Laatste nieuws

Bitdefender 2012, de Onzichtbare Beveiliging

August 2011


Nieuw gamma van Bitdefender 2012 beschikt over Auto-Pilot functie en beschermt op sociale netwerken

 

 

Bitdefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, lanceert zijn nieuwe Bitdefender 2012 gamma, Antivirus Plus, Internet Security enTotal Security, voor een geoptimaliseerde, geruisloze en waakzame beveiliging tegen malware, diefstal van gegevens, identiteitsdiefstal en alle vormen van nieuwe bedreigingen.Antivirus, antispyware, antiphishing, firewall, ouderlijk toezicht, bescherming op sociale netwerken en functionaliteiten voor beheer op afstand zijn slechts enkele van de modules waarover deze nieuwe versie beschikt. Bitdefender Total Security 2012 integreert, daarenboven, functionaliteiten voor online opslag, file encryptie en optimalisatie van de PC: deze werden onlangs ook reeds aangevuld in het gamma van de Bitdefender oplossingen  Antivirus Plus enInternet Security.

 

Een nieuwe gebruikservaring

Bitdefender 2012werd ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kan op eenvoudige wijze en in slechts enkele kliks geïnstalleerd worden en dit twee keer zo snel als de vorige versie. Het biedt een volledig herziene flexibele interface, verschaft snelle toegang tot de verschillende functies en presenteert op duidelijke en beknopte wijze de meest relevante informatie.

 

Een echte Auto-Pilot

Geen pop-ups, geen configuratie en geen voorbarige waarschuwingen of onderbrekingen meer. Het volstaat om de nieuwe Auto-Pilot functie in 1 klik te activeren en zo de oplossing toe te laten om op automatische wijze de meest optimale beveiligingsbeslissingen te nemen voor de gebruiker.

 

Een beveiliging die aangepast is aan sociale netwerken

Net zoals het surfen op internet evolueert, is het ook zo met e-bedreigingen. Het is dus noodzakelijk voor beveiligingsoplossingen om zich aan te passen, in het bijzonder aan de e-threats op sociale netwerken. Dat is waarom Bitdefender functionaliteiten geïntegreerd heeft die de gebruiker toelaten om zijn navigatie op Facebook® en Twitter® te beschermen. De nieuwe security functie voor sociale netwerken laat toe om bedreigingen, specifiek voor dergelijke platforms, te filteren en te blokkeren door bijvoorbeeld de links die de gebruiker van zijn vrienden krijgt op Facebook® te analyseren. Tegelijkertijd controleert deze functie en waarschuwt hij indien nodig als het aankomt op de parameters van de vertrouwelijke gegevens en de account.

 

Een intelligente optimalisering van het vermogen

Bitdefender 2012optimaliseert het gebruik van het beschikbare vermogen tijdens het uitvoeren van systeemanalyses met de Scan Dispatcher. Deze technologie laat toe om de impact van de bescherming op de prestaties van de computer tot een minimum te reduceren door slechts analyses uit te voeren wanneer het niveau van het beschikbare vermogen hen “transparant” maakt voor de gebruiker.

 

Christophe Delorme, Directeur Marketing en Communication van Editions Profil, legt uit: “We zijn trots om ons nieuwe gamma consumentenproducten, Bitdefender 2012,aan te kondigen. Dit werd volledig opnieuw ontworpen en is gebaseerd op Bitdefenders regelmatig bekroonde technologieën. Het volledige gamma beschikt over een nieuwe erg gebruiksvriendelijke interface en een nieuwe Auto-Pilot functie die beantwoordt aan de verwachtingen van gebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing zonder beperkingen.”

“Onze technologieën eindigen regelmatig aan de top tijdens onafhankelijke tests*, wat trouwens bevestigd wordt door de regelmatige aanbevelingen door consumentenverenigingen. We zijn ervan overtuigd dat het nieuwe gamma ons zal helpen om onze reputatie van beste keuze voor de preventie van risico’s in de digitale wereld verder te consolideren.”

 

De nieuwe versies van Bitdefender 2012 zijn onmiddellijk beschikbaar bij de meeste nationale retailers, op de belangrijkste e-commerce websites net als bij talrijke resellers en onafhankelijke partners.

 

Bitdefender Antivirus Plus 2012is verkrijgbaar vanaf de adviesprijs van 24,95 € BTW inclusief, Bitdefender Internet Security 2012 vanaf 39,95 € BTW inclusiefenBitdefender Total Security 2012 vanaf 79,95 € BTW inclusief.

 

Om de nieuwe functionaliteiten van Bitdefender 2012 te ontdekken, klik hier.

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

* Bitdefender werd in juli 2011 door de onafhankelijke testorganisatie AV-Test, de meest bekende ter wereld, uitverkozen tot de Nummer 1 antivirus bescherming, op basis van criteria als Bescherming, Desinfectie, Ergonomie en Transparantie.


Share