Outstanding Product 2018
Uitstekend beveiligingsproduct

AV-Comparatives Februari 2019

Bitdefender Antivirus Plus 2019
25%
korting

Antivirus Plus 2019

 • Beste antivirusbescherming tegen dreigingen op Windows
 • Geoptimaliseerde prestaties sparen snelheid en batterijautonomie
 • Meerlagige ransomware-bescherming nu met ransomware-remediëring nieuw
 • Omvat privacytools zoals Bitdefender VPN en Bitdefender Safepay
 • Uitgebreide ondersteuning 24/7
Bestaande klanten
Abonnement verlopen? Hier verlengen.
Aantal apparaten:
AANBEVOLEN DIENSTEN
Oude prijs:
Besparing:
Install & SetUp:
Totaal:
Prijs inclusief btw
Nu kopen
Korting enkel van toepassing voor de eerste betaling.
Editors' Choice

"Bitdefender Internet Security komt als Beste uit de Test."

Consumentenbond | jan '19

De beste beveiliging
Bitdefender
5.94
Kaspersky
5.90
Symantec
5.81
McAfee
5.13
Beste bescherming tegen infecties (op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de beste bescherming betekent)
Totale Score. Januari 2011 - April 2019. AV TEST.
De beste prestaties
Bitdefender
5.80
Kaspersky
5.75
Symantec
5.33
McAfee
5.16
Laagste impact op de prestaties (op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de minste impact betekent)
Totale Score. Januari 2013 - Apr 2019. AV TEST.
De beste cyberbeveiliging ter wereld

We zijn niet aan het opscheppen. We geven alleen door wat gebruikers en experts over ons te zeggen hebben.

Bitdefender Internet Security komt als Beste uit de Test.
Bitdefender Internet Security komt als Beste uit de Test.
Consumentenbond jan '19
Bitdefender Total Security geeft je veel waar voor je geld.
Bitdefender Total Security geeft je veel waar voor je geld.
PC-Active editie 300 25 mei 2018
De Tech Awards staan vor een uitstekende en innovatieve Performance.
De Tech Awards staan vor een uitstekende en innovatieve Performance.
Haarlem nov ‚17
Meerlagige Ransomware-bescherming & Ransomware-remediëring nieuw

Bitdefender Antivirus Plus 2019 biedt meerdere beschermingslagen tegen ransomware. Het maakt gebruik van opsporing van bedreigend gedrag om infecties te voorkomen en beschermt uw belangrijkste documenten tegen versleuteling door ransomware.

De nieuwe functie Ransomware Remediëring werkt als een remediëringslaag die ervoor zorgt dat gegevens zoals documenten, afbeeldingen, video's of muziek beschermd worden tegen alle soorten aanvallen via ransomware.

Meer weten over ransomware
Aanvallen blokkeren nog voor ze beginnen. nieuw

Adaptieve Netwerkbescherming. De nieuwe op het netwerk gebaseerde adaptieve beschermingslaag voorkomt uitbuiting van kwetsbaarheden in uw systeem, detecteert en blokkeert brute force-pogingen, voorkomt dat uw apparaat betrokken raakt in botnet-aanvallen en voorkomt dat gevoelige informatie via niet-versleutelde formulieren wordt verzonden.

