Welkom bij

Premium awards

Forrester-logo

"Sterke presteerder" in de Forrester Wave(r) voor Endpoint Software Security As A Service, Q2 2021

In de strenge analyse van Forrester van de marktbenchmarking met 24 individuele criteria, scoort Bitdefender bij de hoogste in het criterium Productprestaties en krijgt ze de hoogst mogelijke scores in de criteria van Bedrijfsstrategie en Partner Ecosysteem.

MEER INFORMATIE

Logo Radicati

Bitdefender uitgeroepen tot "Top Player" voor APT-bescherming door Radicati Group in zijn 2021 Market Quadrat-rapport

“Bitdefender combineert op efficiënte wijze een reeks oplossingen, waaronder endpointbeveiliging, endpointdetectie en -respons, XDR, MDR, evenals patchbeheer, encryptie en e-mailbeveiliging, om te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen.”
Sara Radicati, voorzitster en CEO, The Radicati Group

MEER INFORMATIE

AV-TEST

Bitdefender ontvangt vier prijzen voor beste bescherming van AV-TEST

Dit jaar straalde het bedrijf feller dan ooit. Met vier prijzen toont Bitdefender zijn overmacht over vele andere oplossingen op de markt. In de tests voor eindgebruikers, evenals voor zakelijke en mobiele producten, maakte Bitdefender indruk met zijn uitstekende bescherming.”
AV-TEST CEO Maik Morgenstern

MEER INFORMATIE

AV- Comparatives

De enige leverancier van cyberbeveiliging die alle geavanceerde dreigingen voorkomt

"Voor het tweede jaar op rij is Bitdefender de enige leverancier die een perfecte score (15/15) behaalt tegen geavanceerde, persistente dreigingen."
AV-Comparatives Enhance Real-World Test - Enterprise (APT), Dec 2020

MEER INFORMATIE

Logo Radicati

Top Player in Radicati's Endpoint Security MQ 2020

"Onze selectiecriteria zijn streng en diepgaand, en Bitdefender heeft zijn verdienste in elk aspect dat we konden meten, volledig bewezen."
Sara Radicati, CEO, de Radicati Groep

MEER INFORMATIE

CRN 2020 - Logo winnaar Tech Innovators Award

Tech Innovator Award 2020 van CRN

De Tech Innovator Awards van CRN bekronen de meest grensverleggende producten en diensten in het IT-kanaal. Deze producten zijn gemaakt door leveranciers die IT-transformaties doorvoeren, en die verstrekkers van oplossingen en hun klanten versterken met een baanbrekend aanbod.

MEER INFORMATIE

Logo MRG Effitas

Een detectiegraad van fileless van 100%, MRG Effitas

Eén van de enige 3 leveranciers die een slaaggraad van niveau 1 behaalde in MRG Effitas na het detecteren van alle dreigingen bij eerste blootstelling of via gedragsbescherming. Bitdefender onderscheidde zich door een hoge detectiegraad te bereiken tegen ransomware, PUA, dreigingen in de reële wereld, en was de enige leverancier die een detectiegraad van 100% tegen exploit/fileless bereikte.

MEER INFORMATIE

LOGO MITRE-AANVAL

2020 MITRE ATT&CK®-beoordeling succesvol voltooid

Bij Bitdefenders eerste deelname aan de MITRE ATT&CK-beoordeling, doorstond Bitdefender de strenge testen met succes, voor alle 19 aanvalsfasen tegen de befaamde APT 29 cybercriminele groep. Bitdefender biedt eveneens een groot aantal technieken, tactieken en algemene detectie voor de hele keten, alsook werkbare waarschuwingen voor middelgrote organisaties.

MEER INFORMATIE

Forrester-logo

"de grootste EDR-leverancier die u onterecht nog niet hebt overwogen."

Bij zijn eerste deelname aan 'Forrester® Wave™: Enterprise Detection and Response, Q1 2020', werd Bitdefender geprezen voor prestaties, beveiligingsanalytics, respons op incidenten en vereenvoudigd beheer, en verdiende zo een plaats voor sterk presterende speler in het prestigieuze rapport.

MEER INFORMATIE

Afbeelding AV Test 2019 Award

Award Beste Bescherming 2019

"Met consistente malware-detectiescores ver boven het industriegemiddelde verdient Bitdefender Endpoint Security (Ultra) de award voor de beste zakelijke bescherming.“
Andreas Marx, CEO AV-TEST.

MEER INFORMATIE

Forrester - Wave Leader 2018 EPP beveiligingssuite

Leader, Forrester WaveTM: Cloud Workload Security, Q4 2019

Het toonaangevende bedrijf voor industrie-analyse Forrester® heeft in zijn beoordeling van de top 13 leveranciers genomen uit een uitgebreide lijst van cloud workload-beveiligingsleveranciers Bitdefender aangeduid als een van de drie leiders.

MEER INFORMATIE

Forrester - Wave Leader 2018 EPP beveiligingssuite

6/6 VOOR DETECTIE EN PRESTATIES

Maximumscores voor zowel bescherming als prestaties voor het Endpoint Security-product bij de laatste reeks testen van jul/aug 2019 van AV-Test

Forrester - Wave Leader 2018 EPP beveiligingssuite

100% DETECTIE TEGEN REËLE DREIGINGEN

Plaats #1 voor reële bescherming, op basis van testen bestaande uit 371 test cases (zoals schadelijke URL's) in aug/sep 2019

Forrester - Wave Leader 2018 EPP beveiligingssuite

Winnaar van Hot 50 Award

Deze award erkent de succesvolle introductie van NTSA (Network Traffic Security Analytics) in het 2019 Enterprise Security Solutions-portfolio van Bitdefender. Bitdefender NTSA detecteert geavanceerde dreigingen in real time en automatiseert de triage van waarschuwingen om de respons op incidenten te verbeteren.

MEER INFORMATIE

Forrester - Wave Leader 2018 EPP beveiligingssuite

Forrester WaveTM: Endpoint Security Suites, Q2 2018

Bitdefender behoorde tot de uitverkoren bedrijven die Forrester uitnodigde om deel te nemen aan de evaluatie Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q2 2018.
In deze evaluatie werd Bitdefender vermeld als een Leider op het gebied van Endpoint Security Suites. De bevindingen waren gebaseerd op het huidige aanbod, de strategie en de marktpositie.

MEER INFORMATIE

VIRUS BULLETIN’S VB100 maart 2019

VIRUS BULLETIN’S VB100 maart 2019

Bitdefender Mail Server Security

De VB100-prijs wordt verdiend door producten die alle bestanden van de WildList blokkeren (malware die werd gerapporteerd als "in het wild" opgemerkt door beveiligingsprofessionals), zonder het genereren van valse positieven tijdens het scannen van de grote en regelmatig bijgewerkte collectie schone bestanden van Virusbulletin.

MEER INFORMATIE

AV Comparatives, prestatietest, 2018

REAL-WORLD PROTECTION TEST MAR - APR 2018

De resultaten van deze test zijn gebaseerd op een testset van 620 testcases (zoals kwaadwillige url's), getest van begin maart tot eind april.

AV Comparatives, bescherming tegen malware, april 2018

MALWARE PROTECTION TEST APR 2018

De Test op Malware-bescherming onderzoekt het vermogen van een beveiligingsprogramma om een systeem te beschermen tegen besmetting door kwaadaardige bestanden, voor, tijdens of na uitvoering. Voor deze test werden 1.470 recente malware-stalen gebruikt.

AV Test, beste prestaties, 2017

AV-TEST BESTE PERFORMANTIE 2017 JAARLIJKSE PRIJS

De voorbije vier jaar herbevestigde de jaarlijkse AV-TEST Bitdefenders vermogen om op consistente wijze de beste bescherming en performantie te bieden. Deze resultaten zijn een bewijs van onze toewijding om onze klanten te beschermen en om producten te leveren die verdergaan dan de basisnormen, om zo te kunnen beantwoorden aan de behoeften van onze klanten.

AV Test, beste bescherming, 2017

AV-TEST BESTE BESCHERMING 2017 JAARLIJKSE PRIJS

Bitdefender Endpoint Security kreeg de hoogste score in de categorie Beste Bescherming van AV-TEST, dankzij zijn vermogen om alle types malware, met inbegrip van de malware die nog nooit eerder werd gezien, te voorkomen en te blokkeren. Met meer dan zes patenten met betrekking tot zelflerende algoritmes voor het opsporen van malware en andere online dreigingen, spelen deep learning en opsporingstechnieken op basis van anomalieën een cruciale rol in de proactieve strijd tegen nieuwe en ongekende dreigingen.

AV Test, beste bescherming, 2017

AV-COMPARATIVES APPROVED BUSINESS PRODUCT AWARD 2017

(GravityZone Advanced Business Security)

In het kader van de certificatie van businessbeveiligingsproducten, voerde AV Comparatives een Real-World Protection Test uit met zijn eigen Real-World Testing Framework. Om de Approved Business Product Award te mogen ontvangen, moest het geëvalueerde businessproduct een beschermingsscore van minstens 90% behalen, met geen enkele valse positieven voor business-software. Bitdefender GravityZone Advanced Business Security kreeg een opnieuw een zeer hoge algemene score, en de Approved Business Product award.

AV Comparatives, goedgekeurd bedrijfsproduct, 2017

AV-TEST De beste antivirussoftware voor Zakelijke Windows-gebruikers

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2, Windows 7)

During January and February 2017 we continuously evaluated 13 endpoint protection products using settings as provided by the vendor. We focused on realistic test scenarios and challenged the products against real-world threats. Products had to demonstrate their capabilities using all components and protection layers.

MEER INFORMATIE

AVTest - Goedgekeurde eindpuntbescherming voor Windows voor bedrijven

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2016 ANNUAL AWARD

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2)

Bitdefender Endpoint Security kan bogen op indrukwekkende functies

In 2016 heeft de beveiligingsoplossing van Bitdefender zes onafhankelijke tests gewonnen met uitmuntende scores voor zowel de beveiliging als de systeemprestaties. Tijdens de dagelijkse routines worden de testsystemen niet vertraagd door Endpoint Security en het product laat indrukwekkende resultaten zien, ook in de testcategorieën Prestaties en Gebruiksgemak.

"In onze jaarlijkse tests met een looptijd van een jaar heeft de Endpoint Security-oplossing van Bitdefender overtuigend aangetoond dat je geen concessies op het gebied van bescherming hoeft te doen om de beveiligde systemen snel te laten werken" - Guido Habicht, CEO van AV-TEST GmbH

MEER INFORMATIE

AVTest - Beste eindpuntbeveiliging van 2016

VIRUS BULLETIN’S VB100 JUNI 2017

(Bitdefender Endpoint Security)

De VB100-prijs wordt verdiend door producten die alle bestanden van de WildList blokkeren (malware die werd gerapporteerd als "in het wild" opgemerkt door beveiligingsprofessionals), zonder het genereren van valse positieven tijdens het scannen van de grote en regelmatig bijgewerkte collectie schone bestanden van Virusbulletin.

MEER INFORMATIE

Vb100 certificaat van Virus Bulletin, juni 2017

VIRUS BULLETIN’S VB100 FEBRUARI 2017

(Bitdefender Endpoint Security Version 6.2, Ubuntu Linux Server Edition)

De stabiliteit was onberispelijk, geen problemen te melden [...] en de impact op onze activiteiten was heel klein. De opsporing was zoals gewoonlijk heel sterk, met goede algemene scores. En nogmaals een goede weergave van de certificatiereeksen levert Bitdefender nogmaals een VB100-prijs op.

MEER INFORMATIE

Vb100-certificaat van Virus bulletin, februari 2016

VIRUS BULLETIN’S VB100 FEBRUARI 2016

(Bitdefender Security for Samba Linux)

De detectie was uitstekend [...] met overal goede scores. Het probleem verdiende de VB100-certificatie zonder problemen.

MEER INFORMATIE

AV-Test Topproduct 2016, februari 2016

AV-TEST "TOP PRODUCT" VOOR BESTE PRESTATIES IN TESTS MET WINDOWS 8, 8.1 EN 10 - FEB 2016

(Bitdefender Endpoint security)

De Bitdefender-oplossing heeft de kwalificatie "Top Product" gekregen in de nieuwe categorie Windows Testing. Producten die minimaal 17,5 van de mogelijke 18 punten scoren, verdienen de TOP PRODUCT-badge.

