Hoe installeert u Bitdefender op Windows-computers, laptops en tablets?

Dit artikel helpt u bij het downloaden en installeren van Bitdefender op Windows-computers. U kunt ook de stapsgewijze zelfstudie bekijken die in de onderstaande video wordt gepresenteerd.

Opmerking: Zorg er voor de installatie voor dat uw pc voldoet aan de systeemvereisten voor het uitvoeren van Bitdefender en dat u een geldig abonnement hebt in uw Bitdefender Central-account zodat het product dat u installeert zijn geldigheid kan ophalen uit uw account. Actieve abonnementen worden vermeld in het gedeelte 'Mijn abonnementen' van Central. Voor meer informatie over abonnementen, zie - Hoe activeert u uw Bitdefender-abonnement.

 

Bitdefender installeren op een Windows-computer

1. Ga op de pc die u wilt beschermen naar https://central.bitdefender.com en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account. Als u nog geen account hebt, maak er dan een aan. Wat is Bitdefender Central en hoe gebruik ik het?

 

2. Ga naar de sectie Mijn apparaten aan de linkerkant van de Bitdefender Central-pagina. Vervolgens:

Als u Bitdefender voor het eerst installeert, krijgt u een optie genaamd Installeer bescherming op uw apparaat waarop u kunt klikken, zoals hieronder weergegeven.

Install protection on your device

Als Bitdefender al op andere apparaten is geïnstalleerd, klikt u op + APPARAAT TOEVOEGEN.

Click on + to install Bitdefender on Windows

 

3. Op dit punt verschijnt een nieuw venster. Kies in het selectiescherm voor Security.

install Bitdefender security on Windows

 

4. Kies vervolgens Dit apparaat om het Bitdefender-installatieprogramma op uw computer te downloaden.

Install Bitdefender on this Windows device

 

5. Als het downloaden klaar is, verschijnt er een geel bericht Your download is here in uw browser om u te helpen het Bitdefender-bestand te vinden dat u zojuist hebt opgeslagen. Het staat meestal in uw map Downloads. Dubbelklik op de bestandsnaam die begint met bitdefender_windows_ om het installatieproces te starten.

bitdefender_windows_

 

6. Kies Ja als Windows u vraagt of het installatiebestand wijzigingen mag aanbrengen.

Install Bitdefender on Windows - UAC

 

7. Het installatiepakket wordt eerst bijgewerkt. Deze stap kan enkele minuten of langer duren, vooral bij trage internetverbindingen.

Install Bitdefender on Windows - Downloading & preparing

 

8. Wacht tot het onderstaande venster op uw scherm verschijnt. Optioneel kunt u de taal waarin Bitdefender wordt geïnstalleerd wijzigen via het vervolgkeuzemenu in de rechterbenedenhoek.

Klik op de knop INSTALLEREN nadat u de abonnementsovereenkomst hebt gelezen en goedgekeurd.

Install Bitdefender on Windows

 

9. Wacht tot Bitdefender klaar is met installeren.

Install Bitdefender on Windows - installation in progress

 

10. Aan het einde van de installatie van Bitdefender ziet u een aanbeveling om een apparaatbeoordeling te starten die u kunt doen of overslaan.

device assessment

 

11. Klik op VOLTOOIEN in het scherm dat de details van uw abonnement weergeeft om de interface van Bitdefender te openen.

install Bitdefender on Windows - Finish

Gefeliciteerd! U hebt Bitdefender met succes geïnstalleerd op Windows. Zie het artikel - Hoe installeert u Bitdefender op een ander apparaat: (her)installatie, overdracht of bescherming van extra apparaten.

Video-instructies

ⓘ Opmerking: Om de video-ondertitels te wijzigen in uw moedertaal of een andere taal waarin u zich beter voelt, klikt u op de CC-knop onderaan de video om bijschriften in te schakelen, drukt u vervolgens op het ⚙︎-pictogram, selecteert u Ondertitels/CC, klikt u op Automatisch vertalen en kiest u de taal van uw keuze.