Een Bitdefender-abonnement activeren

Via het Bitdefender Central-platform beheert u heel eenvoudig de abonnementen die u voor uw apparaten hebt aangeschaft.

U kunt een activeringscode aangekocht van een van onze doorverkopers of een code die u als geschenk ontvangen hebt, gebruiken om een bitdefender-abonnement te activeren.

OPMERKING: Om verder te gaan moet u een Bitdefender Central-account aanmaken. Bezoek deze link om er een aan te maken.

De onderstaande video toont u hoe u uw abonnement activeert.

U kunt uw abonnement ook via deze stappen activeren:

1. Ga naar Bitdefender Central via central.bitdefender.com.

2. Klik op het paneel Mijn Abonnementen aan de linkerzijde van het scherm.

3. Klik op de knop ACTIVERINGSCODE en typ de code in het bijbehorende veld.

bitdefender central activeringscode

4. Klik ten slotte op ACTIVEREN.

activeringscode

5. Uw abonnement is nu geactiveerd.

geactiveerd

OPMERKING: U moet deze activeringscode NIET opnieuw invoeren wanneer u Bitdefender-producten installeert vanaf deze account.

Volg de instructies in dit artikel om Bitdefender op uw apparaat of op andere apparaten te installeren.