Waarom Professional Services?

Cyberbeveiliging is een investering, waar u snel het maximale rendement op wilt behalen. Bitdefender Professional Services werkt samen met uw beveiligingsprofessionals om uw Bitdefender-oplossing snel en efficiënt te implementeren en uw systeemomgeving te beveiligen.

Bitdefender Professional Services biedt diepgaande expertise op het gebied van cyberbeveiliging, vergroot de efficiëntie en versterkt de beveiligingspositie en de cyberweerbaarheid van uw organisatie dankzij de samenwerking met onze experts.

Meer info

Verlaagt de kosten

Verlaagt de totale kosten en vermindert ernstige fouten die de beveiliging en de productiviteit van uw bedrijf kunnen aantasten en zelfs systeemuitval kunnen veroorzaken.

Maximaliseert uw ROI

Haal het maximale voordeel uit uw Bitdefender GravityZone-producten en minimaliseer de operationele kosten en de complexiteit. 

Optimaliseert de beveiliging

Onze experts zorgen ervoor dat u werkt volgens de best practices voor cyberbeveiliging en ze stellen uw GravityZone-beveiligingsoplossing optimaal af om geavanceerde dreigingen buiten de deur te houden.

Professional Services-pakketten

De juiste pakketten voor elke onderneming

Patroon

Ontworpen voor organisaties met specifieke vereisten, waarbij een Bitdefender-specialist samenwerkt met de klant om een geschikte infrastructuur te bouwen voor het huisvesten van de gekozen Bitdefender-beveiligingsoplossing. Inclusief de volgende services:
- Planning en ontwerp
- Implementatie en configuratie
- Controle van productstatus
- Productupdate


Levering: onsite of online.

Taal: Engels

Patroon

Ontworpen voor klanten die hun IT-team snel kennis willen laten maken met de basiselementen van GravityZone, zodat ze de GravityZone-oplossing direct na de installatie kunnen beheren en gebruiken. 
Is geschikt voor kleinere bedrijven en MSP's en biedt hulp bij planning, implementatie en installatie. 


Levering: op afstand 

Taal: Engels

Patroon

Als aanvulling op Professional Services bieden wij verschillende Education Services die uw medewerkers praktische ervaring bieden volgens de vereisten van hun rollen bij het beheer van het beveiligingssysteem. Deze cursussen bieden een ideale oplossing voor klanten die behoefte hebben aan uitgebreide training voor de installatie, het beheer, de prestaties en de optimalisatie van GravityZone. 


Versies: Basic en Advanced
Levering: online of onsite 

Taal: Engels

Zakelijk serviceaanbod

patroon_rooster

Planning en ontwerp

Geschikt voor klanten die al een goed gedefinieerde infrastructuur hebben, maar niet beschikken over de mensen, de ervaring of de deskundigheid om gedetailleerde, productieklare ontwerpspecificaties op te stellen. 
Deze service helpt bij het bepalen van het klantspecifieke traject om met succes een gevirtualiseerde en beveiligde GravityZone-omgeving te ontwerpen, te implementeren en te beheren.

Implementatie en configuratie

Geschikt voor klanten die het "Planning en ontwerp"-proces hebben doorlopen en behoefte hebben aan deskundige begeleiding tijdens het implementatieproces.
Omvat de installatie en configuratie van GravityZone-producten op de endpoints van de klant en de validatie van de GravityZone-oplossing. 

Controle van productstatus

Geschikt voor klanten die het "Implementatie en configuratie"-proces hebben voltooid en op zoek zijn naar praktische aanbevelingen voor maximalisatie van de productefficiëntie. 
Deze service is gericht op het opsporen van slecht functionerende componenten, afwijkingen en andere prestatiegerelateerde problemen. 

Productupdate

Bij nieuwe productreleases doet onze Bitdefender-specialist een aanbeveling voor een upgrade op basis van de specifieke vereisten van de klant. Deze analyse omvat een overzicht van de potentiële impact op het netwerk van de klant en advies over de Bitdefender GravityZone-release die het best voldoet aan de vereisten van de klant. 

Erkenning

Bitdefender wordt erkend door brancheanalisten en onafhankelijke testorganisaties.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives

"Ik ken geen enkele leverancier die zulk maatwerk in services levert"

Mike Turbutt, Dotter

"We hebben met veel genoegen geconstateerd dat Bitdefender GravityZone de door ons gewenste beveiligingsoplossing kon leveren v met de bijbehorende beheerfuncties. Bovendien verliep de implementatie op rolletjes dankzij de responsiviteit van hun supportteam."

Brian Alexander, Senior Cloud & Virtualization Architect

Mentor Graphics

Voor wie zijn de Professional Services bedoeld?

Bitdefender Professional Services zijn beschikbaar voor organisaties van elke omvang. De componenten Enterprise en Provisioning Pack waarborgen dat organisaties profiteren van bescherming en prestaties op het hoogste niveau.

Voor welke producten is Provisioning Pack bedoeld?

Voor alle Bitdefender GravityZone-producten*, inclusief Cloud Security for MSP's. (met uitzondering van Sandbox Analyzer) 

Wat is het verschil tussen de Basic- en Advanced-versies van de Educations Services?

Het Basic-pakket staat open voor alle klanten van GravityZone en biedt gratis toegang tot productvideo's via onze e-learning cursussen. 
De Advanced-trainingen bestaan uit sessies onder leiding van een instructeur met maximaal acht deelnemers. Voor deze sessies wordt een vergoeding in rekening gebracht op basis van het aantal deelnemers. 

Bronnen

Informatieblad

Professional Services Provisioning Pack

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Professional Services Provisioning Pack voor MSP's

Meer lezen
Meer lezen Informatieblad

Professional Services Provisioning Pack voor MDR Foundations

Meer lezen