Consumer Support » Hoe installeert u Bitdefender voor Windows

Hoe installeert u Bitdefender voor Windows

Dit artikel helpt u bij het downloaden en installeren van Bitdefender op Windows-computers. U kunt ook de stapsgewijze zelfstudie bekijken die in de onderstaande video wordt gepresenteerd.

Zorg er voor de installatie voor dat uw pc voldoet aan de systeemvereisten voor het uitvoeren van Bitdefender en dat u een geldig abonnement hebt in uw Bitdefender Central-account zodat het product dat u installeert zijn geldigheid kan ophalen uit uw account. Actieve abonnementen worden vermeld in het gedeelte 'Mijn abonnementen' van Central. Voor meer informatie over abonnementen, zie - Hoe activeert u uw Bitdefender-abonnement.


 

VIDEO - Bitdefender installeren op een Windows-computer

 

1. Ga naar de pc die u wilt beschermen en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account. Als u nog geen account hebt, meld u dan aan voor een account.

2. Selecteer het paneel Mijn apparaten.

3. Klik in het venster Mijn Apparaten op + Installeer Bitdefender-producten op uw toestellen.

4. Er verschijnt een nieuw venster. Kies Security en klik vervolgens op Dit apparaat om Bitdefender op uw computer te downloaden.

5. Wacht tot het downloaden voltooid is en voer het installatieprogramma uit. Deze knop zal u helpen deze te lokaliseren in de browser install 2020 1

Opmerking: Het installatiepakket wordt eerst geüpdatet en dan verschijnt de set-upwizard. Het downloaden van de installatiebestanden kan lang duren, vooral bij tragere internetverbindingen.

6. Selecteer de taal waarin u het product wenst te installeren.

7. Klik op INSTALLEREN om uw voorkeuren te bevestigen en de installatie te starten. Wacht tot de installatie is voltooid.

8. U wordt vervolgens gevraagd of u een analyse wilt uitvoeren van uw apparaat, om te verzekeren dat het veilig is. Tijdens deze stap zal Bitdefender kritieke systeemgebieden scannen. Klik op Apparaatanalyse starten om het te starten. Wanneer de scan voltooid is, klikt u op Bitdefender-interface openen

• Indien u de scan niet wilt laten uitvoeren, klikt u gewoon op Overslaan.

9. In het venster Aan de slag kunt u de details van uw abonnement bekijken. Klik op VOLTOOIEN om naar de Bitdefender-interface te gaan.

 

Gefeliciteerd! U hebt Bitdefender met succes geïnstalleerd op Windows.

Related Articles

Popular tutorial videos icon

Populaire instructievideo's