Hoe Bitdefender Mobile Security installeren voor Android

Dit artikel leidt u stap voor stap door de installatie van Bitdefender Mobile Security voor Android. Bitdefender Mobile Security werkt op elke smartphone en tablet met Android 5 of hoger en heeft een internetverbinding nodig om te worden geactiveerd.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden om het uit te breiden en meer te weten te komen:

Je kunt ook de stappen in de onderstaande video bekijken.

VIDEO TUTORIAL - Hoe Bitdefender Mobile Security voor Android installeren