Bekroonde technologie

Oem Bundling 2x

Als beste geteste detectie en een uitstekende reputatie.

Onze beveiligingsoplossingen analyseren miljoenen malware-instanties en blokkeren meer dan 50 miljoen kwaadaardige URL's per dag. Het grote aantal prijzen en certificeringen dat we in onze twintigjarige staat van dienst we hebben behaald, garandeert dat Bitdefender niet alleen een hoogwaardig product is, maar ook een merk dat door de consument wordt vertrouwd. Door ons logo aan uw eigen technologieaanbod toe te voegen, geeft u uw partners en klanten het onmiskenbare signaal dat effectieve beveiliging uw hoogste prioriteit is.

Gratis Oem-Ondersteuning 2x

Gratis klantenondersteuning

Onze producten zijn klaar voor gebruik, zonder ingewikkelde installaties of langdurige ondersteuning van uw kant. Als uw klanten vragen hebben over de Bitdefender suite, bieden wij kosteloze support. Uw klanten kunnen gemakkelijk contact met ons opnemen via e-mail, telefoon, een chatfunctie of een van onze forums en ons team beantwoordt met plezier alle vragen over technische ondersteuning of betalingen.

OEM Macos rebranding

Automatische monitoring van de omzet

Naast de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en de solide reputatie die uw klanten zeker zullen aanspreken, heeft de Bitdefender productsuite ook u als reseller veel voordelen te bieden. Resellers kunnen via ons platform gemakkelijk alle transacties in realtime volgen en zien hoe het verkoopproces verloopt. Bovendien worden eventuele retourzendingen automatisch gecrediteerd aan de rekening van de klant en ontvangt u aan het eind van elke cyclus een vergoeding voor uw verkopen.

Mobile Security Rebranding

Totaaloplossingen voor al uw behoeften

Van bekroonde suites zoals Antivirus Plus, Internet Security en Total Security tot en met premium VPN: onze oplossingen zijn niet alleen leverbaar in verschillende vormen, maar ook voor een hele reeks besturingssystemen. Oplossingen zoals Bitdefender Antivirus for Mac beschermen computers tegen ransomware, terwijl onze mobiele Android- en iOS-beveiligingssuites antimalware combineren met antidiefstal en VPN. Bitdefender ondersteunt een groot aantal talen en elk productenpakket kan volgens uw wensen worden samengesteld.