Laatste nieuws

Bitdefender Antivirus Essential, een bescherming voor het leven !

October 2011


Bitdfender Antivirus Essential is de enige antivirussoftware met een licentie die geldig is voor het hele leven van de computer waarop hij werd geïnstalleerd. Deze nieuwe antivirusoplossing blinkt uit in eenvoud: één enkele betaling, één klik om te installeren en een efficiënte technische ondersteuning.

Brussel, 20 oktober 2011 - Bitdefender®,uitgever van beveiligingsoplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van Bitdefender Antivirus Essentialin Frankrijk, België en Franstalig Zwitserland.

Een uniek aanbod op de markt!

Bitdfender Antivirus Essentialis de enige antivirussoftware met een licentie die geldig is voor het hele leven van de computer waarop hij werd geïnstalleerd. Deze nieuwe antivirusoplossing blinkt uit in eenvoud: één enkele betaling, één klik om te installeren en een efficiënte technische ondersteuning.

Bitdefender Antivirus Essential,speciaal ontworpen om het leven van gebruikers te vereenvoudigen, biedt een gestroomlijnde interface en vereist geen parametrisering. Wie op de PC werkt, wordt niet meer gestoord door vervelende pop-up vensters, configuraties, alerts of onderbrekingen. Bovendien laat de Scan Dispatcher technologie toe om de impact van de bescherming op de prestaties van de computer tot een minimum te beperken door enkel analyses uit te voeren op momenten waarop de resources het meest beschikbaar zijn. De Antiphishing functie, op zijn beurt, analyseert en blokkeert websites waarachter oplichters schuilen en die persoonlijke en bankgegevens van de gebruiker proberen te ontfutselen.

Dit is geen ‘light’ versie van een antivirussoftware als het aankomt op bescherming, maar een voordelig geprijsde versie, met een licentie en updates van de virusdatabase voor het leven, die onze erkende technologieën integreert. In meerdere onafhankelijke tests worden deze trouwens als de nummer 1 geklasseerd”, vertelt Christophe Delorme, Marketing en Communication Directeur bij Editions Profil, uitgever van Bitdefender. “We hebben een roeping – veiligheid – en een doel: oplossingen brengen die beantwoorden aan de verwachtingen van alle gebruikers. Bitdefender Antivirus Essential is een perfect compromis aan minder dan 30 € en zal zowel adepten van betalende als van gratis producten weten te bekoren.”

 

Voor meer informatie over een licentie voor het leven: http://www.bitdefender.nl/solutions/antivirus-essential.html.

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Bitdefender®

Bitdefender is een internationaal bedrijf dat in meer dan 100 landen beveiligingsoplossingenontwikkelt, uitgeeft en verkoopt. Zijn proactieve technologie evolueert voortdurend, beschermt vandaag meer dan 400 miljoen particuliere en professionele gebruikers overal ter wereld en wordt door onafhankelijke testorganisaties erkend en gecertificeerd als één van de snelste en meest efficiënte oplossingen van de markt. Sinds 2001 vertrouwt Bitdefender de uitgave en verkoop van zijn oplossingen in Frankrijk en de Franstalige landen toe aan het bedrijf Editions Profil.

 

Voor meer informatie over de producten van Bitdefender:

http://www.bitdefender.nl

http://www.bitdefender.be

 

Voor persinformatie, surf naar het Perscentrum.

 

Om op de hoogte te blijven van de actualiteit op het vlak van e-bedreigingen, ga naar de gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Editions Profil

Editions Profil is een onafhankelijk Frans bedrijf dat opgericht werd in 1989. Het ontwikkelt, verkoopt en geeft oplossingen voor beveiliging en het filteren van digitale inhoud – aangepast aan particulieren en bedrijven – uit.

Zijn flagship producten worden uitgegeven onder de merknamen BitDefender en Profil Technology.

Meer informatie op www.editions-profil.eu.

 

Voor meer informatie:

Marc Henri De Bruyne

Founding Consultant

VADEMECOM bvba/sprl

T: + 32 (0)2 269 50 21

M: + 32 (0)486 96 49 49

[email protected]

Vuurkruisenlaan 173

1020 Brussel

www.vademecom.be


Share