Laatste nieuws

Bitdefender opnieuw wereldleider in vergelijkende analyse AV-TEST

April 2012


Bitdefender is de eerste voor de vijfde keer op rij

 

Bitdefender®, uitgever van antivirusoplossingen werd uitgeroepen tot beste antivirusoplossing na tests uitgevoerd door AV-TEST op 23 beveiligingsoplossingen.

Bitdefender Internet Security 2012ontving op 17 van de 18 onderdelen van AV-TESTs onderzoek  in januari en februari de hoogste score. Op die manier komt het voor de vijfde keer op rij als beste uit de test, onder andere door het behalen van de prestigieuze “Best Protection” benoeming voor het jaar 2011.

“Bitdefender blinkt de voorbije jaren uit door zijn dorst naar innovatie en engagement om online bedreigingen te bevechten”, vertelt Viorel Canja, Directeur van de Laboratoria van Bitdefender. “ We hebben een voorsprong en blijven vooruitgang boeken. We geloven dat onze volgende productlanceringen ons een nog groter leiderschap zullen bezorgen.”

AV-TEST toont aan dat Bitdefender als eerste eindigde in de categorie “bescherming tegen malware van het type zero-day, detectie van representatieve malware die de voorbije 2-3 maanden ontdekt werden en detectie van de meest voorkomende malware”. Bitdefender staat ook aan de top van de categorie “desinfectie en herstelling van computers die besmet waren met malware” en “detectie van actieve wijdverspreide malware”.

Andreas Marx, Directeur Generaal van AV-TEST zegt : “Het betreft hier een product dat steeds goede resultaten boekt en het bedrijf verdient zijn uitstekende reputatie. Het is altijd een plezier om de producten van Bitdefender te testen en we wachten ongeduldig op die van dit jaar.”

AV-TEST is een te Magdeburg (Duitsland) gevestigde organisatie die beveiligingsoplossingen analyseert en waarvan het gezag erkend wordt door de hele sector.

Voor een gedetailleerde analyse van de resultaten van AV-Test en de gegevens van eerdere tests, consulteer http://www.av-test.org/en/tests/.

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity


Share