Wat is Bitdefender Central en hoe gebruikt u het

We bieden u niet alleen de beste bescherming voor uw systemen, we willen ook dat de u meest gestroomlijnde ervaring hebt wanneer u uw Bitdefender-producten gebruikt op al uw systemen (Windows-gebaseerd, MAC-systemen en mobiele Android-apparaten). Dat is de reden waarom we Bitdefender Central hebben gecreëerd.

Bitdefender Central is het webplatform waar u toegang hebt tot de online functies en diensten van het product en waar u van op afstand belangrijke taken kunt uitvoeren op apparaten waar Bitdefender op geïnstalleerd is. U kunt via deze link op uw Bitdefender-account inloggen van om het even welke computer of mobiel apparaat dat verbonden is met het internet.

U leert meer over de belangrijkste functies van Bitdefender Central in de onderstaande video.

Laten we nu kijken naar de functies van elke Bitdefender Central-module.

Mijn apparaten

• See the list of devices on which you installed Bitdefender.

Central NL 1

• Install Bitdefender on your systems (Windows, Mac or Android based)

• Remotely control the devices Bitdefender is installed on. Here are the commands you can run from Bitdefender Central on your Windows based systems (where Bitdefender is installed):

1. Bekijk en Verhelp de problemen die Bitdefender voor het apparaat rapporteert.

2. Bekijk het aantal dagen van het Bitdefender-abonnement gekoppeld aan dat apparaat.

3. Snelle Scan en Volledige systeemscan – kunnen worden uitgevoerd op het systeem.

4. Optimize the system (for computers with Bitdefender Total Security ).

5. Voer een Kwetsbaarhedenscan uit op de computer.

6. Use the Anti-Theft feature (for devices that have Bitdefender Total Security or Bitdefender Mobile Security) – Locate, Wipe, Lock.

Ouderlijk toezicht

• Activiteit - geeft de activiteit van het kind weer, gebaseerd op de gespendeerde uren en de activiteiten op de computer.

• Toepassingen - geeft de toepassingen weer die het kind gebruikt op deze computer.

• Websites - geeft de algemene interessegebieden weer die de ouder kan toestaan of blokkeren.

• Telefooncontacten - geeft de lijst van contacten weer die op het Android-apparaat van uw kind staan. Ouders kunnen contacten blokkeren.

• Locatie Kind - de gebieden in deze lijst heeft de ouder zo ingesteld dat er een notificatie wordt gestuurd telkens het kind deze gebieden verlaat of binnenkomt (bijv. thuis, school).

Screen time -Limit access to your child’s devices within specified hours, during bedtime. Allow access to the child’s devices for a specified time, during daytime.

Central NL 2

Mijn abonnementen

• Bekijk de details van alle aan uw account gekoppelde abonnementen.

• Bekijk de apparaten waarvoor er een abonnement bestaat.

• Activeer een abonnement met een activeringscod.

Central NL 3

Mijn Aanbiedingen

• Ontvang enkel gepersonaliseerde aanbiedingen, 100% aangepast aan de beveiligingsnoden van uw systeem.

Ondersteuning

• Rechtstreeks contact met ons supportteam.

Central NL 4

Instellingen – Mijn Account

• Wijzig het wachtwoord voor uw account.

• Pas uw persoonlijke gegevens aan voor gepersonaliseerde aanbiedingen.

• Wijzig de taal van uw Bitdefender Central-account en voor het Bitdefender-product dat u installeert op uw Windows-systemen.

Central NL 5