Hoe installeer ik Bitdefender op een tweede apparaat?

Indien de abonnement dat u hebt gekocht meer dan één apparaat dekt, kunt u uw Bitdefender-account gebruiken om een tweede apparaat te activeren.

Bitdefender op een tweede computer installeren:

1. Ga naar Bitdefender Central.

2. Selecteer het paneel Mijn apparaten.

3. Klik op BESCHERMING INSTALLEREN in het venster Mijn Apparaten.

4. Selecteer het paneel Bescherm andere apparaten.

5. Selecteer apparaateigenaar.

6. Stuur de onderstaande link naar uw andere apparaten om het product te installeren. Open de link op het apparaat dat u wilt beschermen, om de installatie op te starten.

7. Start het gedownloade Bitdefender-programma. Wacht tot het installatieproces is voltooid en sluit het venster.

Het nieuwe apparaat waarop u het Bitdefender-product hebt geïnstalleerd, zal op uw Bitdefender Central-bedieningspaneel verschijnen.