Home » Consumer Support » Hoe installeert u Bitdefender Antivirus voor Mac

Hoe installeert u Bitdefender Antivirus voor Mac

Dit artikel helpt u bij het downloaden en installeren van de Bitdefender Antivirus voor Mac-app op macOS-apparaten. U kunt ook de stapsgewijze zelfstudie bekijken die in de onderstaande video wordt gepresenteerd.

Zorg er voor de installatie voor dat uw Mac voldoet aan de systeemvereisten voor het uitvoeren van Bitdefender Antivirus voor Mac en dat u een geldig Bitdefender Antivirus voor Mac-abonnement hebt in uw Bitdefender Central-account zodat het product dat u installeert zijn geldigheid kan ophalen uit uw account. Actieve abonnementen worden vermeld in het gedeelte 'Mijn abonnementen' van Central. Lees voor meer informatie over abonnementen - Hoe activeert u uw Bitdefender-abonnement.

VIDEO - Bitdefender Antivirus voor Mac installeren op uw macOS-apparaat

1. Ga naar de Mac die u wilt beschermen en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account. Als u nog geen account hebt, meld u er dan voor aan.

2. Selecteer het paneel Mijn apparaten.

3. Klik in het venster Mijn Apparaten op + Installeer Bitdefender-producten op uw toestellen.

4. Er verschijnt een nieuw venster. Kies Security en klik vervolgens op Dit apparaat om Bitdefender op uw Mac te downloaden.

5. Installationsprogrammet kommer att laddas ner på ditt system i mappen Downloads. Dubbelklicka på Bitdefender-filen med tillägget .pkg och följ instruktionerna på skärmen. Klik op Verdergaan.

Install AVFM 2 EN

6. Daarna wordt u door de nodige stappen begeleid om de beveiliging op uw Mac te installeren. Klik op Verdergaan.

Install AVFM 3 EN

7. Om met de installatie verder te gaan, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van de Abonnementsovereenkomst van de software

Install AVFM 5 EN

8. Selecteer de schijf waarop u de Bitdefender-software wilt installeren en klik op Verdergaan. Selecteer daarna Installeren.

Install AVFM 6 EN

9. Wanneer u ernaar gevraagd wordt, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt u op Software installeren.

10. Er verschijnt een klein venster en Bitdefender Antivirus for Mac zal automatisch gedownload en geïnstalleerd worden.

Install AVFM 7 EN

De installatie is nu voltooid als u Yosemite (10.10), El Capitan (10.11) of macOS Sierra (10.12) hebt.

OPMERKING: klik alleen op de bijbehorende link hieronder als je Mac macOS High Sierra of een nieuwere versie gebruikt, zoals Mojave, Catalina, Big Sur - Ontdek welke macOS je Mac gebruikt. Bij oudere macOS-versies zijn deze extra stappen niet nodig.