GravityZone Security for Mobile Devices

Uniforme beveiliging beschermt uw apparaten, ongeacht het platform en de locatie

Bitdefender Enterprise Security for iOS and Android mobile devices

Apparaat- en platformonafhankelijke mobiele beveiliging

Bitdefender Security for Mobile introduceert een holistische benadering van de beveiliging van mobiele apparaten: de benadering zorgt dat ondernemingen de toepasselijke regelingen kunnen blijven naleven en terwijl worden ook de tussenkomst en inspanningen van IT voor de BYOD-ervaring geminimaliseerd. Bitdefender Security for Mobile is ingebouwd in het GravityZone Control Center en laat u het beveiligingsbeleid voor mobiele apparaten versterken zonder bijkomende infrastructuur, vanuit hetzelfde beheerplatform dat voor de beveiliging van alle gevirtualiseerde en fysieke endpoints wordt gebruikt. De beveiligingsdiensten voor mobiele apparaten bevatten alle voordelen die de unieke architectuur van Bitdefender GravityZone te bieden heeft.

Kenmerken en voordelen

Uniforme beveiliging voor minimale administratieve belasting

De oplossing van Bitdefender is ontwikkeld om het BYOD-concept (bring your own device) op een gecontroleerde manier te kunnen invoeren door consistent beveiligingsbeleid af te dwingen op alle apparaten van de gebruikers. Hierdoor worden de mobiele apparaten bewaakt en is de gevoelige bedrijfsinformatie op deze apparaten veilig. De administratieve belasting blijft beperkt doordat de status van beveiligde en niet-beveiligde apparaten altijd actueel is.

Als beste geteste antimalwaretechnologie

Op Android-apparaten kunnen malwarescans op afroep worden uitgevoerd om zeker te zijn dat ze geen schadelijke code bevatten. Er wordt automatisch een scan getriggerd wanneer een verwisselbaar opslagapparaat wordt aangesloten of een nieuwe applicatie wordt geïnstalleerd. Deze scans zorgen dat Android-malware wordt gedetecteerd en mobiele gebruikers binnen of buiten de organisatie niet onbedoeld geïnfecteerde bestanden kunnen distribueren.

De BYOD-bescherming ('bring your own device')

Bitdefender ondersteunt BYOD-programma’s door centraal beheer van beveiligingsbeleid voor iPhones, iPads en Android-apparaten en door voorgedefinieerde acties voor niet-beveiligde apparaten, zoals het weigeren van toegang tot de services van het bedrijf, permanente vergrendeling van het apparaat en zelfs het wissen van alle gegevens indien het apparaat wordt gestolen en jailbreaking of rooting wordt toegepast.

Maakt een eenvoudige, maar effectieve schermvergrendeling met authenticatie verplicht

Gebruikers van mobiele apparaten vinden een verplichte schermvergrendeling met authenticatie misschien lastig bij het gebruik van hun mobiele telefoon of tablet. Maar niemand zou het nut van wachtwoordbeveiliging op een laptop betwisten. Met Bitdefender kunt u op alle gebruikersapparaten een consistent beveiligingsbeleid toepassen en ongewenste toegang tot onbewaakte telefoons en tablets elimineren. Omdat beveiliging niet alleen aan de voorkeur van de eindgebruiker overgelaten kan worden, moet een centraal beheerd beveiligingsbeleid worden toegepast om het gebruik van beveiligingsfuncties op mobiele apparaten af te dwingen, zoals automatische schermvergrendeling na een bepaald aantal minuten en het gebruik van complexe wachtwoorden met een maximum aantal invoerpogingen.

Verhindert het gebruik van zoekgeraakte of gestolen apparaten

Bitdefender vult de besturingssystemen iOS en Android aan met de in de praktijk meest gebruikte beveiligingsfuncties die ondernemingen nodig hebben. Een van de belangrijkste functies is het centrale beheer van zoekgeraakte of gestolen apparaten, bedoeld om te voorkomen dat gevoelige gegevens in verkeerde handen vallen. Gevoelige informatie op mobiele apparaten kan uiteenlopen van e-mailberichten en persoonlijke foto’s tot klanten- en patiëntengegevens. Bitdefender verhindert het gebruik van zoekgeraakte of gestolen apparaten door vergrendeling en lokalisering op afstand, zodat de gegevens veilig zijn en het apparaat zelf mogelijk weer teruggevonden kan worden. Als het apparaat onverhoopt niet meer gevonden kan worden, kunnen de gegevens eenvoudig op afstand worden gewist om het risico van gegevenslekkage te elimineren.

Wordt automatisch afgestemd op de beveiligingsbehoeften van zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik

Bitdefender houdt rekening met de beveiligingsbehoeften van mobiele apparaten die zowel zakelijk als persoonlijk worden gebruikt. De oplossing van Bitdefender werkt zowel voor de mobiele apparaten in eigendom van het bedrijf als voor de BYOD-apparaten (bring your own device) van de medewerkers. Gebruikers kunnen snel overschakelen tussen profielen met instellingen voor connectiviteit en encryptie (VPN), afhankelijk van de service die de gebruiker op dat moment nodig heeft. Doordat de profielen op afstand worden beheerd, kunnen meerdere verschillende beleidsregels voor de beveiliging worden toegepast, bijvoorbeeld om de toegang tot het web voor Android-apparaten te beperken tot specifieke, van tevoren vastgelegde uren.

Mededelingen:


Besturingssystemen en systeemvereisten

Besturingssystemen Apple iPhones en iPad tablets (iOS 8.1+ naar iOS 11)

Systeemvereisten


Security for Mobile is compatibel met de volgende soorten mobiele apparaten en besturingssystemen:
Besturingssystemen Apple iPhones en iPad tablets (iOS 8.1+ naar iOS 11)

Alle beveiligingsservices van Bitdefender GravityZone maken gebruik van het Control Center. U hoeft alleen maar een geldige licentiesleutel in te voeren om de beveiligingsservices voor mobiele apparaten te activeren.

Als Security for Mobile de eerste GravityZone-service in uw IT-omgeving is, moet u het beheerplatform implementeren. De vereisten voor GravityZone Control Center zijn hier te vinden:

GravityZone Control Center wordt geleverd als een virtuele appliance en is leverbaar in de volgende versies:
OVA (compatibel met VMware vSphere, View)
XVA (compatibel met Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (compatibel met Microsoft Hyper-V)
TAR.BZ2-archieven voor KVM, Oracle of Red Hat Enterprise Virtualization

Ondersteuning voor andere standaarden en virtualisatieplatforms is mogelijk op aanvraag beschikbaar.

Minimale hardwarevereisten
Rol het virtuele apparaat van GravityZone uit met de volgende minimale hardwarevereisten:
CPU: 4 vCPU met elk 2 GHz
Minimum RAM-geheugen: 6 GB aanbevolen
40 GB vrije ruimte op de harde schijf

Internetverbinding

De GravityZone-appliance heeft internettoegang nodig om updates te downloaden en te communiceren met externe en mobiele endpoints.

Vereisten voor Control Center-webconsole

Om naar de webconsole van het Controlecentrum te gaan, hebt u het volgende nodig:
Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+
Aanbevolen schermresolutie: 1024x768 of hoger

Bitdefender GravityZone - Security for iOS
Bitdefender GravityZone - Security for Android
GravityZone - AV TEST - Approved Corporate Endpoint Protection
GravityZone - OPSWAT Certified Partner

Bescherming
GravityZone Security for Mobile Devices
neem hier een snelle start:

VRAAG EEN DEMO

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen