De business case - video

In een extreem verbonden wereld waar cyberaanvallers dag en nacht actief zijn om schade te berokkenen en waar organisaties geconfronteerd worden met onvoorspelbare risico's, Bitdefender is built for resilience.

Wij bieden:

Uniforme eindpuntbeveiliging en analyse – met gemakkelijk beheer voor alle eindpunten en hybride werklasten

Ongeëvenaarde aanvalspreventie – met geavanceerde technologieën en machine learning-modellen om aanvallen te detecteren en te blokkeren

Experts waar u op kunt vertrouwen – met 24x7 beveiligingsoperaties en vooraf opgestelde responsdraaiboeken

Geavanceerde dreigingsinformatie – met ingebouwde inlichtingen vanuit de frontlinie in samenwerking met opsporingsinstanties en universiteiten

Hoger investeringsrendement – met beveiliging die de complexiteit beperkt en de risico's verkleint tegen lagere totale kosten

Meer info
Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Het onafhankelijke rapport evalueerde topaanbieders en hoe ze het doen, en bevestigde naar onze mening Bitdefender als wereldleider in cyberbeveiliging. Het rapport merkt op dat Bitdefender “zich onderscheidt door zijn agressieve, op preventie gerichte mentaliteit”.

Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Bitdefender bundelt krachten met Horangi Cyber Security

Acquisitie breidt aanbod uit met baanbrekend Cloud Security Posture Management en Cloud Infrastructure Entitlement Management, alsook geavanceerde consultingdiensten.

Voor een cyberbestendige organisatie

Kies voor ons beveiligingsplatform of onze beheerde service om uw organisatie cyberbestendig te maken.

Patroon
Cyberbestendige organisatie

Complexe cyberaanvallen zijn een alledaagse realiteit, dus het succes van uw onderneming hangt er mede vanaf of u kunt blijven werken wanneer u wordt getroffen door een cyberaanval. Bitdefender GravityZone koppelt geavanceerde risicoanalyse aan verharding en functies voor preventie, detectie en mitigatie van dreigingen om de cyberbestendigheid van uw organisatie te vergroten.

Patroon
Cybercompliance

Of het nu gaat om de AVG of HIPAA: Bitdefender maakt compliance eenvoudig. Bitdefender biedt alle controlemechanismen, inzichten en gegevensbewaring om de compliance eenvoudiger en effectiever te maken.

Patroon
Beheerde cyberbeveiligingsdiensten

Bitdefender GravityZone biedt u alle eenvoud en flexibiliteit die u nodig hebt om marktleidende Managed Security-services te leveren. Deze uniforme, geïntegreerde oplossing levert hoogwaardige hardening, preventie en detectie vanaf een centraal dashboard. U krijgt het vermogen om een breed scala aan systemen en IT-omgevingen efficiënt te beveiligen met een hoge responsiviteit, maar zonder extra belasting van systeembronnen. 

Patroon
Beveilig cloudwerklasten

Bitdefender komt met een speciaal gebouwde oplossing tegemoet aan de unieke vereisten voor de beveiliging van serverwerklasten en cloud-native applicaties. Met behulp van uitgebreide integraties levert Bitdefender krachtige Cloud Workload Security (CWS) en automatisering. Deze oplossing bestrijdt de wildgroei van omgevingen met geconsolideerd beveiligingsbeheer voor hybride en multicloud-omgevingen, Linux, Windows en containers.

Patroon
Cyberbeveiliging van datacenters

Met de oplossingen van Bitdefender voor datacenterbeveiliging kunt u uw servers en virtuele desktops in elk type cloud effectief en consistent beschermen. Dankzij geautomatiseerde beveiliging bent u voortaan geen dagen meer kwijt aan het beveiligingsbeheer, maar hooguit enkele uren. En in tegenstelling tot traditionele eindpuntbeveiliging zorgt Bitdefender ervoor dat gecentraliseerde scans worden overgebracht naar speciale Storage Virtual Appliances (SVA's), waardoor heel veel rekenkracht en resources worden vrijgemaakt. Tests laten zien dat de virtualisatiedichtheid met 55% toeneemt en dat applicaties 36% sneller presteren.

Patroon
Geavanceerde eindpuntbeveiliging

De full-stack endpointbeveiliging van Bitdefender helpt u bij het optimaliseren van uw strategie en uw architectuur voor endpointbeveiliging. Meerlagige endpointbeveiliging verstoort de aanvalsketen en biedt functies voor snelle remediëring, terwijl tegelijkertijd de risico's door menselijke factoren in uw organisatie worden aangepakt.

Patroon
Cyberbeveiligingsoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven

De geavanceerde Bitdefender beveiligingsoplossing voor kleinere bedrijven minimaliseert het risico van een inbreuk die uw systemen vertraagt of uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Met GravityZone worden al uw endpoints goed beschermd en krijgt u de zekerheid van een oplossing die in alle tests beter presteert dan conventionele beveiligingstools voor het mkb.

Patroon
cyberveiligheidsoperaties

Bitdefender Managed Detection & Response (MDR) biedt u 24 uur per dag, elke dag van het jaar services voor cyberbeveiliging. Onze MDR-services combineren cyberbeveiliging voor endpoints met netwerk- en beveiligingsanalyse en expertise in threat hunting van ons Security Operations Center (SOC), dat volledig wordt bemand door beveiligingsanalisten van wereldwijde inlichtingendiensten.

