Consumer Support » Wat is Bitdefender Central en hoe gebruik ik het?

Wat is Bitdefender Central en hoe gebruik ik het?

Wat is Bitdefender Central en hoe gebruik ik het? Dit artikel helpt u vertrouwd te raken met Bitdefender Central - zowel de website als de mobiele app.

Wat is Bitdefender Central?

Naast het bieden van de beste bescherming voor uw systemen, willen we dat u de soepelste ervaring hebt met het beheren en gebruiken van uw Bitdefenderproducten op al uw systemen (Windows-gebaseerde, macOS-systemen, iOS en mobiele Android-apparaten). Daarom hebben we Bitdefender Central gemaakt.

Bitdefender Central is een online platform voor het beheer van al uw Bitdefenderproducten en -abonnementen. Vanaf Bitdefender Central kunt u de beveiliging voor uzelf en uw hele gezin regelen. U kunt uw abonnementen activeren en beheren, bescherming installeren, uw zoekgeraakte apparaten traceren en scans en optimalisaties op afstand uitvoeren - alles op één plaats.

U moet een account aanmaken om u aan te melden bij het Bitdefender Central-portaal. Meld u aan of meld u aan bij uw Bitdefender Central-account, waar u ook bent, door https://central.bitdefender.com/ te bezoeken in een webbrowser. U kunt ook de Bitdefender Central mobiele app gebruiken die beschikbaar is in de App Store en Google Play.

Download Bitdefender Central app on the App Store           Get Bitdefender Central app on Google Play

Selecteer een van de volgende opties voor meer informatie:

Bitdefender Central

Een ruimteschip heeft een commandocentrum nodig. Vanuit Bitdefender Central kunnen klanten al hun apparaten veilig besturen.