Hoe installeer ik Bitdefender op een tweede apparaat?

Indien de abonnement dat u hebt gekocht meer dan één apparaat dekt, kunt u uw Bitdefender-account gebruiken om een tweede apparaat te activeren.

VIDEO

Bitdefender op een tweede computer installeren:

1. Ga naar Bitdefender Central.

2. Selecteer het paneel Mijn Apparaten.

3. Klik op + Installeer Bitdefender-producten op uw toestellen in het venster Mijn Apparaten.

4. Selecteer het paneel Security → Andere apparaten.

5. Stuur de onderstaande link naar uw andere apparaten om het product te installeren. Open de link op het apparaat dat u wilt beschermen, om de installatie op te starten.

6. Start het gedownloade Bitdefender-programma. Wacht tot het installatieproces is voltooid en sluit het venster.

Het nieuwe apparaat waarop u het Bitdefender-product hebt geïnstalleerd, zal op uw Bitdefender Central-bedieningspaneel verschijnen.