Hoe installeert u Bitdefender Mobile Security voor iOS

Volg de stappen van dit artikel om Bitdefender Mobile Security voor iOS te installeren op uw apparaat:

Installeren vanaf Bitdefender Central

• Op iOS

1. Ga naarBitdefender Central.

2. Log in op uw Bitdefender-account.

3. Tik in de linkerbovenhoek in het venster op de icoon iOS menu-icoon en selecteer vervolgens Mijn Apparaten.

beeld

4. Tik in het venster Mijn Apparaten op de icoon +.

BMS voor ios 1

5. Selecteer Mobile Security in de lijst en tik daarna op Downloaden uit de App Store.

BMS voor ios 4

BMS voor ios 3

6. Tik op de knop Installeren op het scherm van de App Store.

BMS voor ios 2

• Op Windows, macOS

1. Ga naarBitdefender Central.

2. Log in op uw Bitdefender-account.

3. Tik in het venster Mijn Apparaten op BITDEFENDER INSTALLEREN.

BMS voor ios 5

4. Selecteer Op een ander apparaat.

BMS voor iOS 6

5. Kies iOS.

BMS voor iOS 7

6. Selecteer Bitdefender Mobile Security uit de lijst en tik vervolgens op DOORGAAN.

BMS voor iOS 8

7. Typ een e-mailadres in het daarvoor bestemde veld en tik daarna op Verzenden.

BMS voor iOS 9

8. Open uw e-mailaccount op uw iOS-apparaat en tik op de knop Downloaden van de App Store. U wordt doorgestuurd naar de App Store-app.

9. Tik op de knop Installeren op het scherm van de App Store.

Installeren vanaf de App Store

Zoek Bitdefender Mobile Security voor iOS om de toepassing te vinden en te installeren.

BMS voor ios 2