Hoe controleer ik of een Windows PC voldoet aan de Systeemvereisten voor het gebruik van Bitdefender?

Voordat u Bitdefender op Windows installeert, is het aangeraden om na te gaan of uw toestel aan de systeemvereisten beantwoordt. Als de computer niet voldoet aan alle systeemvereisten, wordt Bitdefender niet geïnstalleerd. Als het programma als is geïnstalleerd, zal het niet goed werken en zal het systeem vertragen en instabiel worden.

SYSTEEMVEREISTEN

U kunt Bitdefender alleen installeren op computers met de volgende besturingssystemen:

• Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11
    • Geheugen (RAM): 2 GB
    • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte (ten minste 800 MB op de systeemschijf)

*Systeemprestaties kunnen worden beïnvloed voor apparaten die CPU's van een oudere generatie hebben

SOFTWAREVEREISTEN

Om Bitdefender te kunnen gebruiken, evenals alle functies ervan, moet uw computer voldoen aan de volgende softwarevereisten:

• Internet Explorer versie 11

CONTROLEREN OF EEN PC VOLDOET AAN DE SYSTEEMVEREISTEN VAN BITDEFENDER

Controleer vóór de installatie of uw computer voldoet aan de systeemvereisten. In dit gedeelte laten we u een eenvoudige manier zien om de basis hardware en software specificaties van uw PC te controleren, zoals de processor, het geheugen, de vrije ruimte, en de versie van het besturingssysteem. Om te beginnen, kies uw Windows-versie uit de onderstaande lijst. Welke Windows-versie gebruik ik?

Indien uw systeem beantwoordt aan alle vereisten, kunt u verdergaan met de installatie.