GravityZone volledige schijfversleuteling

Eigen, bewezen versleutelingsuitbreiding om bedrijfsgegevens te beveiligen.

korting

3 100

Oude prijs:
U bespaart:
Totaal:
Prijs exclusief btw

Nu kopen

Gegevensbescherming en naleving

Binnen de digitale economie vormen gegevens het belangrijkste activum. Vertrouwelijke gegevens beschermen, voldoen aan mandaten voor naleving en dure gegevensinbreuken voorkomen, zijn belangrijke steunpilaren voor gegevensbeschermingsstrategieën.

GravityZone Full Disk Encryption is een oplossing die bedrijven helpt gegevensreguleringen na te leven en voorkomt het verlies van gevoelige informatie indien apparaten worden gestolen of kwijtraken.

GravityZone Full Disk Encryption (FDE) versleutelt boot en niet-boot volumes, voor vaste schijven, voor desktopcomputers en laptops, en biedt een eenvoudig extern beheer van de versleutelingssleutels. Deze oplossing biedt een gecentraliseerde behandeling van BitLocker (voor Windows), FileVault en de diskutil commandoregel-utility (beide voor macOS), gebruikmakend van de eigen apparaatversleuteling, en verzekert optimale compatibiliteit en prestaties. Verwijderbare schijven worden niet versleuteld.

Full Disk Encryption
naleving van de veiligheidsregelgeving

Naleving met regelgeving bewerkstelligen

Verzekert naleving met regelgeving (HIPAA, PCI DSS, AVG) voor gegevens met versleuteling in ruste.

beveiligde bedrijfsgegevens

Vertrouwelijke bedrijfsgegevens beschermen

Beschermt bedrijfsgegevens tegen onbedoeld verlies of diefstal, en helpt openbare blootstelling, zware boetes en juridische gevolgen van gegevensverlies te vermijden.

gecentraliseerd beheer

Geïntegreerd, gecentraliseerd beheer

Een enkele console, eenvoudig te implementeren en te beheren.

Functies

features

Native, bewezen versleuteling

Bitdefender Full Disk Encryption benut de versleutelingsmechanismen van Windows (BitLocker) en Mac (FileVault en de diskutil commandoregel-utility), en haalt voordeel uit de geïntegreerde apparaatversleuteling, om compatibiliteit en prestaties te verzekeren. Er is geen bijkomende agent nodig voor de uitrol, en er moet geen beheerserver geïnstalleerd worden.

Eén console voor bescherming voor endpoints en versleutelingsbeheer

GravityZone Console is nu de one-stop shop, niet alleen voor de bescherming van endpoints tegen kwaadwillige software of gerichte aanvallen, maar ook voor verslaggeving over naleving en herstel van encryptiesleutels. Eenvoud en eenvoudig beheer stellen beveiligingspersoneel in staat gefocust te blijven en efficiënter te werken.

Zichtbaarheid en controle

Rapporten specifiek voor versleuteling, waardoor bedrijven kunnen aantonen dat ze de wetgeving naleven.

Handhaving van authenticatie vóór de opstart

Authenticatie vóór de opstart voorkomt dat gegevens van de harde schijf, zoals het besturingssysteem, worden gelezen, tot de gebruiker bevestigd heeft dat deze over het juiste wachtwoord en andere identificatiegegevens beschikt.

Compatibele producten

De GravityZone Full Management-module is beschikbaar als uitbreiding en kan worden toegevoegd bovenop bestaande endpoint-beveiligingsproducten van Bitdefender GravityZone.

GravityZone Elite - Endpoint-beveiliging van de volgende generatie voor bedrijven

GravityZone Elite

Geautomatiseerde endpoint-beveiligingsoplossing die geavanceerde capaciteiten aangaande preventie, hardening, risicobeheer en forensische analyse van aanvallen integreert, voor organisaties op zoek naar een proactieve verdediging tegen geavanceerde aanvallen en alledaagse dreigingen.

GravityZone Ultra - Geavanceerde bescherming, respons en risicoanalyse

GravityZone Ultra

Geavanceerd platform voor endpoint-beveiliging, dat in een enkele agent geavanceerde preventie, risicoanalyse en lage overhead EDR combineert voor organisaties die worden blootgesteld aan grotere cyberrisico's en die op zoek zijn naar geavanceerde endpoint-bescherming, zichtbaarheid en beheer. 

GravityZone Ultra Plus - Preventie, detectie en respons voor endpoints, netwerken, cloud en menselijke systemen

GravityZone Ultra Plus

Het eXtended Detection and Response-beveiligingsplatform dat preventie, detectie en respons integreert voor endpoints, het netwerk en de cloud. Ontworpen voor organisaties die geavanceerde dreigingen moeten tegenhouden, waar ze zich ook voordoen in de omgeving.

Vereisten

Met GravityZone Volledige schijfversleuteling kunt u BitLocker gebruiken op Windows-endpoints en FileVault, en de diskutil commandoregel-utility op macOS-endpoints via het Controlecentrum.

De Encryption-module maakt gebruik van de bestaande hardware resources in uw GravityZone-omgeving.

Vanuit het softwarestandpunt, zijn de vereisten bijna identiek als voor BitLocker, FileVault en de diskutill commandoregel-utility, en de meeste beperkingen verwijzen naar deze tools.

Op Windows

windows

GravityZone Encryption biedt ondersteuning voor BitLocker vanaf versie 1.2, op machines met of zonder de chip 'Trusted Platform Module' (TPM).

GravityZone biedt ondersteuning voor BitLocker op de endpoints met de volgende besturingssystemen:

  • Windows 10 Education, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Pro

  • Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows 8 Enterprise

  • Windows 8 Pro, Windows 7 Ultimate (met TPM), Windows 7 Enterprise (met TPM)

  • Windows Server 2019*, Windows Server 2016*, Windows Server 2012 R2*

  • Windows Server 2012*, Windows Server 2008 R2* (met TPM)

*BitLocker is niet opgenomen in deze besturingssystemen en moet afzonderlijk worden geïnstalleerd.

Op Mac

mac

GravityZone biedt ondersteuning voor FileVault en diskutil op macOS endpoints met de volgende besturingssystemen:

  • macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13)

  • macOS Sierra (10.12), macOS Big Sur (11)

Voor meer informatie raadpleegt u onze Veelgestelde vragen (FAQ), specifiek voor de GravityZone-uitbreiding Volledige schijfversleuteling.

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.