Laatste nieuws

BitDefender Security for Mail Servers ontvangt voor de negende opeenvolgende keer het certificaat Virus Bulletin Spam

November 2010


De antispamoplossing voltooide de test van de maand augustus zonder ook maar ��n fout-positieve te registreren en met een detectiepercentage van 99.91% en de beste eindscore

BitDefender®, uitgeversmaatschappij van veiligheidsoplossingen, kondigt vandaag aan dat BitDefender Security for Mail Servers voor de negende opeenvolgende keer het certificaat 

 
Virus Bulletin Spam (VBSpam) in de wacht heeft gesleept. Hiermee wordt BitDefender de enige uitgeversmaatschappij van veiligheidssoftware ter wereld die deze prestatie heeft geleverd.
 
De test beloont de globale bescherming van BitDefender Security for Mail Servers tegen spambedreigingen. Over een periode van acht dagen behandelden de laboratoria van Virus Bulletin tegelijkertijd en in realtime legitieme berichten en spam. Vervolgens analyseerden ze het detectiepercentage van de verschillende soorten spam en het overzicht aan fout-positieven. BitDefender haalde een score van nul fout-positieven, een detectiepercentage van 99,91% en verkreeg de hoogste eindscore van de benchmark die door Virus Bulletin werd geleid.
 
"De ingenieurs van BitDefender hebben zich bijzonder zelfverzekerd getoond. BitDefender behoorde tot de eerste maatschappijen die hun oplossingen onderworpen aan de tests van Virus Bulletin, vanaf de eerste edities," verklaart Martijn Grooten, Directeur van de Antispamtesten bij Virus Bulletin. "Desondanks zijn ze nooit opgehouden met zoeken naar nieuwe middelen om hun product te verbeteren en ze hebben altijd bijzonder veel aandacht voor de verkregen resultaten. BitDefender is het enige product dat bij elke test VBSpam een VBS-certificaat heeft gewonnen - en een van de producten met het hoogste detectieniveau, zonder fout-positieven. Het heeft alle andere producten ruimschoots overtroffen en de hoogste score behaald bij de testen van deze maand."
 
"Bij BitDefender werken we er voortdurend aan om ons ervan te verzekeren dat onze klanten over de beste technologie van de markt beschikken in de strijd tegen spam," verklaart Carmen Mitrica, Directeur van de antispamafdeling van de Laboratoria BitDefender. "We zijn heel blij te constateren dat onze technologische vernieuwingen en onze zoektochten binnen het domein van veiligheid lonend zijn en bij elke serie tests van VBSpam met succes worden bekroond. De stiptheid waarmee we erin zijn geslaagd om de hoogste scores te behalen, draagt eraan bij de kracht van de oplossingen van BitDefender aan te tonen in termen van het blokkeren van spam en bevestigt dat we doorgaan met het bepalen van standaarden in de industrie voor de strijd tegen spam."
 
Bezoekt u a.u.b. de volgende site voor meer informatie of voor het raadplegen van de hele test:
 
 
Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:
 
-       RSS-feeds


Share