De beveiligingsoplossing van Bitdefender installeren op Windows

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Bitdefender kunt downloaden en installeren op Windows-computers. U kunt ook de stapsgewijze handleiding in de onderstaande video bekijken.

Opmerking: Voordat u Bitdefender installeert, moet u ervoor zorgen dat uw pc voldoet aan de systeemvereisten en dat u een actief abonnement hebt in uw Bitdefender-account. Het product dat u installeert valideert het abonnement van uw account. U kunt alle abonnementen vinden in de sectie 'Mijn abonnementen' van Bitdefender Central. Zie voor meer informatie - Hoe activeer ik mijn Bitdefender-abonnement?

Video-handleiding

Bitdefender installeren op Windows

1. Ga op de pc die u wilt beschermen naar https://central.bitdefender.com en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account.

Als u nog geen account hebt, maak er dan een aan. Wat is Bitdefender Central & hoe gebruik ik het?

sign in

2. Klik op de startpagina van Bitdefender Central op de knop Bitdefender-producten installeren.

Install Bitdefender Products

3. Er verschijnt een nieuw venster met uw Bitdefender-abonnementsproducten. Druk in dit venster op de knop Installeren in het paneel Security.

install Bitdefender security on Windows

4. Kies vervolgens Downloaden om het Bitdefender-installatieprogramma op uw computer op te slaan.

Download

5. Zodra het downloaden klaar is, dubbelklikt u op het bestand bitdefender_windows_[...]  bestand dat u zojuist hebt opgeslagen om de installatie te starten.

Install Bitdefender on Windows - Open installation file

6. Kies Ja als het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer u vraagt om toe te staan dat het installatiebestand wijzigingen aanbrengt op uw apparaat.

Install Bitdefender on Windows - UAC

7. Het installatiepakket wordt eerst bijgewerkt. Deze stap kan enkele minuten of langer duren, vooral bij langzame internetverbindingen.

Install Bitdefender on Windows - Downloading & preparing

8. Wacht tot het onderstaande dialoogvenster op je scherm verschijnt. Optioneel kunt u de taal waarin Bitdefender wordt geïnstalleerd, wijzigen via het vervolgkeuzemenu in de rechterbenedenhoek.

Klik op Installeren nadat u de abonnementsovereenkomst hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Install Bitdefender on Windows

9. Wacht terwijl Bitdefender de installatie voltooit.

Install Bitdefender on Windows - installation in progress

10. Aan het einde van de installatie van Bitdefender ziet u een aanbeveling om een apparaatbeoordeling te starten die u kunt uitvoeren of overslaan.

device assessment

11. Klik op Voltooien op het scherm dat de details van uw abonnement weergeeft om de interface van Bitdefender te openen.

install Bitdefender on Windows - Finish

Gefeliciteerd! U hebt Bitdefender met succes geïnstalleerd op Windows. Om Bitdefender op andere apparaten te installeren, raadpleegt u Hoe installeert u Bitdefender op een ander apparaat? Extra apparaten installeren, overbrengen of beschermen.