Consumer Support » Hoe installeer of zet je Bitdefender op andere apparaten?

Hoe installeer of zet je Bitdefender op andere apparaten?

Wilt u Bitdefender op een ander apparaat installeren? Of u nu uw huidige apparaat hebt gereset en nu Bitdefender opnieuw op hetzelfde apparaat wilt installeren, als u van apparaat bent veranderd of als u gewoon extra apparaten wilt beschermen, hier vindt u een gedetailleerde handleiding.

Bescherming installeren op alle apparaten die worden gedekt door uw abonnement is het op één na beste wat u kunt doen nadat u Bitdefender hebt gekozen voor bescherming. Het gaat erom veilig te blijven in een onveilige wereld. En de beste manier om dit te doen is door uw apparaten sneller te beveiligen dan hackers ze kunnen aanvallen.

VIDEO - Bitdefender opnieuw installeren of overzetten naar een ander apparaat

Klik op het onderdeel dat het beste bij uw situatie past om het uit te breiden en meer te weten te komen:

Als u de stappen in deze korte handleiding hebt gevolgd, bent u erin geslaagd Bitdefender met succes te installeren op een ander apparaat. Het programma is nu geconfigureerd en klaar om uw systeem te beschermen.