Welkom bij

Overzichten oplossingenen

Blokkeer Bestandsloze aanvallen nog voor de uitvoering

Dreigingen bestaan steeds vaker uit bestandsloze aanvallen. Volgens experts kunnen beveiligingsoplossingen voor endpoints dit soort aanvallen niet voorkomen. Bij Bitdefender streven we ernaar onze klanten te beschermen tegen het volledige gamma dreigingen - malware met en zonder bestanden.

MEER INFORMATIE

PCI DSS v3.0 compliance

Detailhandelaren en e-commerce ondernemingen onderzoeken beveiligingsoplossingen voortdurend om PCI DSS-vereisten te kunnen waarborgen en krijgen zo te maken met een dreigingsomgeving die continu in verandering is.

Dit overzicht beschrijft een benadering die verder gaat dan de klassieke beveiliging van endpoints in fysieke, virtuele en mobiele omgevingen, en beschrijft hoe GravityZone hoge prestaties levert in alle soorten omgevingen, zonder daarbij minder aandacht te schenken aan de vereisten wat betreft bescherming en PCI DSS v3.0 compliance.

MEER INFORMATIE

Op virtualisatie gecentreerde beveiliging voor VMware-omgevingen

In een virtualisatielandschap dat voortdurend evolueert, zijn beveiliging en overeenstemming de belangrijkste zorgen voor ondernemingen die cloud computing modellen willen toepassen. Huidige benaderingen van beveiliging voor datacenters steunen nog op klassieke in-guest agents die te veel middelen vereisen en in gevirtualiseerde omgevingen moeilijk te beheren zijn.

MEER INFORMATIE