Hoe kan ik upgraden naar de recentste Bitdefender-versie?

Vanaf nu kunt u naar de nieuwste versie upgraden zonder de handmatige de-installatie- en installatie-procedures te volgen. Het nieuwe product, wordt meer bepaald samen met nieuwe functies en ingrijpende verbeteringen in het product, geleverd via productupdate en als u al een actieve Bitdefender-abonnement hebt, wordt het product automatisch geactiveerd.

Indien u de versie van 2020 gebruikt, kunt u naar de nieuwste versie upgraden aan de hand van de volgende stappen:

1. Klik op NU OPNIEUW OPSTARTEN in de kennisgeving die u ontvangt met de upgrade-informatie. Als u deze gemist hebt, ga naar het venster Kennisgevingen, ga naar de recentste update en klik vervolgens op de knop NU OPNIEUW OPSTARTEN. Wacht tot de computer opnieuw opstart.

Het venster Wat is er nieuw verschijnt, met informatie over de verbeterde en nieuwe functies.

2. Klik op de koppelingen Meer weten om doorgestuurd te worden naar de specifieke pagina, met meer informatie en nuttige artikels.

3. Sluit het venster Wat is er nieuw om naar de interface van de nieuw geïnstalleerde versie te gaan.

Gebruikers die gratis willen upgraden van Bitdefender 2016 of een lagere versie naar de nieuwste Bitdefender-versie moeten hun huidige versie verwijderen uit het controlepaneel en vervolgens het recentste installatiebestand downloaden via de Bitdefender-website op het volgende adres: https://www.bitdefender.nl/Downloads/. De activatie is enkel mogelijk met een geldig abonnement.