MEER INFORMATIE

Excellent Award van PC MAG

PC MAG EXCELLENT AWARD - JAN 2016

(Bitdefender GravityZone Business Security)

Bitdefender GravityZone Business Security koppelt uitmuntende bescherming tegen malware, schadelijke URL's en phishing aan een gemakkelijk aanpasbare beheerconsole. - PC MAG

Vbspam+ certificatie van Virus bulletin - jan 2016

VIRUS BULLETIN VBSPAM+ AWARD - JAN 2016

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Bitdefender heeft een lange traditie in deze tests. Al vanaf de allereerste VBSpam-test in mei 2009 heeft Bitdefender in elke test goed gepresteerd. Maar nog nooit waren de prestaties zó uitmuntend: er werden slechts 4 spammails over het hoofd gezien en maar 1 nieuwsbrief ten onrechte geblokkeerd. Met een indrukwekkend hoge eindscore hebben de ontwikkelaars van Bitdefender wederom een VBSpam+ Award toegevoegd aan hun verzameling. - Virus Bulletin

AV-Test, beste prestaties, 2015

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2015 ANNUAL AWARD

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 7)

"Ondernemingen die op het product van Bitdefender vertrouwen, krijgen niet alleen de beschikking over een veilige oplossing, maar profiteren ook van een voorbeeldige lage systeembelasting". -- Guido Habicht, CEO van AV-TEST GmbH

Bitdefender Endpoint Security kan bogen op indrukwekkende functies. In de zes afzonderlijke tests voor de certificering heeft de oplossing keer op keer bewezen heel slim gebruik te maken van de bronnen van de Windows-client, en toch een zeer hoog beveiligingsniveau te handhaven. Tijdens de test werden alledaagse handelingen uitgevoerd terwijl de oplossing op de clientcomputer geïnstalleerd was: websites openen, software van het internet downloaden, bestanden kopiëren en programma's installeren.

AV-Test, beste prestaties, 2014

AV-TEST BEST PERFORMANCE 2014 AWARD

(Bitdefender Endpoint Security)

"Bitdefender Endpoint Security is een geruisloos werkende beveiligingsoplossing die niet alleen heel gebruiksvriendelijk is, maar ook superieure beveiliging op enterpriseniveau biedt". - Maik Morgenstern, CTO van AV-TEST GmbH

Tijdens alle certificeringstests in 2014 bleek Bitdefender Endpoint Security, de nummer 1 voor wat betreft sterke beveiliging, bij alledaags gebruik geen negatief effect te hebben op de snelheid van de clientcomputers. Vanwege deze prestatie wint Bitdefender de AV-TEST Best Performance Award 2014.

AV-Test juli - augustus 2014

AV-TEST juli - augustus 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 7)

Gedurende juli en augustus 2014 hebben we negen producten voor beveiliging voor endpoints doorlopend geëvalueerd volgens de door de leveranciers voorgestelde instellingen. Voor de tests hebben we steeds de nieuwste algemeen verkrijgbare versie van de producten gebruikt. We hebben de nadruk gelegd op realistische testscenario's en de producten getest met dreigingen uit de praktijk. De producten moesten hun capaciteiten bewijzen in alle componenten en beveiligingslagen.

AV-Test maart - april 2014

AV-TEST maart - april 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3, Windows 8.1)

Voor de tests hebben we steeds de nieuwste algemeen verkrijgbare versie van de producten gebruikt. De producten konden zo vaak als nodig een update uitvoeren en hun services in de cloud raadplegen. We hebben de nadruk gelegd op realistische testscenario's en de producten getest met dreigingen uit de praktijk. De producten moesten hun capaciteiten bewijzen in alle componenten en beveiligingslagen.

AV-Test januari – februari 2014

AV-TEST JANUARI FEBRUARI 2014

(Bitdefender Endpoint Security 5.3)

During January and February 2014 we continuously evaluated 9 endpoint protection products using settings as provided by the vendor. We focused on realistic test scenarios and challenged the products against real-world threats. Products had to demonstrate their capabilities using all components and protection layers.

AV-Comparatives - topproduct 2013 real world protection test

AV-Comparatives - Als beste getest product in 2013 Real World Protection Test

(Internet Security 2014)

Complete rapporten van langlopende dynamische producttests. Aan de hand van standaardinstellingen evalueren we de beveiligingscapaciteit van de suites in realistische scenario's. Maandelijkse resultaten en twee viermaandelijkse overzichtsrapporten. Dit raamwerk wordt algemeen beschouwd als een innovatie in de IT.

