GravityZone Patch Management

Houdt systemen up-to-date en beveiligd met automatische patching.

*Beschikbaar als uitbreiding.

korting

3 100

Oude prijs:
U bespaart:
Totaal:
Prijs exclusief btw

Nu kopen

Beveiligings- en niet-beveiligingspatches

Hoewel phishing de voornaamste aanleiding is van inbreuken, is het beheren en patchen van interne systemen even belangrijk. Het analysebedrijf Gartner voorspelt dat "tegen eind 2020, 99% van de misbruikte kwetsbaarheden nog steeds de punten zullen zijn die zijn gekend door de beveiligings- en IT-experten".

De Patch Management-uitbreidingsmodule - volledig geïntegreerd in het GravityZone-platform - stelt organisaties in staat besturingssystemen en softwaretoepassingen up-to-date te houden en biedt een uitgebreid overzicht van de patch-status voor de ganse Windows install base. De patching-module biedt updates voor alle werkstations, fysieke servers of virtuele servers.

De GravityZone Patch Management-module omvat meerdere voorzieningen, zoals scanning van patches op aanvraag / geplande scanning van patches, automatische / handmatige patching of rapportering van ontbrekende patches.

Ondernemingen die hun endpoints patchen, verbeteren hun beveiligingsstatus alsook hun nalevingsstatus, en verbeteren hun operationele doeltreffendheid.

overview
risks

Risico's op geavanceerde aanvallen verlagen

Door niet-gepatchte systemen worden organisaties blootgesteld aan gegevensinbreuken. De GravityZone Patch Management-module stelt organisaties in staat om besturingssystemen en toepassingen up-to-date te houden voor de volledige Windows install base.

achieve

Achieve compliance

Gegevensprivacy is nu meer dan ooit van belang, in het bijzonder in de huidige commerciële context. GravityZone Patch Management verzekert dat een bedrijf reguleringen als AVG, HIPAA, PCI DSS en meer naleeft.

flexible

Flexibele en vereenvoudigde werkstromen

De GravityZone Patch Management-module biedt ondersteuning voor automatische en handmatige patching, waardoor organisaties van meer flexibiliteit en doeltreffendheid genieten voor het ganse proces, en dit overal - ter plaatse en vanop afstand.

Functies

features

Automatisch patchen en patchen op aanvraag

Het uiterst flexibele proces laat toe geplande scanacties uit te voeren voor ontbrekende patches, verschillende planningen voor beveiligings- en niet-beveiligingspatches, patching voor specifieke leveranciers/producten, of de reboot uit te stellen voor patches die opnieuw opstarten vereisen.

Patchinventaris

Voorziet gedetailleerde informatie over patches (CVE, BuletinID), snelle implementatie van ontbrekende patches en zwarte lijsten van patches - blokkeer tijdelijk de installatie van patches die de werkstroom zouden kunnen onderbreken.

Verslaggeving en notificaties

Volledige visibiliteit en controle van de endpoint-status, vanaf het perspectief van geïnstalleerde/ontbrekende/mislukte patches.

Patch caching

Lage impact op het netwerkverkeer, dankzij distributie van patches vanaf de relay.

Geïntegreerd, gecentraliseerd beheer

GravityZone is nu een enkelvoudig, uniform platform voor Eindpuntbeveiliging, niet enkel om uw endpoints te beschermen tegen geavanceerde aanvallen, maar ook om te reageren op incidenten en voor patch management.

Uitgebreide dekking

Patch fysieke en virtuele Windows-servers, Golden images, uw Windows-werkstations en apps van derden.

Compatibele producten

De GravityZone Patch Management-module is beschikbaar als uitbreiding en kan worden toegevoegd bovenop bestaande endpoint-beveiligingsproducten van Bitdefender GravityZone

ps

GravityZone Elite

Geautomatiseerde endpoint-beveiligingsoplossing die geavanceerde capaciteiten aangaande preventie, hardening, risicobeheer en forensische analyse van aanvallen integreert, voor organisaties op zoek naar een proactieve verdediging tegen geavanceerde aanvallen en alledaagse dreigingen.

ultra

GravityZone Ultra

Geavanceerd platform voor endpoint-beveiliging, dat in een enkele agent geavanceerde preventie, risicoanalyse en lage overhead EDR combineert voor organisaties die worden blootgesteld aan grotere cyberrisico's en die op zoek zijn naar geavanceerde endpoint-bescherming, zichtbaarheid en beheer. 

plus

GravityZone Ultra Plus

Het eXtended Detection and Response-beveiligingsplatform dat preventie, detectie en respons integreert voor endpoints, het netwerk en de cloud. Ontworpen voor organisaties die geavanceerde dreigingen moeten tegenhouden, waar ze zich ook voordoen in de omgeving.

Vereisten

De GravityZone Patch Management-module wordt beheerd vanaf dezelfde GravityZone-console die klanten vandaag gebruiken, voor GravityZone-implementaties in de cloud en voor implementaties ter plaatse.

De Patch Management-module is compatibel met alle Microsoft Windows Desktop- en Server-besturingssystemen die door de producten voor endpoint-bescherming worden ondersteund, vanaf Windows 8 en Windows Server 2012 R2. Controleer de systeemvereisten voor endpoint-beveiligingsproducten van GravityZone.

Raadpleeg de volledige lijst van ondersteunde leveranciers en producten op onze specifieke ondersteuningspagina voor bedrijven.

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.