Beveiliging voor Windows
Bitdefender Antivirus Plus 2019 beschermt Windows-pc's zelfs tegen de gevaarlijkste online bedreigingen, zonder uw systeem te belasten.
Beveiliging
Bitdefender wint voortdurend beste bescherming in malware-detectietesten die door onafhankelijke labs worden uitgevoerd.
 • Complete Realtime Databescherming
  Complete Realtime Databescherming
  Absolute macht in de meest efficiënte oplossing tegen malware die vandaag beschikbaar is. Bitdefender Antivirus Plus 2019 werkt tegen alle e-bedreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero-day exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en privacy zijn veilig.
 • Advanced Threat Defense
  Advanced Threat Defense Verbeterd
  Bitdefender Antivirus Plus 2019 maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.
 • Meerlaagse bescherming tegen ransomware
  Meerlaagse bescherming tegen ransomware Verbeterd
  De meerlagige aanpak van Bitdefender tegen ransomware omvat een gegevensbeschermingslaag die waarborgt dat uw documenten, afbeeldingen, video's en muziekbestanden beveiligd zijn tegen alle soorten ransomware-aanvallen. In combinatie met de module Advanced Threat Defense beschermt deze laag uw belangrijkste bestanden tegen versleuteling door ransomware.
 • Preventie Webaanval
  Preventie Webaanval verbeterd
  Onze webfiltertechnologie zorgt ervoor dat u nooit meer op een schadelijke website terechtkomt. Controleer of de websites in uw zoekresultaten veilig zijn, vóórdat u op een link klikt. Bitdefender Antivirus Plus 2019 blokkeert ook alle gekende geïnfecteerde koppelingen.
 • Anti-phishing
  Anti-phishing
  Bitdefender Antivirus Plus 2019 onderzoekt en blokkeert websites die er betrouwbaar uitzien om financiële gegevens, zoals wachtwoorden of credit card-nummers te stelen.
 • Antifraudebescherming
  Antifraudebescherming
  Ons geavanceerd filtersysteem waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die u mogelijk willen oplichten.
 • Helpmodus
  Helpmodus
  Bepaalde gesofisticeerde virussen, zoals rootkits, moeten verwijderd worden voordat Windows wordt opgestart. Wanneer Bitdefender Antivirus Plus 2019 dergelijke bedreigingen opspoort, start het de computer opnieuw op in Veilige modus om het systeem op te schonen en de herstellen.
PC prestatie:
Bitdefender beveiligingssoftware biedt geoptimaliseerde snelheid en de beste prestaties over verschillende platformen heen.
 • Auto Pilot
  Auto Pilot verbeterd
  De nieuwe Autopilot werd ontworpen om te handelen als uw en om u meer inzichten te geven in uw beveiligingsstatus. Deze intelligente adviseur kan beveiligingsacties in functie van uw systeemvereisten en gebruikspatronen aanbevelen.
 • Bitdefender Photon™
  Bitdefender Photon™
  Deze innovatieve, exclusieve technologie helpt Bitdefender Antivirus Plus 2019 om de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem aan te passen om procesmiddelen te sparen en snelheid en prestaties te verbeteren.
 • Global Protective Network
  Global Protective Network
  Het merendeel van het grondige scannen gebeurt in de cloud, zodat er zo goed als geen impact is op uw plaatselijke systeem. Dit betekent dat de snelheid en prestaties ervan niet worden aangetast. En uw bestanden blijven altijd 100% privé: Bitdefender scant nooit de eigenlijke inhoud van uw bestanden en laadt of bewaart ze nooit in de cloud.
 • Game-, film- en werkmodus
  Game-, film- en werkmodus
  Bitdefender Antivirus Plus 2019 detecteert wanneer u speelt, werkt of een film bekijkt en weet dus dat het u niet moet storen met onnodige verzoeken. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is. Afhankelijk van wat u met uw apparaten wilt doen, houdt Bitdefender tijdelijk pop-ups tegen, past het visuele instellingen aan en pauzeert het onbelangrijke achtergrondactiviteiten, zodat u maximaal van uw apparaat kunt genieten.
 • Accumodus
  Accumodus
  Deze nuttige, intelligente functie bespaart batterijcapaciteit voor laptops en tablets door tijdelijk systeeminstellingen aan te passen, zoals weergave, systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbinding.
Privacy
Bitdefender volledige bescherming zorgt voor uw online privacy en persoonlijke gegevens.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nieuw
  Met Bitdefender VPN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw online privacy. Bitdefender VPN beschermt uw online aanwezigheid door al uw internetverkeer te versleutelen. Met Bitdefender Antivirus Plus 2019 ontvangt u dagelijks tot 200 MB versleuteld dataverkeer voor uw Windows-toestellen.
 • Veilig internetbankieren
  Veilig internetbankieren verbeterd
  Doe uw bankzaken en winkel vanuit een unieke, speciale browser die uw transacties beschermt om fraude te voorkomen. Bitdefender Safepay kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.
 • Anti-tracker
  Anti-trackernieuw
  De extensie Anti-tracker blokkeert trackers die gegevens verzamelen en geeft u de mogelijkheid deze informatie weer te geven en te beheren voor elke website die u bezoekt.
 • Beveiliging sociale netwerken
  Beveiliging sociale netwerken
  Om beveiligd te blijven tegen kwaadwillige links en enige online bedreigingen die uw vrienden onwetend via sociale netwerken aan u doorgeven.
 • Portefeuille
  Portefeuille
  Beveilig uw wachtwoorden, kredietkaartinformatie en andere gevoelige gegevens in een beveiligde kluis online, zodat u er makkelijk toegang toe hebt als u ze nodig hebt. Wachtwoordbeheerder biedt u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.
 • Bestandsvernietiging
  Bestandsvernietiging
  Gebruik dit instrument wanneer u een bestand voor altijd wilt verwijderen, zonder dat er een spoor op uw pc achterblijft dat het ooit heeft bestaan.
 • Analyse Kwetsbaarheden
  Analyse Kwetsbaarheden
  Scan naar veiligheidsgaten en kwetsbaarheden met één klik. Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-veiligheidspatches en potentieel onveilige systeeminstellingen en geeft de beste oplossingen weer..
Kies de beste beveiliging en maak u nooit meer zorgen
Automatische upgrades

Elk Bitdefender-product is ontwikkeld om automatisch te updaten en om u te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen ter wereld.

