GRAVITYZONE ENTERPRISE SECURITY

Meerlaagse, hypermoderne beveiliging voor fysieke, virtuele en cloud omgevingen

Bitdefender GravityZone Enterprise Security Solutions

Eén beveiligingsoplossing voor endpoints voor uw kantoor, datacenter en cloud

De Enterprise Security van Bitdefender levert meerlaagse en hypermoderne beveiliging die bij onafhankelijke testen steevast op de eerste plaats eindigt. Deze oplossing gebruikt één enkel beheerplatform om zo de bouwkost van een vertrouwde omgeving voor alle endpoints te verlagen.

Met Enterprise Security krijgen organisaties specifieke bescherming voor Datacenters, Fysieke endpoints, Mobiele apparaten en Exchange mailboxen met de nodige flexibiliteit om te kunnen kiezen welke beveiligingsdiensten moeten worden uitgerold. Alle diensten worden probleemloos beheerd vanuit de uiterst schaalbare en sterke, on-premise GravityZone Control Center console.

Kenmerken en voordelen

GravityZone Security for Endpoints

Zorg voor een beveiliging die bij onafhankelijke testen steevast de eerste plaats krijgt om fysieke werkstations of laptops te beschermen tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen, met inbegrip van ransomware, phishing en data-inbreuken.
Bekijk productpagina

GravityZone Security for Virtualized Environments

Bescherm datacenters met een specifieke beveiligingsoplossing die vanaf de basis is gebouwd voor gevirtualiseerde en hyperconverged infrastructuren. Security for Virtualized Environments verzekert de beste prestaties, de beste consolidatieratio's voor infrastructuren en de beste responstijden voor toepassingen.
Bekijk productpagina

GravityZone Security voor Mobiele Apparaten

Implementeer een holistische aanpak aangaande mobiele beveiliging, die organisaties helpt te blijven voldoen aan richtlijnen, en tegelijk IT-tussenkomst en het gebruik van hulpmiddelen minimaliseert. Deze oplossing is nauwkeurig geïntegreerd in het GravityZone Controle Center is niet gewoon "een van de zovele oplossingen" die de werkdruk van de beheerders verhoogt.
Bekijk productpagina

GravityZone Security for Exchange

Bescherm Microsoft Exchange e-mailservers met toonaangevende antispam- en antimalware-technologieën. De specifieke e-mailbeveiliging is makkelijk te configureren en uit te rollen en wordt vanuit dezelfde GravityZone Control Center console beheerd.
Bekijk productpagina

GravityZone-uitbreiding Geïntegreerd Patch Management

Doordat systemen niet gepatcht zijn, zijn organisaties gevoelig voor malware-incidenten, uitbraken en data-inbreuken. Houd uw OS en Toepassingen up-to-date over de hele Windows installbase heen - werkstations en fysieke en virtuele servers - met GravityZone Patch Management.
See Product Page

GravityZone-uitbreiding Geïntegreerde versleuteling voor volledige schijf

Beschermt gegevens voor de hele harde schijf van het endpoint door de encryptiemechanismen van Windows (BitLocker) en Mac (FileVault) te versterken. Het maakt gebruik van de oorspronkelijke versleuteling van het toestel om volledige compatibiliteit en maximale prestaties te garanderen.
Bekijk productpagina

nieuw Endpoint Detection and Response (EDR)

EDR: Door snelle triage van waarschuwingen en snel onderzoek van incidenten, aan de hand van aanvalstijdlijnen en sandbox output, kunnen incident response teams snel reageren en lopende aanvallen tegenhouden.

Endpoint Detection and Response (EDR)

Workflow en visualisering

GravityZone EDR workflow

Add-on Module

GravityZone EDR workflow

HyperDetect™
blokkeert aanvallen proactief

HyperDetect is een next-gen laag in pre-uitvoering die gebruikmaakt van gespecialiseerde lokale machinemodellen en technieken voor gedragsanalyse gericht op het opsporen van hacking tools, exploits en technieken die malware verbergen. De oplossing slaagt erin aanvallen, die door zowel traditionele endpoint verdediging als zogenaamde 'next-gen AV' verdediging niet worden opgemerkt, doeltreffend te blokkeren. De oplossing wordt geleverd als een uitbreiding voor GravityZone Enterprise Security.

HyperDetect een next-gen laag voor het detecteren van cyberaanvallen

Add-on Module

HyperDetect een next-gen laag voor het detecteren van cyberaanvallen

Nu beschikbaar voor integratie met Splunk Enterprise en Splunk Cloud

Splunk is een van de voornaamste aggregatoren binnen de markt SIEM/beveiligingsanalytics die volledig gebruik maakt van het potentieel van de krachtige rapporterings- en monitoringsopties van Gravityzone, en de logs en events gemakkelijk omzet in leesbare en makkelijk te interpreteren gegevens.

