Hoe installeert u Bitdefender voor Windows

Om de Bitdefender te installeren op een Windows-apparaat zult u de onderstaande stappen moeten volgen. Zorg dat u, voordat u doorgaat met de installatie, beantwoordt aan de systeemvereisten.

1. Meld u aan op Bitdefender CentralAls u nog niet aangemeld bent in Central, zal u gevraagd worden dat te doen. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in voor Central, en klik op AANMELDEN.

• Als u geen Central account hebt, klik dan op ACCOUNT AANMAKEN en vervolledig het aanmeldproces.

2. Ga naar Mijn apparaten en klik dan op BESCHERMING INSTALLEREN.

3. Klik in het venster Uw apparaten beveiligen op Dit apparaat beveiligen om Bitdefender te installeren op uw huidige PC.

• Om Bitdefender te installeren op een ander apparaat, klikken op Ander apparaat beveiligen. U kunt ervoor kiezen om de download link te kopiëren op het klembord, of de DOWNLOAD LINK VERZENDEN. Voer het e-mailadres in van de ontvanger en klik op E-MAIL VERSTUREN om de download link te verzenden via e-mail.

4. Wacht tot het downloaden voltooid is en voer het installatieprogramma uit. Deze knop zal u helpen deze te localiseren in de browser install 2020 1

5. Het installatiepakket wordt eerst geüpdatet en dan verschijnt de set-upwizard. Het downloaden van de installatiebestanden kan lang duren, vooral bij tragere internetverbindingen.

6. Selecteer de taal waarin u het product wenst te installeren.

7. Klik op INSTALLEREN om uw voorkeuren te bevestigen en de installatie te starten. Wacht tot de installatie is voltooid.

8. U wordt vervolgens gevraagd of u een analyse wilt uitvoeren van uw apparaat, om te verzekeren dat het veilig is. Tijdens deze stap zal Bitdefender kritieke systeemgebieden scannen. Klik op Apparaatanalyse starten om het te starten. Wanneer de scan voltooid is, klikt u op Bitdefender-interface openen

• Indien u de scan niet wilt laten uitvoeren, klikt u gewoon op Overslaan.

9. In het venster Aan de slag kunt u de details van uw abonnement bekijken. Klik op VOLTOOIEN om naar de Bitdefender Total Security-interface te gaan.

Uw Bitdefender product is nu geïnstalleerd en geactiveerd!

VIDEO