Laatste nieuws

BitDefender Internet Security 2010 ontvangt de prestigieuze certificering van AV-Test

September 2010


Deze beloning werd toegekend aan de antivirussoftware die voortreffelijke resultaten behaalde in de volgende categorie�n: bescherming, herstel en gebruikersvriendelijkheid


 



BitDefender®,uitgeversmaatschappij van veiligheidsoplossingen, maakt vandaag bekend dat BitDefender Internet Security 2010met succes heeft voldaan aan de criteria van de Certificering AV-Test van het tweede trimester 2010.



De test vestigt de aandacht op de eenvoud in gebruik van BitDefender Internet Security 2010, het hoge beschermingspercentage en het goede vermogen tot desinfecteren. De test heeft de doeltreffendheid, het gedrag evenals de snelheid van de veiligheidsoplossingen van het panel geanalyseerd en dit trimester werd de certificering aan slechts 13 van de 21 geteste producten toegekend. BitDefender verkreeg uiterst goede resultaten in twee belangrijke categorieën: de prestatietest, die het dagelijkse gebruik van een computer weergeeft, en de detectie van actieve rootkits (rootkits die worden uitgevoerd), die bijzonder gevaarlijk zijn voor systemen.



"Onze klanten zoeken vóór alles een product dat ze beschermt, met een uitstekend detectiepercentage van bedreigingen en een goed vermogen om problemen die ze tegen kunnen komen te corrigeren," verklaart Viorel Canja, verantwoordelijke persoon van de Antimalware Laboratoria van BitDefender. "Deze certificering van AV-Test bevestigt de verplichting die BitDefender zichzelf stelt en de moeite die wordt gedaan om de beste beschikbare veiligheidssoftware te bieden."



"Bij AV-Test.org stellen we ons niet tevreden met het in aanmerking nemen van de bescherming die uitgeversmaatschappijen bieden tegen verschillende malware, zoals virussen, wormen en Trojaanse paarden," verklaart Andreas Marx, algemeen directeur van AV-Test.org. "We stellen er een eer in om de doeltreffendheid van de herstelfuncties van de producten te evalueren, evenals de impact van de veiligheidssoftware op de computer in zijn geheel."



Voor meer informatie en details over deze testresultaten, raadpleegt u ww.av-test.org



Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen :







 



Share