#1 antimalware-technologie via SDK's en Service API's

Integreer Bitdefender Software Development Kits (SDK's) om aan al uw beveiligingsvereisten te voldoen

Wilt u een beveiligingsoplossing die de beste in zijn klasse is in uw bestaande aanbod integreren? Wilt u een nieuw product personaliseren of zelfs creëren? De licentiemodellen van Bitdefender geven u volledige flexibiliteit en de beste prijs-prestatie-verhouding.

Met 11 jaar ervaring in technologie-integratie en meer dan 150 actieve partners, heeft Bitdefender een van de ruimste portfolio's in de sector, met meer dan 20 SDK's voor alle soorten hardware, software of webgebaseerde platforms.

Verbeter de kwaliteit en doeltreffendheid van uw producten met Bitdefender SDK's

Uitzonderlijke producten kunt creëren

Het maken van superieure producten en fantastische services hoeft geen last te zijn. Met de antivirus SDK's kunnen dezelfde Application Programming Interfaces (API's) worden gebruikt op meerdere besturingssystemen zoals Windows, macOS, of Linux. Dat bespaart u tijd en geld. Onze oplossingen verbeteren uw producten met bekroonde beveiligingsmogelijkheden en uitgebreide technische ondersteuning, zodat u:

 • De kosten reduceren van het aanwerven en trainen van uw eigen beveiligingsanalisten, en van de aankoop van dure hardware.
 • De kosten elimineren voor ondersteuning en productonderhoud.
 • De inspanning reduceren die het kost om uw oplossingen te promoten; de producten van Bitdefender zijn immers als wereldwijd gekend en gewaardeerd.
Reduceer de time-to-market

De time-to-market reduceren

Waarom uw tijd besteden aan het bouwen van kerncapaciteiten als u een kant-en-klare antimalware-oplossing kunt implementeren die uw aanbod op snelheid zal brengen? De SDK's van Bitdefender kunnen alle kerncapaciteiten van uw aanbod verzorgen, terwijl u kunt focussen op de concurrentiële functionaliteit die uw producten doen stralen. Door de basis aan ons over te laten, kunt u:

 • Functies te ontwerpen die uniek zijn voor uw markt.
 • Uw volledig R&D team te gebruiken om te innoveren, in plaats van te consolideren.
 • De functies te integreren die uw klanten willen, niet degene die iedereen al heeft.
Eenvoudige integratie met alle apparaten en omgevingen

Moeiteloze integratie

Bitdefender Endpoint SDK is een volledige eindpunt-beschermingsagent die via JSON API gemakkelijk in een derde-partij-console kan worden geïntegreerd en beheerd. Het is met andere woorden een lichtgewicht oplossing die met praktisch elke frontend en op elk besturingssysteem werkt. Onze SDK's stellen u in staat om:

 • De mogelijkheden van Bitdefender voor uw partners en klanten volledig Rebranden of cobranden.
 • Besturingssystemen voor pc (Windows, Linux, Mac OSX) en mobiele systemen zoals Android, zowel fysieke en gevirtualiseerde systemen beschermen.
 • Onze agent gebruiken om met minimale inspanningen een volleige EPP te bouwen.
Beveilig al uw endpoints

Elk eindpunt beveiligen

Onze SDK's bieden de allesomvattende bescherming die onze gebruikers en partners van Bitdefender verwachten. Dit omvat internetdreigingen zoals virussen, Trojaanse paarden, wormen, rootkits, keyloggers, spam, phishing, adware en spyware, maar ook complexere dreigingen zoals ransomware of Advanced Persistant Threats. Dankzij de integratie van onze technologie, kunt u:

 • U meerdere eindpunten verzekert en beschermt.
 • U uw portfolio aanpast aan de behoeften van uw klanten zonder van provider te moeten veranderen.
 • U uw klanten bescherming biedt voor meerdere toestellen, voor meer upsell-mogelijkheden.
Ga voor de oplossing die het best geschikt is over alle apparaten en platformen heen

u een oplossing op maat krijgt

Wij ondersteunen verschillende integratiescenario's en architecturen. Of het nu een gedeelde bibliotheek of een client-server-model, Windows op PC of Linux op ARM, een cloud-service of dezelfde service maar lokaal in uw bedrijf is... wij passen onze oplossingen aan uw behoeften aan. Dit betekent dat:

 • U hoeft geen wijzigingen te doen aan uw infrastructuur.
 • U kunt onze oplossingen onmiddellijk implementeren.
 • Uw klanten zullen ook dure wijzigingen vermijden.

Upgrade uw aanbod met de beste beveiliging in zijn klasse!
Probeer het nu!

Stuur ons uw feedback