Stop e-maildreigingen voordat ze uw netwerk binnenkomen

Bekijk het video-overzicht van GravityZone Security for Email

GravityZone Security for Email biedt organisaties complete e-mailbeveiliging met bescherming tegen bekende en opkomende dreigingen, inclusief impersonatie, Business Email Compromise (BEC), CEO-fraude, phishing en ransomware. 

MSP's kunnen hun taken stroomlijnen en efficiënter werken dankzij de functies voor multi-tenancybeheer, maandelijkse licenties en gebruiksrapporten.

Meer info
e-mailbescherming

Complete e-mailbeveiliging

Meerdere scanengines en beveiligingstechnologieën zorgen voor detectie van dreigingen op enterpriseniveau. Deze oplossing is gemakkelijk te implementeren en te beheren voor organisaties van elke grootte.

bescherming tegen e-mailfraude

Stopt fraude

Blokkeert bestandsloze dreigingen zoals phishing, BEC-aanvallen, CEO-fraude en meer.

Beheer van cyberbeveiliging

Volledige controle

Biedt volledige controle over de inkomende e-mail, ondersteunt meerdere e-mailproviders en wordt naadloos geïntegreerd met Microsoft Office 365.

Functies en voordelen

Patroon
meerlaagse e-mailbeveiliging

Meerdere beveiligingsengines werken met een combinatie van geavanceerde technologieën om niet alleen spam, maar ook geraffineerde, doelgerichte phishing en impersonatie te detecteren.

Patroon
Complete beveiliging van alle e-mailstromen

Een krachtige policy engine zorgt voor controle over e-maillevering en filtering van berichten, op basis van een reeks kenmerken, met inbegrip van grootte, bron, bestemming, keywords, en meer.

Patroon
analyse van verdacht gedrag

Maakt gebruik van geavanceerde gedragsanalyse met ruim 10.000 algoritmen die meer dan 130 variabelen uit elk e-mailbericht analyseren voor effectieve detectie en preventie van dreigingen.

Patroon
realtime beveiliging

Time-of-click beveiliging herschrijft de aangeklikte links in berichten en beschermt gebruikers in realtime door kwaadaardige links te blokkeren en gebruikers te waarschuwen.

Patroon
Beveiliging van verzonden e-mails

Speciale filters controleren de inhoud van uitgaande berichten om het risico van IP-blacklisting te verminderen.

Patroon
Volledige controle

Geavanceerde engine voor e-mailroutering biedt volledige controle over de e-mailstromen en ondersteunt meerdere e-mailproviders, allemaal in één en hetzelfde domein.

GravityZone Security voor e-mailarchitectuur

Onze oplossing is 100% cloudgebaseerd en gemakkelijk te implementeren. Onze engine gebruikt meerdere AV-engines (inclusief statische sandbox-analyse van bestandsbijlagen) en maakt een complete analyse van inkomende en uitgaande e-mail op basis van ongelimiteerde trefwoordenlijsten.

GravityZone Security for Email - hoe het werkt

GravityZone Security for Email

Meerlaagse e-mailbeveiliging voor bedrijven en MSP's die bescherming biedt bij alle zakelijke e-maildienstverleners.

patroon_rooster

Geavanceerde Threat Intelligence

Combineert traditionele kenmerken en karakteristieken van berichten met algoritmische analyse om de ultieme bedreigingsdetectie te leveren en netwerken te beschermen tegen gerichte e-mailaanvallen - met bijna geen valse positieven.

Scannen op meerdere lagen

Meerdere traditionele, op handtekening en gedrag gebaseerde AV- en anti-spam engines kunnen alle vormen van malware en spam opsporen, inclusief zero-day varianten.

Diepgaande analyse & inspectie

Een grondige analyse door de multi-scanning engines inspecteert alle aspecten van e-mails, waaronder hun grootte, inhoud, bijlagen, headers, afzenders, ontvangers en links, en onderneemt dan automatisch acties zoals afleveren, in quarantaine plaatsen, omleiden, verwittigen of weigeren van de e-mail.

Beheer & controle

IT-beheerders hebben de volledige controle om aan te passen hoe e-mail in en uit de organisatie stroomt, onbeperkte sleutelwoordenlijsten te maken, en regels te gebruiken om berichten te analyseren en te handelen op basis van vertrouwelijke of gevoelige informatie.

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Andrew Black (CIO) - testimonial over e-mailbeveiliging

"Ik ben een groot voorstander van het stroomlijnen, versimpelen en op één lijn brengen van oplossingen.
Daarom was Bitdefender een uitgelezen kans om de endpoint- en e-mailbeveiliging in onze fysieke omgeving en in de Azure-cloud te consolideren en te gaan beheren vanaf één console."

