Hoe kan ik gratis upgraden naar de recentste Bitdefender-versie?

Bitdefender garandeert de beste cyberbeveiliging die beschikbaar is op de markt en biedt een overvloed aan functies die zijn ontworpen om uw apparaten veilig te houden.

Het beleid van ons bedrijf is om al onze klanten gratis upgrades aan te bieden naar het nieuwste Bitdefender product dat beschikbaar is op de markt voor de resterende dagen van hun abonnementsperiode. Deze upgrades worden automatisch uitgerold tijdens de eerste weken van een nieuwe release.

De upgrade naar de nieuwste versie is mogelijk zonder de handmatige deïnstallatie en herinstallatie procedure te volgen. Meer precies, het nieuwe product met nieuwe functies en belangrijke productverbeteringen wordt geleverd via een productupdate en als u al een actief Bitdefender-abonnement hebt, wordt het product automatisch geactiveerd:

1. Klik op NU HERSTARTEN in de melding die u ontvangt met de upgrade-informatie. Als u deze mist, opent u het venster Meldingen, wijst u de meest recente update aan en klikt u vervolgens op de knop NU HERSTARTEN. Wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart.

Het venster Wat is nieuw met informatie over de verbeterde en nieuwe functies verschijnt.

2. Klik op de koppeling Lees meer om te worden doorgestuurd naar onze speciale pagina met meer details en nuttige artikelen.

3. Sluit het Wat is nieuw venster om toegang te krijgen tot de interface van de nieuw geïnstalleerde versie.

Om een handmatige upgrade naar de nieuwste Bitdefender-versie uit te voeren, downloadt u eenvoudig een nieuwe installatiekit van Bitdefender Central en volgt u de stappen op het scherm.

Opmerking: Als u een upgrade uitvoert door de onderstaande stappen te volgen, worden de productinstellingen (inclusief alle Firewall-regels) van de vorige versies niet opgeslagen.

1. Ga naar Bitdefender Central en meld u aan.

2. Klik in de linkerkolom op Mijn apparaten.

3. Klik in het scherm Mijn apparaten op Apparaat toevoegen → Beveiliging → Dit apparaat.

4. Voer het gedownloade uitvoerbare bestand uit op uw systeem en volg de instructies op het scherm. Hierdoor wordt automatisch de nieuwste Bitdefender gedownload en wordt de op uw apparaat geïnstalleerde versie verwijderd.

5. Start uw computer opnieuw op wanneer daarom wordt gevraagd.

6. Klik op INSTALLEREN.

7. Nadat de installatie is voltooid, kunt u de nieuwste Bitdefender-versie gebruiken.

Als alternatief moeten gebruikers die willen upgraden van oudere versies naar de nieuwste Bitdefender-versie hun huidige versie verwijderen uit het Configuratiescherm en vervolgens het nieuwste installatiebestand downloaden van de Bitdefender-website op het volgende adres: https://www.bitdefender.nl/Downloads/. De activering is alleen mogelijk met een geldig abonnement.