De minimale systeemvereisten controleren om Bitdefender te gebruiken op mijn computer

Voordat u Bitdefender op Windows installeert, is het aangeraden om na te gaan of uw toestel aan de minimale systeemvereisten beantwoordt. Volg daarvoor de onderstaande instructies:

Voor Windows 10:

1. Ga naar uw Bureaublad en druk met de rechtermuisknop op Deze computer.

OPMERKING: Indien Deze Computer niet op uw bureaublad staat, kunt u ook op het Windows-logo in de linkerbenedenhoek klikken. Geef vervolgens Deze Computer in en klik er met de rechtermuisknop op.

2. Selecteer Eigenschappen.

3. In dit venster ziet u welke Windows-editie momenteel geïnstalleerd is op uw computer. Zorg ervoor dat het een van de versies is die door Bitdefender wordt ondersteund.

OPMERKING: Bitdefender 2019 is compatibel met Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 en Microsoft Windows 10.

4. Controleer vervolgens of u voldoende geïnstalleerd geheugen hebt om Bitdefender uit te voeren. Dit staat weergegeven naast Geïnstalleerd geheugen (RAM).

OPMERKING: Bitdefender 2018 vereist minstens 2GB RAM om goed te kunnen functioneren.

systeemvereisten check 1

5. Sluit het venster en klik nogmaals op het Windows-logo in de linkerbenedenhoek van het scherm.

6. Geef Systeem in en klik vervolgens op Systeeminformatie.

7. Naast Processor ziet u de informatie over uw CPU.

OPMERKING: Om Bitdefender 2019 te gebruiken, hebt u minstens een dual-core 1.6GHz processor nodig.

systeemvereisten check 2

Voor Windows 8/ 8.1

Houd de toetsen Windows en X samen ingedrukt op uw toetsenbord en klik vervolgens in het menu dat verschijnt op Systeeminformatie.

Hier ziet u alle nodige informatie.

Voor Windows 7

1. Klik op de Windows-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm.

2. Geef systeem in en klik vervolgens op Systeeminformatie in het menu dat verschijnt.

Hier ziet u alle nodige informatie.

Indien uw systeem beantwoordt aan alle vereisten, kunt u verdergaan met de installatie.