Consumer Support » Hoe installeert u Bitdefender Mobile Security voor Android

Hoe installeert u Bitdefender Mobile Security voor Android

Dit artikel helpt u Bitdefender Mobile Security voor Android te installeren. De Bitdefender Mobile Security-app is compatibel met smartphones en tablets met Android 5 of hoger en heeft een internetverbinding nodig om te worden geactiveerd.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden voor meer informatie.

Je kunt ook de stappen bekijken die in de onderstaande video worden gepresenteerd.

VIDEO - Hoe installeert u Bitdefender Mobile Security voor Android