Wat is Bitdefender Central en hoe gebruikt u het

We bieden u niet alleen de beste bescherming voor uw systemen, we willen ook dat de u meest gestroomlijnde ervaring hebt wanneer u uw Bitdefender-producten gebruikt op al uw systemen (Windows-gebaseerd, MAC-systemen en mobiele Android-apparaten). Dat is de reden waarom we Bitdefender Central hebben gecreëerd.

Bitdefender Central is het webplatform waar u toegang hebt tot de online functies en diensten van het product en waar u van op afstand belangrijke taken kunt uitvoeren op apparaten waar Bitdefender op geïnstalleerd is. U kunt via deze link op uw Bitdefender-account inloggen van om het even welke computer of mobiel apparaat dat verbonden is met het internet.

U leert meer over de belangrijkste functies van Bitdefender Central in de onderstaande video.

Laten we nu kijken naar de functies van elke Bitdefender Central-module.

Mijn apparaten

• Hier ziet u de lijst met apparaten waarop u Bitdefender heeft geïnstalleerd.

Central NL 1

• Installeer Bitdefender op uw systemen (gebaseerd op Windows, Mac of Android)

• Beheer de apparaten waarop Bitdefender is geïnstalleerd op afstand . Dit zijn de opdrachten die u vanuit Bitdefender Central kunt uitvoeren op uw Windows-systemen (waarop Bitdefender is geïnstalleerd):

1. Bekijk en Verhelp de problemen die Bitdefender voor het apparaat rapporteert.

2. Bekijk het aantal dagen van het Bitdefender-abonnement gekoppeld aan dat apparaat.

3. Snelle Scan en Volledige systeemscan – kunnen worden uitgevoerd op het systeem.

4. Optimize the system (for computers with Bitdefender Total Security ).

5. Voer een Kwetsbaarhedenscan uit op de computer.

6. Gebruik de antidiefstalfunctie Anti-Theft (voor apparaten met Bitdefender Total Security of Bitdefender Mobile Security) - Lokaliseren, Wissen, Vergrendelen.

Ouderlijk toezicht

• Activiteit - geeft de activiteit van het kind weer, gebaseerd op de gespendeerde uren en de activiteiten op de computer.

• Toepassingen - geeft de toepassingen weer die het kind gebruikt op deze computer.

• Websites - geeft de algemene interessegebieden weer die de ouder kan toestaan of blokkeren.

• Telefooncontacten - geeft de lijst van contacten weer die op het Android-apparaat van uw kind staan. Ouders kunnen contacten blokkeren.

• Locatie Kind - de gebieden in deze lijst heeft de ouder zo ingesteld dat er een notificatie wordt gestuurd telkens het kind deze gebieden verlaat of binnenkomt (bijv. thuis, school).

Schermtijd - Beperk de toegang tot de apparaten van uw kind binnen de aangegeven uren, tijdens het naar bed gaan. Toegang geven tot de apparaten van het kind gedurende een bepaalde tijd, overdag.

Central NL 2

Mijn abonnementen

• Bekijk de details van alle aan uw account gekoppelde abonnementen.

• Bekijk de apparaten waarvoor er een abonnement bestaat.

• Activeer een abonnement met een activeringscod.

Central NL 3

Mijn Aanbiedingen

• Ontvang enkel gepersonaliseerde aanbiedingen, 100% aangepast aan de beveiligingsnoden van uw systeem.

Ondersteuning

• Rechtstreeks contact met ons supportteam.

Central NL 4

Instellingen – Mijn Account

• Wijzig het wachtwoord voor uw account.

• Pas uw persoonlijke gegevens aan voor gepersonaliseerde aanbiedingen.

• Wijzig de taal van uw Bitdefender Central-account en voor het Bitdefender-product dat u installeert op uw Windows-systemen.

Central NL 5