Met de integratie Gravityzone Splunk is het voor uw onderneming en werknemers eenvoudiger om realtimegegevens te ontvangen voor analyse, beveiliging en monitoring. Alles wordt grafisch weergegeven, zodat de informatie snel en makkelijk kan worden geïnterpreteerd.

Lees hier meer over hoe u Splunk met Gravityzone kunt integreren en download de toepassing Bitdefender splunk hier

Bronnen

Vorige Volgende ALLES BEKIJKENMINDER WEERGEVEN
Compatibel met Windows
AV Comparatives Award
Opswat Partner

Specificaties en FAQ's

Vereisten

BEVEILIGING VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN - BESCHERMDE SYSTEMEN EN PLATFORMEN

Gast-OS: Windows, Oracle Solaris, Linux, Virtualisatieplatforms:
Virtualisatieplatformen: Vmware, Citrix, Hyper-V, Linux Red Hat, Oracle VM

BEVEILIGING VOOR ENDPOINTS - BESCHERMDE SYSTEMEN EN PLATFORMEN

Server-OS: Windows, Linux
Werkstation-OS: Windows, Mac, Linux
Tablet en embedded OS: Windows Embedded, Windows XP Tablet PC

SECURITY VOOR EXCHANGE - BESCHERMDE SYSTEMEN EN PLATFORMEN

Mail Servers:
Exchange 2007, 2010, 2013
Fysieke en virtuele servers
Rollen: Edge, Hub en Mailbox
Protocollen: SMTP, MAPI, Exchange ActiveSync

BEVEILIGING VOOR MOBIELE APPARATEN - BESCHERMDE SYSTEMEN EN PLATFORMEN

Apple iPhones en iPads
Aantal Android-smartphones en -tablets

BEVEILIGING VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN - LICENTIES

Voor geconsolideerde datacenters::
Per aantal fysieke CPU’s;
Voor individuele virtuele machines:
Per aantal virtuele desktops (VDI);
Per aantal virtuele servers (VS);

Licenties voor Security for Endpoints

Per aantal fysieke werkstations (PW);
Per aantal fysieke servers (PS)

SECURITY VOOR EXCHANGE - LICENTIES

Per aantal mailboxen

BEVEILIGING VOOR MOBIELE APPARATEN - LICENTIES

Per aantal apparaten

Veelgestelde vragens

WAT IS BITDEFENDER GRAVITYZONE?

Bitdefender GravityZone is de nieuwe Bitdefender-oplossing voor enterprisebeveiliging voor middelgrote tot zeer grote organisaties. GravityZone is geheel opnieuw ontworpen met een nieuwe, maar beproefde private cloud-architectuur die optimaal profiteert van gevirtualiseerde infrastructuren. De oplossing maakt gebruik van de veelgeprezen antimalwaretechnologie van Bitdefender en biedt een gecentraliseerd platform voor beveiligingsbeheer ten behoeve van fysieke, gevirtualiseerde en mobiele endpoints.

GravityZone is een business-agile oplossing met een holistische benadering. Niet alleen een antivirusprogramma, maar een oplossing op enterpriseniveau die organisaties helpt de doelstellingen van hun virtualisatieprojecten te halen en de gegevens te beveiligen, zonder dat de systeemprestaties of de gebruikersproductiviteit hieronder te lijden hebben.

Dankzij ingebouwde redundantie en een mechanisme voor load-balancing kan de oplossing bij behoefte worden opgeschaald van honderden tot honderdduizenden endpoints. Beheerders profiteren van één centraal venster op het beveiligingsbeleid, de dreigingen en de dashboards voor verschillende rollen binnen de organisatie.

Wat is de nieuwe Bitdefender GravityZone?

Van platformarchitectuur tot beveiligingsservices: GravityZone is een heruitgevonden oplossing de nieuwste generatie voor enterprisebeveiliging, die is toegesneden op het nieuwe IT-landschap. Deze oplossing combineert sterk geoptimaliseerde, virtualisatiebewuste beveiliging met toonaangevende detectietechnologie en een nieuwe, maar beproefde architectuur.

Complexe enterpriseomgevingen vereisen geïntegreerde beveiligingsoplossingen op maat die ondersteuning bieden voor heterogene omgevingen met uiteenlopende systemen en gebruiksscenario's. GravityZone is ontworpen om optimale beveiliging te bieden voor nieuwe dreigingen en risico's van gegevenslekken als gevolg van:

  • Exponentiële groei en professionalisering van malware, in combinatie met;
  • groeiende internetpenetratie;
  • exponentiële toename van de hoeveelheid data;
  • verconsumentering van de IT en convergentie van apparaten en services;
  • Bescherming van alle virtualisatietechnologieën

Deze factoren hebben geleid tot veranderingen in het IT-landschap, de manier waarop informatie wordt geleverd en geconsumeerd en de manieren waarop applicaties en services beschikbaar worden gesteld.

