Hoe installeert u Bitdefender op een ander apparaat: (her)installatie, overdracht of bescherming van extra apparaten

Wilt u Bitdefender installeren op een ander apparaat? Of u nu uw huidige apparaat hebt gereset en nu Bitdefender opnieuw op hetzelfde apparaat wilt installeren, als u van apparaat bent gewisseld of gewoon extra apparaten wilt beschermen, hier vindt u gedetailleerde instructies. Bescherming installeren op alle apparaten die onder uw abonnement vallen, is het volgende dat u kunt doen nadat u Bitdefender hebt gekozen voor bescherming. Het gaat erom veilig te blijven in een onveilige wereld. En de beste manier waarop u dat kunt doen is uw apparaten sneller te beveiligen dan hackers ze kunnen aanvallen.

 

VIDEO - Bitdefender opnieuw installeren of overzetten naar een ander apparaat

Opmerking: Om de ondertiteling van de video in uw moedertaal of een andere taal waarin u zich beter voelt te veranderen, klikt u op de CC-knop onderaan de video om bijschriften in te schakelen, drukt u vervolgens op het ⚙︎-pictogram, selecteert u Ondertitels/CC, klikt u op Automatisch vertalen en kiest u de taal van uw keuze.

Klik op het onderdeel dat het beste bij uw situatie past om het uit te breiden en meer te weten te komen:

Als u de stappen in deze korte handleiding hebt gevolgd, bent u erin geslaagd Bitdefender met succes te installeren op een ander apparaat. Het programma is nu geconfigureerd en klaar om uw systeem te beschermen.