Voeg antimalwareoplossingen
toe aan uw bestaand product of bestaande service

Antimalwareoplossingen bundelen of vooraf installeren

Met meer dan een half miljard beschermde apparaten en in de voorbije vier jaar honderden verleende patenten, is onze technologie aanwezig in meer dan een derde van de beveiligingsoplossingen ter wereld.

Dus, waarom ons succes niet bundelen met het uwe?Niet alleen trekken onze optimale oplossingen meer klanten aan, maar ze geven bestaande klanten ook een extra stimulans om te verlengen. Onze producten kunnen op voorhand op uw hardware worden geïnstalleerd, in gemakkelijk downloadbare bestanden worden gecompileerd, of op voorhand elk soort verwijderbare media worden geladen.

Caseshow over hoe uw merk voordeel kan halen uit de bundeloplossing van Bitdefender

Best beoordeelde detectie.
Uitstekende reputatie.

Onze oplossingen steunen op bijna twintig jaar ervaring, analyseren miljoenen stuks malware en blokkeren meer dan 50 miljoen kwaadaardige URL's per dag. Ons palmares van prijzen en certificaties verzekert dat Bitdefender niet enkel een topproduct is, maar ook een door de consument gekend en vertrouwd merk. Door ons logo aan uw bestaande technologiecollectie toe te voegen, geeft u aan uw partners en klanten het onmiskenbare signaal dat beveiliging hoog op uw prioriteitenlijst staat.

Geniet van alle voorzieningen die Bitdefender u biedt

Gratis klantenondersteuning

Onze producten kunnen meteen worden gebruikt, zonder ingewikkelde installatie of lange-termijn bijstand door u. Dit betekent dat wij klanten die vragen hebben i.v.m. de Bitdefender suite gratis ondersteuning bieden. Uw klanten kunnen ons gemakkelijk contacteren via e-mail, telefoon, chat of via onze forums, en ons team behandelt met plezier alle technische ondersteuning of vragen over betalingen.

Automatische tracering van de inkomsten

Automatische tracering van de inkomsten

Bovenop de grote waarde en solide reputatie die uw klanten zeker en vast aanspreken, biedt de productensuite van Bitdefender ook diverse voordelen voor u. Via ons platform kunnen verkopers alle transacties gemakkelijk in realtime traceren en kijken hoe het met elke verkoop gaat. Bovendien worden restituties waar van toepassing rechtstreeks op de account van de klant gecrediteerd, en ontvangt u aan het einde van elke cyclus een cheque voor uw verkopen.

End-to-end beveiligingsoplossingen

End-to-end oplossingen voor al uw behoeften

Van de bekroonde Antivirus Plus, Internet Security, en Total Security suites tot premium VPN... onze oplossingen zijn niet alleen beschikbaar in diverse formaten, maar ook voor een waaier aan besturingssystemen. Oplossingen zoals Bitdefender Antivirus for Mac kunnen uw toestel beschermen tegen ransomware, terwijl onze mobiele beveiligingssuites voor Android en iOS malwarebescherming combineren met antidiefstal en VPN. Bitdefender ondersteunt meerdere talen en elk productenpakket kan aan uw vereisten worden aangepast.

Probeer gratis de Bitdefender Bundling Solutions!

Stuur ons uw feedback