GravityZone zelf is geïmplementeerd als een private cloud-oplossing op basis van gevirtualiseerde lagen, die organisaties helpt hun IT-systemen te beveiligen en tegelijkertijd de administratieve belasting te verminderen, de kosten te verlagen en een hoger investeringsrendement te realiseren. Deze oplossing maakt een eind aan de beperkte schaalbaarheid van traditionele oplossingen op basis van een client/server-architectuur en relationele databases.

De verbeteringen gelden ook voor de beveiligingsservices. GravityZone breidt de geïntegreerde beveiligingsservices uit tot gevirtualiseerde omgevingen en mobiele apparaten. Omdat moderne gebruikers een uniforme ervaring verwachten wanneer ze informatie consumeren op een pc, laptop, tablet of smartphone, wordt ook de informatiebeveiliging uniform gemaakt, ongeacht de vraag of de informatie lokaal of op afstand wordt opgevraagd, vanaf een werkstation of een mobiel apparaat, en in een traditionele of gevirtualiseerde infrastructuur.

GravityZone Enteprise Security wordt geleverd met HyperDetect, een laag van de nieuwste generatie, die proactief uitvoert, gebruikt maakt van gespecialiseerde lokale machinemodellen, technieken voor gedragsanalyse, gericht op het opsporen van technieken die hackingtools, exploits en malware verbergen.

Wat wordt bedoeld met gecombineerde beveiliging voor fysieke, gevirtualiseerde en mobiele omgevingen?

GravityZone heeft een geïntegreerd ontwerp en is bedoeld om alle beveiligingsbehoeften in één enkele oplossing te dekken. Momenteel komen bij GravityZone de belangrijkste beveiligingsservices in één centrale beheerlocatie bijeen voor de beveiliging van fysieke, gevirtualiseerde en mobiele endpoints. In toekomstige uitbreidingen worden nieuwe beveiligingsservices toegevoegd, zoals beveiliging voor e-mail en samenwerkingssoftware, plus service-uitbreidingen en ondersteuning voor andere platformen.

Unlike other solutions that bolt-on modules to an aging architecture, importing different 3rd party technologies and trying to put them together, Bitdefender GravityZone has been architected from the ground up as a unified security management platform across physical, virtualized and mobile environments. It features a modular design that allows flexible and tailored security services, and role based administration. De oplossing bestaat uit de volgende geïntegreerde componenten:

  • GravityZone Control Center - het beheerplatform met een centrale beheerlocatie voor de beveiliging van de hele organisatie.
  • Security for Endpoints - beschermt Windows-werkstations en -servers.
  • Security for Virtualized Environments - beschermt gevirtualiseerde Windows- en Linux-gastsystemen op VMware, Citrix, Microsoft of een ander virtualisatieplatform
  • Security for Mobile - voor veilige invoering van BYOD, met eenvoudige levering en beheer van mobiele beveiliging voor een effectieve administratie.

Is de GravityZone SVE-service verplicht, of kan ik andere beveiligingsservices kiezen?

GravityZone is 100% modulair. Dit betekent dat u zelf bepaalt voor welke services u een licentie wilt aanschaffen, met het gewenste aantal eenheden per licentie.

Ook al wordt GravityZone als een virtueel toestel geleverd, u hoeft voor de uitrol ervan geen Security for Virtualized Environments (SVE) te activeren. Maar, als u virtualisatieprojecten uitvoert of als u van plan bent dat te doen, dan raden we wel aan dat u SVE implementeert.

Met GravityZone profiteert u op twee manieren van effectieve beveiliging en efficiënter beheer. Aan de ene kant daalt de administratieve belasting door gecentraliseerd beheer en een slimme architectuur met eenvoudige, sleutelklare implementatie van de GravityZone virtuele appliance met ingebouwde redundantie en schaalbaarheid. Aan de andere kant helpen de geoptimaliseerde SVE-services voor virtualisatiebeveiliging u de zakelijke doelstellingen van uw virtualisatieprojecten te realiseren en een optimaal investeringsrendement te behalen.

Biedt GravityZone ondersteuning voor een gemengde virtualisatieomgeving?

Bijvoorbeeld met beveiliging voor virtuele machines op VMware ESXi én op Microsoft Hyper-V.

Ja, met de Security for Virtualized Environments-service van GravityZone kunt u alle virtualisatiescenario's beheren vanuit één centrale beheerlocatie. GravityZone Control Center is geïntegreerd met VMware vCenter en Citrix XenCenter en ondersteunt ook vele andere virtualisatieplatforms zoals Microsoft Hyper-V, KVM, RedHat Enterprise Virtualization en Oracle Virtualization.

Genieten van
GravityZone Enterprise Security?
Neem hier een snelle start:

VRAAG EEN DEMO

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen

Symantec™? aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.