Home » Consumer Support » Hoe installeert u Bitdefender Mobile Security voor iOS

Hoe installeert u Bitdefender Mobile Security voor iOS

Dit artikel helpt u bij het installeren van Bitdefender Mobile Security voor iOS op iPhone of iPad. De app Bitdefender Mobile Security voor iOS werkt op elk apparaat met iOS 11.2 of nieuwer en heeft een internetverbinding nodig om geactiveerd te worden.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden voor meer informatie:

Je kunt ook de stappen bekijken die in de onderstaande video worden gepresenteerd.

VIDEO – Bitdefender Mobile Security voor iOS en iPadOS installeren