Hoe installeert u Bitdefender Antivirus voor Mac

Dit artikel helpt u bij het downloaden en installeren van de Bitdefender Antivirus voor Mac-app op macOS-apparaten. U kunt ook de stapsgewijze zelfstudie bekijken die in de onderstaande video wordt gepresenteerd.

Opmerking: Zorg er voor de installatie voor dat uw Mac voldoet aan de systeemvereisten voor het uitvoeren van Bitdefender Antivirus voor Mac en dat u een geldig Bitdefender Antivirus voor Mac-abonnement hebt in uw Bitdefender Central-account zodat het product dat u installeert zijn geldigheid kan ophalen uit uw account. Actieve abonnementen worden vermeld in het gedeelte 'Mijn abonnementen' van Central. Lees voor meer informatie over abonnementen - Hoe activeert u uw Bitdefender-abonnement.

Bitdefender Antivirus voor Mac installeren

1. Ga op de Mac die u wilt beschermen naar https://central.bitdefender.com en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account.

Als u nog geen account hebt, maak er dan een aan. Wat is Bitdefender Central en hoe gebruik ik het?

2. Klik op het dashboard van Bitdefender Central op de knop Bitdefender-producten installeren.

Bitdefender-producten installeren

3. Er verschijnt een venster met uw Bitdefender-abonnementsproducten. Druk in dit venster op de knop Installeren in het paneel Security.

Install

4. Kies vervolgens Downloaden om het Bitdefender-installatieprogramma op uw Mac op te slaan.

Download

5. Zodra het downloaden klaar is, dubbelklikt u op het bitdefender_[...] bestand dat u zojuist hebt opgeslagen om de installatie te starten.

bitdefender_...

6. Vervolgens wordt u door de stappen geleid die nodig zijn om Bitdefender Antivirus voor Mac op uw Mac te installeren. Klik op Toestaan indien gevraagd en vervolgens op Doorgaan.

+

Install AVFM 3 EN

7. Om met de installatie verder te gaan, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van de Abonnementsovereenkomst van de software

Install AVFM 5 EN

8. Selecteer de schijf waarop u de Bitdefender-software wilt installeren en klik op Verdergaan. Selecteer daarna Installeren.

Install AVFM 6 EN

9. Wanneer u ernaar gevraagd wordt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt u op Software installeren.

10. Er verschijnt een klein venster en Bitdefender Antivirus for Mac zal automatisch gedownload en geïnstalleerd worden.

Install AVFM 7 EN

De installatie is nu voltooid als u Yosemite (10.10), El Capitan (10.11) of macOS Sierra (10.12) hebt.

Opmerking: klik alleen op de bijbehorende link hieronder als je Mac macOS High Sierra of een nieuwere versie gebruikt, zoals Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey, Ventura, Sonoma - Ontdek welke macOS je Mac gebruikt. Bij oudere macOS-versies zijn deze extra stappen niet nodig.

Na het installeren van Bitdefender Antivirus voor Mac is het aanbevolen om ook de TrafficLight browserextensie in te schakelen, die gevaarlijke websites blokkeert en onveilige links in uw zoekresultaten markeert.

Video-instructies

Opmerking: Om de video-ondertitels te wijzigen in uw moedertaal of een andere taal waarin u zich beter voelt, klikt u op de CC-knop onderaan de video om bijschriften in te schakelen, drukt u vervolgens op het ⚙︎-pictogram, selecteert u Ondertitels/CC, klikt u op Automatisch vertalen en kiest u de taal van uw keuze.

Hoe Bitdefender te installeren op macOS Sonoma & Ventura

Hoe Bitdefender te installeren op macOS Monterey & oudere versies