Ook upgrades naar de nieuwste versies maken deel uit van uw abonnement.

Zo geniet u altijd van nieuwe en verbeterde functies, zelfs al zit u middenin uw abonnementsperiode.

Continue beveiliging

Onze continue beschermingsdienst* is ontworpen om u tijd en moeite te besparen en het risico van infecties te beperken door uw abonnement automatisch te vernieuwen.

Het is een eenvoudige manier om mogelijke onderbrekingen in uw beveiliging te voorkomen tussen abonnementsperiodes in, zodat uw apparaten, bestanden en identiteit steeds beschermd blijven.

*Continue bescherming is een opt-outdienst die u op elk moment kunt uitschakelen.

Bitdefender Central
Eén account om te beschermen wat voor u belangrijk is
 • Activeer de Bitdefender-bescherming op uw toestellen
 • Beheren vanuit uw webbrowser en iOS- of Android-telefoon
 • Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app nieuw
 • Ontvang 24/7 veiligheidsupdates
 • Rechtstreeks contact met ons supportteam
Download de mobiele app
Download on the App Store Get it on Google Play
VERTROUWD DOOR

500 MILJOEN
GEBRUIKERS WERELDWIJD

Innovatie en een sterke passie voor beveiliging staan centraal bij Bitdefender.
Outstanding Product 2018
Uitstekend beveiligingsproduct

AV-Comparatives Februari 2019

Antivirus Plus 2019
korting

Antivirus Plus 2019

 • Beste antivirusbescherming tegen dreigingen op Windows
 • Geoptimaliseerde prestaties sparen snelheid en batterijautonomie
 • Meerlagige ransomware-bescherming nu met ransomware-remediëring nieuw
 • Omvat privacytools zoals Bitdefender VPN en Bitdefender Safepay
 • Uitgebreide ondersteuning 24/7
Aantal apparaten:
AANBEVOLEN DIENSTEN
Oude prijs:
Besparing:
Install & SetUp:
Premium VPN:
Totaal:
Inclusief btw
Nu kopen
Korting enkel van toepassing voor de eerste betaling.
Nu kopen »

Ransomware kan u kostbare bestanden of geld kosten - en vaak zelfs beide. Het is een type malware dat zich toegang verschaft tot uw computer en belangrijke documenten versleutelt, zodat u ze niet meer kunt gebruiken. Cybercriminelen eisen losgeld om de sleutel te ontvangen. Bitdefender Antivirus Plus 2019 maakt gebruik van een geavanceerde verdediging tegen aanvallen tegen de nieuwste ransomware door specifieke bedreigende gedragingen te volgen en vervolgens verdachte toepassingen te blokkeren. Uw documenten zijn ook beschermd tegen versleuteling door ongeoorloofde toegang te weigeren.

install & setup
Installatie & Configuratie Multi-Platform
1 interventie

Laat de experts van Bitdefender uw antivirus installeren en configureren op pc's, Mac's en Android. Met het Install & Setup-pakket kunt u rustig achteroverleunen terwijl onze technici al het werk doen via een streng beveiligde verbinding.

vpn premium
Bitdefender Premium VPN
1 jaar abonnement

Bitdefender VPN is is een virtueel privénetwerk waarmee u online volledig anoniem bent, doordat al het inkomend en uitgaand dataverkeer op uw pc, Mac of mobiel toestel wordt versleuteld.

Systeemvereisten
Windows
MINIMALE SYSTEEMVEREISTEN
 • Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10
 • CPU: Dual Core 1,6 GHz processor
 • Geheugen (RAM): 1 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2 GB vrije ruimte
AANBEVOLEN SYSTEEMVEREISTEN
 • Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10
 • CPU: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor
 • Geheugen (RAM): 2 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte
SOFTWAREVEREISTEN
 • Internet Explorer versie 10 of hoger
Central
 • Google Chrome
 • Minimaal: 34
 • Aanbevolen: 43
 • Mozilla Firefox
 • Minimaal: 30
 • Aanbevolen: 39
 • Internet Explorer
 • Minimaal: IE 10
 • Aanbevolen: IE 11