatische actie

Access Blocking

Toegang blokkeren

Quarantine

Quarantaine

Disinfection and Removal

Desinfectie & verwijdering

Process Termination

Procesbeëindiging

Stopt automatisch processen op basis van gedragsanalyse

Rollback

Terugzetten

Draait schadelijke wijzigingen terug

onderzoek & respons

IoC Lookup

IoC-opzoekingen

Blocklist

Blokkeringslijst

Network Isolation

Netwerkisolatie

Detonation

Detonatie

Visualisation

Visualisering

Informeren

rapporten & waarschuwingen

Dashboards and Reports

Dashboards & Rapporten

Notifications

Notificaties

SIEM Integration

SIEM Integratie

API Support

API Support

Vorige Volgende

Lees het verslag van de Enterprise Security Group om dieper te duiken in de reden waarom een adaptief, gelaagd eindpuntbeschermingsplatform (EPP) dé sleutel is in de verdediging van uw eindpunten tegen bedreigingen.

ESG-rapport lezen

Van bestandsmatig naar bestandsloos. Een tektonische verschuiving van het perspectief

Powershell-aanvallen, op scripts gebaseerde aanvallen en bestandsloze malware zijn, gezien hun indrukwekkende vermogen om binnen te dringen in een organisatie en daar ook hardnekkig binnen te blijven, de nieuwe favoriete middelen van aanvallers. In tegenstelling tot op bestanden gebaseerde aanvallen krijgen bestandsloze aanvallen de controle over uw infrastructuur zonder dat er schadelijke bestanden worden gedownload of dat er inhoud op de schijf wordt geschreven. Bovendien zijn ze moeilijk op te sporen zonder geavanceerde, next-gen beveiligingstechnologieën, voordat ze een aanval kunnen uitvoeren.

Ontdek hoe Bitdefender het beter doet dan de concurrentie op het gebied van bestandsloze detectie; onafhankelijke testresultaten.

Rapport lezen
Protection against fileless cybersecurity threats

Afstelbare machinelearning

Bitdefender biedt zijn eigen HyperDetect-technologie aan die next-gen dynamische analyse en aanpasbare machine learning mogelijk maakt, om de deur te sluiten voor bestandsloze aanvallen, aangepaste malware en zero days-aanvallen, zonder daarbij de valse positieven de hoogte in te drijven.

HyperDetect werkt samen met de bijkomende Bitdefender-technologieën zonder signature, zoals Geheugenbescherming of Advanced Threat Control, en valt op dankzij zijn unieke vermogen om de slagkracht van machine learning te richten op ernstige bedreigingscategorieën, zoals doelgerichte aanvallen en exploits.

IDC - Hypervisor Introspection for Advanced Cyber Attacks Detection

Meer dan NGAV. Beveiliging buiten het besturingssysteem.

Zero day-aanvallen en exploits op kernel-niveau staan bovenaan op de lijst van bedreigingen die niet makkelijk op tijd kunnen worden gedetecteerd om een inbreuk tegen te houden. Voor dergelijke geavanceerde exploits worden op de zwarte markt tot honderden duizenden dollars betaald.

Bitdefender introduceert een nieuwe manier van beveiligen tegen deze geavanceerde aanvallen, met hypervisorintrospectie zonder agent, waardoor workloads van buiten het besturingssysteem uit kunnen worden beschermd, waar geen enkele aanvaller, hoe geavanceerd ook, zijn sporen kan wissen.

Deze oplossing is een aanvulling op om het even welke eindpuntbeschermingsoplossing, en versterkt de beveiliging tegen gesofistikeerde aanvallen

IDC OVER HYPERVISOR INTROSPECTIE

Netwerk met 500 miljoen sensoren wereldwijd. Effectieve verdediging wereldwijd.

Het 2017 ENISA-rapport over het Cyberbedreigingslandschap heeft drie Chinese en Russische cyberspionagegroepen aangeduid als drie van de meest actieve en gevaarlijke groepen van 2017. Hoe breder het sensornetwerk van een verkoper is, hoe doeltreffender het is in het detecteren van aanvallen die in verschillende delen van de wereld ontstaan.

Bitdefender beschikt over een van de grootste sensornetwerken ter wereld, met meer dan 500 miljoen beschermde eindpunten in 150 landen. Hierdoor kunnen onze technologieën aanvallen tegenhouden die van overal ter wereld afkomstig zijn.

Producten

GravityZone Ultra - XDR

GravityZone Ultra (XDR)

Gelaagde, next-gen architectuur voor preventie, detectie, herstel en zichtbaarheid in één modulair platform.

Meer weten
GravityZone Elite Security - HD

GravityZone Elite Security (HD)

Oplossing ontwikkeld om lokale implementaties te beschermen en om preventie, detectie, herstel en zichtbaarheid in één modulair platform te bieden.

Meer weten
Hypervisor Introspection - HVI

Hypervisor Introspectie (HVI)

Bitdefender HVI verstevigt de datacenterinfrastructuur op een unieke manier tegen zero day-aanvallen, exploits op kernel-niveau en andere geavanceerde, doelgerichte aanvalstechnieken aan de hand van realtime-geheugenintrospectie op hypervisorniveau.

Meer weten
Vorige Volgende