BESCHERMING VAN HYPERCONVERGED INFRASTRUCTUUR

BESCHERMING VAN HYPERCONVERGED INFRASTRUCTUUR

Enterprise cloud in een doos

Hyperconvergence is de snelst groeiende categorie van datacenterinfrastructuren met, volgens IDC®, een geraamd samengesteld jaarlijks groeipercentage van 26,6% in 2016-2021. Hyperconverged infrastructuur (HCI) vormt de ruggengraat van de enterprise cloud, de virtuele desktopinfrastructuur (VDI), kerntoepassingen en IT voor externe kantoren en regiokantoren, en integreert softwarematige computeropslag, netwerkopslag en DAS (direct-attached storage) met datadiensten en een eenvormig beheer ter verbetering van de IT-wendbaarheid en doelmatigheid.
Hyperconvergentie zorgt voor wendbaarheid van de infrastructuur, vernieuwende op de cloud gebaseerde businessmodellen en inperking van datacenterkosten.
HCI levert een flexibele, snel itererende infrastructuur met automatische bevoorrading, gecentraliseerd beheer en lineaire schaalbaarheid
HCI zorgt voor een full-stack privécloud die zich verderzet tot in openbare clouds
HCI verlaagt OpEx dankzij gestroomlijnd beheer en verlaagt CapEx via een hogere benutting van de infrastructuur en de ondersteuning van standaardhardware
Leer meer over HCI en andere transformationele datacentertechnologieën en aanverwante beveiligingsoverwegingen met de webinar van IDC en Bitdefender samen: “Rethinking Infrastructure and Security in the Hybrid Architecture Era". lees minder
meer lezen

IDC WEBINAR BEKIJKEN

Hyperconverged beveiliging voor Hyperconverged infrastructuren

Bitdefender GravityZone Datacenter Security werd ontwikkeld voor HCI en is een server- en VDI-workload beschermingsplatform dat bekroonde next-gen verdediging biedt en tegelijk IT-wendbaarheid, operationele doelmatigheid en inperking van de infrastructuurkosten bevordert. GravityZone is een oplossing die bestaat uit één agent, één console, en brengt beveiligingsbeheer voor fysieke en virtuele workloads en cloud-workloads samen, waardoor een single-pane-of-glass zichtbaarheid mogelijk wordt gemaakt, alsook een consistente beleidshandhaving over de enterprise cloud heen. GravityZone, gebaseerd op een gestroomlijnde hypervisor-agnostische architectuur, heeft een minimale impact op uw systeembronnen en verbetert de virtualisatiedichtheid (om benutting van de infrastructuur te verhogen) en de prestaties van toepassingen (om de eindgebruikerservaring te verbeteren). De wendbare, modulaire architectuur van GravityZone zorgt ervoor dat de beveiliging naadloos naar buiten kan schalen naarmate nieuwe HCI-clusters worden toegevoegd lees minder meer lezen

EEN NUTANIX®-klare oplossing

Hoogste integratieniveau

GravityZone, gecertificeerd als klaar voor en geïntegreerd met Nutanix AHV, beschermt zowel Nutanix enterprise cloud-workloads als Acropolis File Services (AFS) vanuit hetzelfde, uniforme platform. GravityZone is de enige cloud-workload beveiligingsoplossing op de Nutanix Marktplaats en is standaard geïntegreerd in Nutanix Prism om de doelmatigheid van beveiligingsoperaties drastisch te verbeteren via geautomatiseerde uitrol, configuratie en beheer. GravityZone is een echt hypervisor-agnostisch platform en verzekert een beveiligde overgang naar Nutanix Acropolis (AHV) vanuit andere virtualiseringsplatformen en laat toe dat beschermde VM's zich probleemloos tussen de clouds kunnen bewegen.

Gezamenlijk Platform voor Beveiligde VDI, met Nutanix en Citrix

Bitdefender, Nutanix en Citrix hebben de handen in elkaar geslagen om organisaties te helpen het volle potentieel uit hun toepassings- en desktopvirtualisatie te halen. Samen leveren we een efficiënte, schaalbare en beveiligde VDI / DaaS / SBC-oplossing die is ontworpen om de infrastructuur-ROI te maximaliseren, en tegelijkertijd ook de eindgebruikerservaring te optimaliseren en waardevolle activa en gegevens te beschermen.

OVERZICHT GEZAMENLIJKE OPLOSSING LEZEN
GravityZone is Nutanix-ready en een geïntegreerde beveiligingsoplossing

Bronnen

Webinar van Nutanix® en Bitdefender

Nutanix, dé HCI-pionier, maakt de datacenterinfrastructuur en de clouds onzichtbaar, zodat IT zich kan concentreren op bedrijfstoepassingen. Bitdefender heeft samen met Nutanix een beveiligingsoplossing geleverd die is geoptimaliseerd voor verscheidene workloads van de Enterprise Cloud.

BEST PRACTICES VAN GARTNER VOOR DE BESCHERMING VAN CLOUD-WORKLOADS

Server-workloads in hybride datacenters die zowel privéclouds als publieke clouds omspannen, vereisen een andere beschermingsstrategie dan apparaten die gericht zijn op eindgebruikers. Beveiligings- en risicobeheerleiders dienen aanbiedingen te beoordelen en uit te rollen die specifiek zijn ontwikkeld voor cloud-workload bescherming.

DE IMPACT VAN VIRTUALISATIEBEVEILIGING OP UW VDI-OMGEVING

We testten verschillende beveiligingsoplossingen om uit te zoeken wat hun impact is op de virtualisatiedichtheid en de toepassingsresponstijden.

Vorige Volgende
ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN

Producten

Bitdefender GravityZone - Security for virtualized environments

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments is een bekroond cloud-workload beveiligingsplatform dat ontworpen werd om softwarematige infrastructuur te beschermen, en terwijl ook de wendbaarheid, efficiëntie en prestaties ervan te promoten.

Meer weten
Bitdefender GravityZone - Security for storage

GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

GravityZone Security for Storage gebruikt machine learning, cloud lookup en andere antimalware-technologieën om ongeëvenaarde realtime-bescherming te bieden voor ICAP-compatibele systemen voor netwerkopslag en het delen van bestanden. Security for Storage wordt vanaf dezelfde console beheerd als GravityZone Security for Virtualized Environments en is eenvoudig uit te rollen en te beheren.

Meer weten
HVI - Bitdefender Hypervisor Introspection

BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION (HVI)

Bitdefender HVI, ontwikkeld in samenwerking met Citrix en door het analysebedrijf IDC® beschreven als ”een kwalitatieve verbetering van de beveiliging van virtuele omgevingen", beschermt de infrastructuur van datacenters, dankzij realtime-geheugenintrospectie op hypervisorniveau, tegen zero day-aanvallen, kernel-level exploits en andere geavanceerde, doelgerichte aanvalstechnieken. HVI voegt een unieke beveiligingslaag toe aan GravityZone, om te beschermen tegen geavanceerde en hardnekkige dreigingen als EternalBlue.

Meer weten
Vorige Volgende

Symantec™? aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.