GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

Next-gen bescherming voor NAS-systemen en systemen voor het delen van bestanden

Beveiligingsoplossingen van Bitdefender Data Storage

Bescherming. Performantie. Eenvoud.

Uitgebreidere samenwerking op het werk en digitale transformatie doen de vereisten aangaande gedeelde opslagsystemen steeds meer toenemen. Tegelijkertijd doen steeds complexere en fervente cyberdreigingen de nood aan een betere verdediging eveneens stijgen. GravityZone Security for Storage levert next-gen bescherming voor ICAP-compatibele systemen voor het delen van bestanden en voor netwerkopslag dat zowel performant als eenvoudig te gebruiken is.

Kenmerken en voordelen

De voordelen en kenmerken van Bitdefender Storage Security

Ongeëvenaarde bescherming

GravityZone Security for Storage benut de bekroonde beveiligingstechnologie van Bitdefender om meerdere verdedigingslagen te bieden (met inbegrip van machine learning, heuristics, signatures en cloud lookup) tegen bekende en onbekende infecties op basis van bestanden, die deel kunnen uitmaken van zero day-aanvallen of geavanceerde aanvallen.

Efficiënt beheer

U kunt Security for Storage beheren vanuit dezelfde centrale console als de andere GravityZone-oplossingen, waardoor deze snel kan worden uitgerold en eenvoudig te beheren is. Security for Storage kan ook nauwkeurig worden afgestemd, zodat u regels en uitzonderingen snel kunt configureren, standaardacties kunt instellen, aangepaste rapporten kunt opvragen en realtime-notificaties kunt laten sturen die allemaal zijn afgestemd op de specifieke noden van uw onderneming.

Onbeperkte schaalbaarheid

De web-scale modulaire architectuur van GravityZone laat u een onbeperkt aantal ICAP-servers op verzoek toevoegen, om het stijgende aantal scanverzoeken naarmate de werkkrachten en data van uw onderneming groeien, te ondersteunen.

Hoge beschikbaarheid

Het ontwerp van het GravityZone-platform met ingebouwde redundantie verzekert de intrinsieke weerbaarheid ervan. De op beleid gebaseerde belastingsverdeling over de ICAP-servers heen elimineert individuele zwakke punten op systeemniveau, waardoor ononderbroken beveiliging en hoge beschikbaarheid kunnen worden verzekerd, zoals wordt geconfigureerd en beheerd door de ICAP-client.

Brede compatibiliteit

Security for Storage ondersteunt Nutanix Files (AFS), Citrix ShareFile en ICAP-compliant NAS-oplossingen van Dell®, EMC®, IBM®, Hitachi®, HPE®, Oracle® en andere. Als uw onderneming verscheidene ICAP-compatibele apparaten gebruikt, kan GravityZone uw multi-vendor NAS-park vanuit dezelfde implementatie beschermen, en zo de kost voor opslag-beveiligingsinfrastructuur drukken.

Wilt u meer weten?

INFORMATIEBLAD

Aanvullende producten

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments is een cloud-workload beveiligingsplatform dat gebruik maakt van bekroonde nex-gen verdediging om datacenter en cloud-based servers en virtuele desktops te beschermen, en terwijl eveneens ook de doeltreffendheid van de beveiligingsacties maximaliseert en benutting van de infrastructuur, prestaties en de ervaring voor de eindgebruiker verbetert.

Meer Informatie

GRAVITYZONE ULTRA

GravityZone Ultra integreert meerlaagse next-gen beveiliging voor endpoints en eenvoudig te gebruiken EDR om bedrijven degelijk te beschermen tegen moeilijk te vatten cyberdreigingen. Het consolideert preventie, geautomatiseerde detectie, onderzoek en responstools, zodat bedrijven hun digitale activa kunnen beschermen en kunnen reageren op geavanceerde aanvallen.

Meer Informatie

GRAVITYZONE ELITE

GravityZone Elite is een next-gen beveiligingsplatform voor endpoints dat organisaties beschermt tegen complexe cyberdreigingen, met de nodige snelheid en nauwkeurigheid, aan lage administratieve overheadkosten en met een minimale impact op de systemen. Elite detecteert bekende en onbekende bestandsloze en bestandgebaseerde malware (aan de hand van HyperDetect afstembare machine learning, endpoint-integrated sandbox analyzer, Process Inspector en andere technologieën) en blokkeert aanvallen automatisch met beleidsmatige clean-up en remediëring.

Meer Informatie
Vorige Volgende

Bronnen

Documentatie

INSTALLATIEHANDLEIDING GRAVITYZONE

Installatiegids GravityZone biedt essentiële informatie over het uitrollen van GravityZone in uw netwerk

BEHEERDERSHANDLEIDING GRAVITYZONE

De beheerdershandleiding van GravityZone is een geavanceerde hulpbron voor netwerkbeheerders

GEBRUIKERSHANDLEIDING BITDEFENDER ENDPOINT SECURITY TOOLS

De gebruikershandleiding Bitdefender Endpoint Security Tools helpt Windows-gebruikers bij het uitvoeren van on-premise scans en bij het verwijderen van malware

API-DOCUMENTATIE

API Guide - GravityZone Control Center [On-premise Console], API Guide - GravityZone Control Center [Cloud Console] helpt developers business workflows te automatiseren aan de hand van de Bitdefender GravityZone API's.

Neem
GravityZone Security for Storage
onder de loep en ervaar zelf de ongeëvenaarde beveiliging, beheerbaarheid en prestaties

Probeer het gratis uit

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen

Symantec™? aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.