Hoe installeert u Bitdefender Antivirus for Mac

Om de Antivirus for Mac te installeren op een Apple-apparaat met macOS zult u de onderstaande stappen moeten volgen.

Zorg dat u, voordat u doorgaat met de installatie, beantwoordt aan de systeemvereisten.

VIDEO

1. Ga naar uw Bitdefender Central-account.

OPMERKING: Als u nog geen account hebt, maak er dan een aan.

• Voordat u Bitdefender Antivirus for Mac installeert, moet u controleren of u in uw Central-account een abonnement hebt voor Bitdefender Antivirus for Mac, zodat het product dat u installeert geldig via uw account kan worden opgehaald.

• Indien u een oudere licentiesleutel hebt voor het vorige Antivirus for Mac-product, kunt u nagaan hoe u dit in een Bitdefender-abonnement kunt omzetten, hier in dit artikel.

2. Selecteer het paneel Mijn Apparaten.

3. Klik in het venster Mijn Apparaten op + Installeer Bitdefender-producten op uw toestellen.

4. Klik in het nieuw geopende venster op Security dan, op Dit apparaat.

Kies Security en klik op Dit apparaat om Bitdefender te installeren op uw huidige PC.

OPMERKING: Als u Andere apparaten wilt beschermen, selecteert u deze optie (op deze manier stuurt u een e-mail met de installatie-agent naar een e-mailadres naar keuze).

5. Er wordt een agent gedownload op uw systeem, respectievelijk in de map Downloads. Dubbelklik op dit agent-bestand met de extensie .pkg en volg de instructies op het scherm. Klik op Verdergaan.

1485 22

6. Daarna wordt u door de nodige stappen begeleid om de beveiliging op uw Mac te installeren. Klik op Verdergaan.

AVfM 1 installeren

AVfM 2 installeren

7. Om met de installatie verder te gaan, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van de Abonnementsovereenkomst van de software

AVfM 3 installeren

8. Selecteer de schijf waarop u de Bitdefender-software wilt installeren en klik op Verdergaan. Selecteer daarna Installeren.

AVfM 4 installeren

9. Wanneer u ernaar gevraagd wordt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt u op Software installeren.

10. Er verschijnt een klein venster en Bitdefender Antivirus for Mac zal automatisch gedownload en geïnstalleerd worden.

1485 88

De installatie is nu voltooid als je macOS Yosemite, El Capitan of Sierra hebt.

OPMERKING: klik alleen op de bijbehorende link hieronder als je Mac macOS High Sierra of een nieuwere versie gebruikt, zoals Mojave, Catalina, Big Sur - Ontdek welke macOS je Mac gebruikt. Bij oudere macOS-versies zijn deze extra stappen niet nodig.