 

Andrew Black

Chief Information Officer, A-Core Concrete Specialists

Waarom hebben bedrijven e-mailbeveiliging nodig?

E-mail blijft het meest gebruikte kanaal voor opportunistische en gerichte aanvallen, en ook een belangrijke bron van gegevensverlies. Volgens onderzoek van de Radicati Group komt 94 procent van de malware via e-mail binnen.

Hoe gebruiken hackers e-mail om aanvallen uit te voeren?

In de meeste gevallen levert e-mail als eerste:

1. De oorspronkelijke URL, in de vorm van een link naar een exploit kit of phishing-website

2. De bijlage, in de vorm van een dropper of payload.

3. Het beginpunt van een social-engineering-aanval, zoals in het geval van BEC- of credential phishing-aanvallen

Is standaard endpointbeveiliging niet genoeg?

E-mailbedreigingen zijn geraffineerd genoeg geworden om detectie door traditionele e-mailbeveiligingstechnologieën te ontlopen, vooral die welke alleen op standaard antivirus en reputatie berusten. E-mailbedreigingen convergeren ook met andere bedreigingen, waarbij social engineering, identiteitsbedrog, phishing-sites, malware en exploits worden gecombineerd om standaard e-mailbeveiligingsoplossingen te omzeilen en organisaties te infiltreren.

Wat is compromittering van zakelijke e-mail / CEO-fraude?

Compromittering van zakelijke e-mail (BEC), ook bekend als CEO-fraude, is wanneer een aanvaller zich via e-mail voordoet als iemand die hij niet is, meestal een leidinggevende of een hogere manager van een bedrijf, om een werknemer ervan te overtuigen geld over te maken naar een achterrekening die door de aanvaller wordt beheerd of om hem ertoe te verleiden gevoelige gegevens met de aanvaller te delen. Dit soort oplichtingspraktijken met omleiding van loon was in 2019 goed voor 8 miljoen dollar aan fraudeverliezen.

Waarom zou ik GravityZone Security for Email moeten kiezen?

GravityZone Security for Email biedt de beste bescherming tegen impersonatie- en social engineering-aanvallen, spear-phishing, malware en ransomware.

Wanneer GravityZone Security for Email met uw cloudgebaseerde e-maildienst wordt geïntegreerd, filtert het de e-mail van uw organisatie voordat die op uw endpoints terechtkomt, waardoor de kans groter wordt dat schadelijke e-mail überhaupt nooit uw netwerk binnenkomt.

Hoe begin ik met GravityZone Security for Email?

GravityZone Security for Email is beschikbaar als add-on voor de GravityZone cloudconsole. U hoeft alleen maar de MX records te wijzigen om inkomende e-mail om te leiden via de cloud e-mailbeveiligingsservers van Bitdefender.

Om filtering van uitgaande e-mail te implementeren, configureert u smart hosts voor omleiding van de e-mail. Raadpleeg voor meer informatie onze speciale installatiegidsen voor organisaties en MSP's.

Bevat GravityZone Security for Email rapportage-instrumenten?

GravityZone Security for Email bevat spam-digest-rapporten, audit-rapporten en toptrendrapporten. Bovendien kunnen beheerders met een report builder hun eigen rapporten definiëren en deze dan opslaan en exporteren.

Hoe beschermt GravityZone Security for Email tegen impersonatie-aanvallen, spoofing en CEO-fraude?

GravityZone Security for Email maakt gebruik van belangrijke verificatiemethoden voor afzenders, zoals SPF, DKIM en DMARC, in combinatie met uitvoerende traceerlijsten die de echte namen van gebruikers in header- en envelopadresvelden kunnen opsporen, om te helpen beschermen tegen geraffineerde impersonatie- en CEO-fraudeaanvallen.

Welke filternauwkeurigheidspercentages kan ik verwachten van GravityZone Security for Email?

GravityZone Security for Email heeft bewezen een hoge nauwkeurigheid te hebben bij het filteren van virussen en spam. De superieure bescherming die wordt geboden door de beveiligingsoplossingen van Bitdefender wordt ondersteund door onafhankelijke laboratoriumtests en wordt bevestigd door onze klanten.

U hoeft alleen maar de MX records te wijzigen om inkomende e-mail om te leiden via de cloud e-mailbeveiligingsservers.

Configureer slimme hosts om uitgaand e-mailverkeer te herleiden via Cloud Email Security servers.

Bronnen

Informatieblad GravityZone Security for Email
Informatieblad

 Datasheet (geïntegreerd)  

Meer lezen
Meer lezen Datasheet 

GravityZone Security for Email - Informatieblad MSP-beveiliging

Meer lezen