Bitdefender is gebouwd voor cyberbestendigheid

patroon_rooster

Geïntegreerd platform voor preventie, detectie en respons

Beschermt endpoints, productiviteitsapplicaties, identiteiten, netwerken en hybride cloud-workloads met maximale effectiviteit, een pakket beveiligingsfuncties en eenvoudig beheer.

Ongeëvenaarde preventie van aanvallen

De preventietechnologieën en machine learning-modellen van Bitdefender identificeren en blokkeren méér aanvallen dan de concurrentie; we detecteren en reageren niet alleen achteraf.

Extended Detection and Response (XDR)

Combineert Advanced Threat Protection met kant-en-klare analyse en een verrijkte beveiligingscontext voor correlatie van afzonderlijke waarschuwingen, snelle triage van incidenten en indamming van aanvallen door middel van geautomatiseerde en geleide respons.

Experts waar u op kunt bouwen

Ons Security Operations Center (SOC) werkt 24x7 voor u. Aanvallers slapen nooit en wij ook niet: als wij u om 3 uur 's nachts bellen, is dat omdat we een actieplan hebben, niet alleen maar een ticketnummer.

Versterk de cyberweerbaarheid van uw organisatie - video

Ontdek hoe uw bedrijf de cyberbestendigheid kan versterken door middel van uniforme eindpuntbeveiliging en analyse, aanvalspreventie, 24x7 beveiligingsprocessen en geavanceerde dreigingsinformatie.

In een hyperverbonden wereld waar cyberaanvallers 24 uur per dag schade willen berokkenen en organisaties worden geconfronteerd met onvoorspelbare risico's, moet u begrijpen wat het inhoudt om cyberbestendig te zijn.

In deze informatieve video beschrijven we manieren om de cyberrisico's te verkleinen en uw weerbaarheid te vergroten zonder dat u cyberspecialisten hoeft aan te nemen of tools en services van allerlei verschillende leveranciers hoeft aan te schaffen. 

Meer info

"We zijn 70% minder tijd kwijt aan incidentrespons, waardoor we meer tijd overhouden voor meer strategische en complexe projecten, zoals netwerk- en microsegmentatie. Ondanks de pandemie is de werkdruk van het beveiligingsteam verminderd en worden alle projectdeadlines gehaald." 

Macmillan Cancer Support

Head of Information Security

"Onze klanten zijn altijd een doelwit. Ze lopen aanhoudende risico's.  Dit komt elke keer ter sprake wanneer we directeuren van onze klanten ontmoeten... De eerste vraag is altijd: "Wat moeten we doen om te voorkomen dat we op de voorpagina van de krant terechtkomen?". Dus met de oplossingen die wij leveren, moeten we zorgen dat onze klanten niet negatief in het nieuws komen. Bitdefender speelt daarbij een centrale en cruciale rol."

Brendan McGowan

CTO, Safe Systems
Zakelijke eindpuntbeveiliging

Door alle endpoints vrij van ransomware te houden, vermijdt KDFA kostbare saneringen en productiviteitsverlies. Bovendien blijft KDFA efficiënt en productief functioneren, zodat ze snel kunnen inspelen op de wensen van klanten. Een van de pijnlijkste gevolgen van eerdere ransomware-aanvallen was dat ze de gebruikers moesten vertellen dat bepaalde financiële documenten verloren waren gegaan en opnieuw moesten worden aangemaakt, met mogelijke vertraging als resultaat.

Kansas Public Finance Corporation houdt ransomware buiten de deur

Casestudy
Enterprise-oplossing voor eindpuntbeveiliging

Toen de Wannacry ransomware in heel Europa huishield, liep deze universiteit geen gevaar. De medewerkers konden de instellingen van GravityZone kalibreren om enkele overgebleven Cryptolocker-infecties op te sporen en te elimineren.

Bitdefender blokkeert malware bij een 500-jarige universiteit

Casestudy
Eindpuntdetectie en -respons voor zakelijke beveiliging

GravityZone Ultra is de volgende stap in geavanceerde beveiliging. EDR maakt de detectie betrouwbaarder en geeft uitgebreide achtergrondinformatie over wat er op het endpoint gebeurt. Dit helpt ons te beslissen hoe we moeten reageren, bijvoorbeeld door verdachte bestanden in quarantaine te plaatsen, te vergrendelen of te verwijderen.

Lance Harris

Chief Information Security Officer, Esurance
Gelaagde bescherming tegen ransomware

Nadat ransomware de bestaande beveiligingslagen had doorbroken, schakelde Commerce State Bank over op Bitdefender om de detectie te verbeteren, het beheer te vereenvoudigen en sneller opschalen mogelijk te maken.

Commerce State Bank beschermt groei met geavanceerde beveiliging

Aantoonbaar leidend in cyberbeveiliging

1600+

Medewerkers over de hele wereld

Opgericht in 2001, klanten in 170 landen en (tot nu toe) 440 patenten

400+

dreigingen ontdekt elke minuut

180

Onder licentie bij 's werelds meest erkende technologiemerken

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
CIO leest over krachtige prestaties van Bitdefender XDR in Forrester New Wave-rapport.
Rapport

Bitdefender uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Meer lezen
Meer te weten komen Nieuws

Bitdefender behaalde het “Hoogste detectieniveau voor alle belangrijke stappen in MITRE Engenuity ATT&CK®

Meer te weten komen
Meer lezen Whitepaper

Ransomware Technisch Witboek

Meer lezen