AV-Comparatives - gold - proactieve bescherming 2013

AV-Comparatives - Gold - Proactieve bescherming 2013

De bestandsdetectietest is een van de belangrijkste criteria bij het beoordelen van de effectiviteit van een antivirusprogramma.

Vbspam+ certificatie van Virus bulletin, november 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, November 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Bitdefender Antispam laboratories raised the bar once again in November as Bitdefender Security for Mail Servers demonstrated a remarkable detection rate of 99.96% and zero false positives.

“Just 29 spam emails were missed by Bitdefender in this test, thus increasing its spam catch rate to an impressive 99.96%. Once again, the solution correctly identified all of the legitimate emails, which means that it earns a VBSpam+ award, in doing so completing an unbroken string of VBSpam+ awards in 2013.”

AV-Test september - oktober 2013

AV-TEST SEPTEMBER – OKTOBER 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

The AV-TEST Institute is a leading international and independent service provider in the fields of IT security and anti-virus research. The aim of the research work carried out by AV-TEST is to directly detect the latest malware, to analyze it using state-of-the-art methods and to inform our customers of the top-quality results obtained.

Vbspam VB100-certificatie van Virus bulletin, 2013

VIRUS BULLETIN’S VB100 OKTOBER 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

VB100 comparative testing is a regular independent comparison of anti-malware solutions. Each test report combines the unique VB100 certification scheme with in-depth analysis of product performance on a range of scales.

Vbspam+ certificatie van Virus bulletin, september 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, September 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

“The product has always performed well, achieving a VBSpam award in each of the last 26 tests, with an unbroken string of VBSpam+ awards throughout 2013. Its run of success continues in this test, where the product achieves its fifth consecutive VBSpam+ award.”

Vbspam+ certificatie van Virus bulletin, juli 2013

VIRUS BULLETIN’S VBSpam+, Juli 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Om een VBSpam+ award te winnen, moet een product meer dan 99,5% van alle spamberichten onderscheppen, met nul fout-positieven. In de test van juli haalde Bitdefender het op één na hoogste detectiepercentage (99,94%). Dit was het hoogste percentage van alle producten die de VBSpam+ hebben gewonnen.

"Bitdefender heeft een ongeëvenaard aantal VBSpam-awards behaald. Ze hebben een award gewonnen in elk van de 26 tests die we tot nu toe hebben uitgevoerd. Maar het bedrijf uit Roemenië heeft nog een ander record gevestigd: ze hebben nu vier VBSpam+ awards achter elkaar gewonnen, zonder dat ze in heel 2013 ook maar één legitieme e-mail onterecht als spam hebben aangemerkt".

Vbspam+ certificatie van Virus bulletin, mei 2013

VIRUS BULLETIN VBSpam+, mei 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Bitdefender Security for Mail Servers was granted with the third VBSpam+ award in a row, for its high spam catch rate and superior detection. With this 22nd top ranked award and 0 fails, Bitdefender reconfirms its efficiency and dedication in delivering the best antimalware protection.

"As the only product that has participated in every VBSpam test and achieved a VBSpam award on every occasion, Bitdefender has good reason to be proud of its VBSpam test record."

Vbspam+ certificatie van Virus bulletin, maart 2013

VIRUS BULLETIN VBSpam+, maart 2013

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2)

Virus Bulletin granted Bitdefender Security for Mail Servers 3.1.2 the VBSpam+ award for its high spam catch rate and superior detection. With this award, Bitdefender marks four complete years of participation in every VBSpam test, constantly earning highly-ranked results.

Based on the Virus Bulletin report, Bitdefender's product "has never failed to achieve a VBSpam award and has regularly ranked among the better performers in the test....In fact, the product’s high spam catch rate combined with no false positives sees it earn its second VBSpam+ award in a row, with the second highest final score in this test."

AV Comparatives – Product van het jaar

AV-Comparatives – Product van het jaar 2012

(Bitdefender Antivirus)

"Bitdefender heeft overduidelijk de eerste plaats overgenomen. Deze prijs is zonder meer verdiend." - Januari 2013 | Andreas Clementi, CEO van AV-Comparatives

AV-Comparatives – goedgekeurd bedrijfsproduct 2012

AV-Comparatives – Approved Corporate Product 2012

(Bitdefender Security for Virtualized Environments)

"We found Bitdefender Cloud Security for Endpoints to be very well suited to small business networks. The initial email provides essential information and links to start the installation very simply and clearly. We found deployment, monitoring and management to be very straightforward."

AV-Comparatives – goedgekeurd bedrijfsproduct 2012

AV-Comparatives – Approved Corporate Product 2012

(Bitdefender Cloud Security for Endpoints)

"We found Bitdefender Cloud Security for Endpoints to be very well suited to small business networks. The initial email provides essential information and links to start the installation very simply and clearly. We found deployment, monitoring and management to be very straightforward."

AV-Test, beste bescherming van 2012

AV-TEST Jaarlijkse prijs voor beste beveiliging 2012

(Bitdefender Internet Security 2012 / 2013)

Bitdefender 2013 onderstreept zijn toppositie en domineert de resultaten van het strenge onderzoek van AV-TEST met de hoogste scores voor bescherming, herstel en gebruiksgemak.

AV-Test, beste bescherming van 2011

AV-TEST Jaarlijkse prijs voor beste beveiliging 2011

(Bitdefender Internet Security 2011 / 2012)

“Bitdefender repeatedly impressed us throughout 2011,” said AV-TEST CEO Andreas Marx. “The competition was quite stiff throughout the year but we ended up with a clear winner. That makes it a pleasure to present our first annual award for Best Protection, home user, to Bitdefender.”

The award reaffirms the quality of protection in both home and business products which use common detection technology. The distinction marks the debut of annual awards by AV-TEST Institute, the Magedeburg, Germany-based security software analysis firm recognized as an authority by Bitdefender and all competitors. It follows a series of awards throughout 2011 that have consistently placed Bitdefender ahead of all competitors in the level of protection.

CRN beveiligingsproduct van het jaar 2011

Beveiligingsproduct van het jaar 2011

(Bitdefender Business Solutions 3.5)

Het vermogen van het product om antivirus en beveiligingssoftware op het netwerk te installeren, sprak ons aan. Dit kon zelfs op onbeheerde computers zonder installatie van Active Directory. Ook: de benadering van Bitdefender is tweeledig: deze is gericht op SMB's met dit product maar is ook gestart met het meer aanvallend benaderen van VAR's. Het is een goed product met channel-mogelijkheden.

CRN’s distinguished “Products of the Year” list recognizes the most impressive new products of 2011. To determine this year’s list, CRN editors collaborated with the CRN Test Center to evaluate the latest products to enter the market. Judges reviewed hundreds of innovative new products and pared the list down to those products that that added significant value to the end user community while making an immediate impact on the solution provider community.

Vb100-certificatie van Virus bulletin, augustus 2018

VIRUS BULLETIN’S VB100 augustus 2018

(Bitdefender Endpoint Security)

De markt voor beveiliging voor endpoints verandert snel en marketingafdelingen hebben het maar al te graag over next gen (of next next gen) technologie, die vaak gebruik maakt van machine learning. Dit zijn belangrijke ontwikkelingen, maar de kern van elk product is een motor die, wanneer die een bestand voorgeschoteld krijgt, bepaalt of het schadelijk is of niet.

De certificeringsrapporten VB100 controleren of deze motor, en dus het product, beantwoordt aan een minimumstandaard: wanneer u een nieuw beveiligingsproduct voor endpoints wenst aan te kopen, raden we aan dat u een product zoekt dat op consistente wijze de VB100-certificering behaalt.

Vb100-certificatie van Virus bulletin, augustus 2018

VIRUS BULLETIN’S VBSPAM

(Bitdefender Security for Mail Servers 3.0.2)

Virus bulletin’s vb100 august 2018rt to a total lack of false positives, the product achieved this month’s second highest final score.” After the test in March 2012 Bitdefender has won total of 18 VBSpam awards in row.])

De antispamoplossingen van Bitdefender zijn getest door het testlaboratorium van Virus Bulletin (VB) vanaf de allereerste antispamtest. De oplossing van Bitdefender is de enige die in elke test van VBSpam een bekroning heeft gewonnen en verbetert voordurend het percentage spam dat wordt onderschept, gecombineerd met uiterst weinig fout-positieven. Dit leidde altijd tot topresultaten.

AV-Comparatives – goedgekeurd bedrijfsproduct, 2011

AV-Comparatives – Approved Corporate Product 2011

(Bitdefender Client Security 3.5, Bitdefender Security for File Servers 3.5, Bitdefender Security for Exchange 3.5)