Hoe installeert u Bitdefender 2020

Uw apparaten beveiligen met Bitdefender 2020 is gemakkelijk. Laten we deze nu installeren.

1. Meld u aan op Bitdefender Central.

• Als u nog niet aangemeld bent in Central, zal u gevraagd worden dat te doen. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in voor Central, en klik op AANMELDEN.

• Als u geen Central account hebt, klik dan op ACCOUNT AANMAKEN en vervolledig het aanmeldproces.

2. Ga naar Mijn apparaten en klik dan op BESCHERMING INSTALLEREN.

3. Klik in het venster Uw apparaten beveiligen op Dit apparaat beveiligen om Bitdefender te installeren op uw huidige PC.

Om Bitdefender te installeren op een ander apparaat, klikken op Ander apparaat beveiligen. U kunt ervoor kiezen om de download link te kopiëren op het klembord, of de DOWNLOAD LINK VERZENDEN. Voer het e-mailadres in van de ontvanger en klik op E-MAIL VERSTUREN om de download link te verzenden via e-mail.

4. Wacht tot het downloaden voltooid is en voer het installatieprogramma uit. Deze knop zal u helpen deze te localiseren in de browser install 2020 1

5. Het installatiepakket wordt eerst geüpdatet en dan verschijnt de set-upwizard. Het downloaden van de installatiebestanden kan lang duren, vooral bij tragere internetverbindingen.

6. Selecteer de taal waarin u het product wenst te installeren.

7. Klik op INSTALLEREN om uw voorkeuren te bevestigen en de installatie te starten. Wacht tot de installatie is voltooid.

8. Klik op STARTEN MET BITDEFENDER om verder te gaan. In het venster Aan de slag kunt u de details van uw abonnement bekijken. Klik op VOLTOOIEN om naar de -interface te gaan. Uw Bitdefender 2020 product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

VIDEO