Cyberbeveiligingspartner
van Ferrari

Bitdefender ondersteunt Ferrari met geavanceerde informatie over bedreigingen om detectie van, en reactie op, cyberbedreigingen te verbeteren

Een partnerschap gebouwd op vertrouwen en innovatie - Bitdefender ondersteunt Ferrari met Advanced Threat Intelligence om de detectie van, en reactie op, cyberbedreigingen te verbeteren

De druk om gelijke tred te houden met het steeds veranderende wereldwijde cyberbedreigingslandschap is hoog. Ferrari heeft Bitdefender Advanced Threat Intelligence geïntegreerd in haar activiteiten om cyberbedreigingen sneller te detecteren en erop te reageren met toegang tot de meest actuele en nauwkeurige bedreigingsinformatie.

Net als bij F1-races telt elke seconde als het gaat om het voorkomen en stoppen van cyberaanvallen. Informatie over bedreigingen is van cruciaal belang voor moderne beveiligingsteams voor een beter inzicht in het bedreigingslandschap om sneller te kunnen reageren. Bij het uitbreiden van onze samenwerking met Ferrari om hen te helpen hun meest kritieke informatie te beschermen, kijken we ernaar uit om een betrouwbare bondgenoot te zijn voor Ferrari en hun cyberbeveiligingsteam in de voortdurende strijd tegen cybercriminaliteit.
Florin Talpes

Medeoprichter en Chief Executive Officer, Bitdefender

F1 driver
Bitdefender Threat Intelligence helpt ons bij de moeilijke uitdaging om verborgen bedreigingen 'in het wild' te detecteren en te voorkomen, zodat we sneller kunnen reageren. Het vergroot ook ons bewustzijn van de tactieken die aanvallers gebruiken.
Luca Pierro

Head of Cybersecurity, Ferrari

Als cyberbeveiligingspartners zoeken we bedrijven die toegewijd zijn aan innovatie en in de voorhoede staan van cyberbeveiliging om alle uitdagingen aan te kunnen. Door samen te werken met Bitdefender zien we dat er aan alle voorwaarden voldaan wordt voor een sterke samenwerkingsrelatie, en we hebben vertrouwen in de ervaring, professionaliteit en betrouwbare hulpmiddelen van Bitdefender om de cyberbeveiligingsstrategie van Ferrari te versterken.
Silvia Gabrielli

Chief Digital & Data Officer, Ferrari

F1 driver
Bitdefender