‘s Werelds meest gevestigde bedrijven werken met Pivotal. De resultaten zijn transformationeel. Door het Pivotal-platform, de instrumenten en de methodologie aan te nemen, hebben deze bedrijven innovatie en een verkorte time-to-market kunnen ontketenen, waardoor ze minder geld dienen te besteden aan het onderhouden van hun bestaande toepassingenportfolio.

Bitdefender, een Pivotal Advanced Technology Partner, heeft de BEST Tile (Bitdefender Endpoint Security Tools) ontwikkeld voor PCF (Pivotal Cloud Foundry) om Pivotal-klanten te helpen inbreuken te voorkomen en regelcompliance te verzekeren, terwijl ook de snelheid en de efficiëntie van de toepassingen worden behouden. Met de BEST Tile voor PCF kunnen klanten de bekroonde beveiliging voor endpoints van Bitdefender makkelijk incorporeren in de BOSH-built VM-instanties, wanneer deze worden aangemaakt.

Gerelateerde links:

VMware stroomlijnt voor bedrijven de overgang naar digitale bedrijven, die betere ervaringen bieden aan hun klanten en die medewerkers in staat stellen hun beste werk te leveren. VMware-software dekt computers, cloud, netwerken en beveiliging, en de digitale werkplaats.

 

Als VMware Elite Technology Alliance Partner heeft Bitdefender jarenlang samengewerkt met VMware. Bitdefender ondersteunde ook al eerste het VMware NSX-T Data Center en eerder ook NSX Guest Introspection voor Linux. Bitdefender GravityZone SVE, een VMware Ready-oplossing, levert bekroonde, meerlagige next-gen verdediging om server- en VDI-workloads in vSphere, NSX en VMware Cloud op AW-omgevingen te beschermen, en laat daarnaast ook een doeltreffend gecentraliseerd beveiligingsbeheer toe en verbetert de infrastructuurbenutting, de prestaties en de eindgebruikerservaring.

Gerelateerde links:

Nutanix maakt de infrastructuur onzichtbaar, zodat de IT zich kan focussen op de applicaties en services die ten grondslag liggen aan de business. Het enterprisecloud-platform van Nutanix gebruikt web-engineering en consumer-grade ontwerpkwaliteit om te komen tot een native convergentie van computing, virtualisatie en opslag in een veerkrachtige, softwaregedefinieerde oplossing met rijke machine-intelligentie. Het resultaat: voorspelbaarheid van de prestaties, cloud-like infrastructuurconsumptie, robuuste beveiliging en naadloze applicatiemobiliteit voor een breed scala aan enterpriseapplicaties.

Bitdefender GravityZone® Security for Virtualized Environments, een gecertificeerde Nutanix AHV-ready oplossing, is voor de cyberbeveiliging net zo belangrijk als Nutanix is voor de infrastructuur. GravityZone is vanaf het begin ontworpen voor hyperconvergente datacenters. Deze oplossing ondersteunt de compliance, verlaagt de operationele kosten, vereenvoudigt het beheer en optimaliseert de benutting van de infrastructuur in de hele enterprisecloud

Gerelateerde links:

Met marktleidende technologieën op het gebied van cloud, samenwerking, netwerken en virtualisatie maakt Citrix mobiel werken en cloudservices mogelijk, waarmee wereldwijd 260.000 organisaties hun complexe enterprise-IT eenvoudiger en beter toegankelijk maken.

Gerelateerde links:

Amazon Web Services (AWS) levert een zeer betrouwbaar, schaalbaar en kosteneffectief infrastructuurplatform in de cloud aan honderdduizenden ondernemingen in 190 landen wereldwijd. Vanuit datacenters in de Verenigde Staten, Europa, Singapore en Japan worden bedrijven uit alle sectoren bediend.

Gerelateerde links:

Als Microsoft Independent Software Vendor (ISV) heeft Bitdefender toegang tot de nieuwste technologie, marktkansen en resources voor sales en marketing. En als original equipment manufacturer (OEM) met de Microsoft OEM-competentie heeft Bitdefender aangetoond hoogwaardige oplossingen te kunnen ontwerpen en leveren die zijn geoptimaliseerd voor het Microsoft-platform.

Gerelateerde links: