Hoe installeer ik Bitdefender op een tweede computer?

Indien de abonnement dat u hebt gekocht meer dan één computer dekt, kunt u uw Bitdefender-account gebruiken om een tweede pc te activeren.

Bitdefender op een tweede computer installeren:

1. Ga naar Bitdefender Central.

2. Selecteer het paneel Mijn apparaten.

3. Klik op BITDEFENDER INSTALLEREN in het venster Mijn Apparaten.

4. Kies een van de twee beschikbare opties:

DOWNLOAD

Klik op de knop en sla het installatiebestand op.

Op een ander apparaat

Selecteer Windows om uw Bitdefender-product te downloaden en klik vervolgens op VERDERGAAN. Voer een e-mailadres in het overeenkomstige veld in en klik op VERZENDEN.

5. Start het gedownloade Bitdefender-programma. Wacht tot het installatieproces is voltooid en sluit het venster.

Het nieuwe apparaat waarop u het Bitdefender-product hebt geïnstalleerd, zal op uw Bitdefender Central-bedieningspaneel verschijnen.