Hoe verwijdert u een apparaat van uw Bitdefender Central-account

Als u een apparaat wilt verwijderen van uw Bitdefender-abonnement om een plek vrij te maken, dan moet u het als volgt van uw Bitdefender Central-account verwijderen:

1. Ga naar Bitdefender Central en ga naar uw account.

2. Meld u aan bij uw account met uw e-mailadres en wachtwoord.

3. Open het gedeelte Mijn apparaten en selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen. Klik op de knop DETAILS WEERGEVEN / PROBLEMEN WEERGEVEN.

4. Klik op Wissen in de rechterbovenhoek (onder het meldingspictogram).

5. Selecteer WISSEN. Het aantal apparaten op uw huidige abonnement wordt binnenkort bijgewerkt.

OPMERKING: Voordat u het apparaat uit uw Bitdefender Central-account verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u het Bitdefender-product op dat apparaat heeft verwijderd.

• Volg de stappen van dit artikel om Bitdefender te de-installeren van uw Windows-toestel.

• Volg de stappen van dit artikel om Bitdefender Antivirus for Mac te de-installeren.

• Volg de stappen van dit artikel om Bitdefender Mobile Security for Android te de-installeren.

• Volg de stappen van dit artikel om Bitdefender Mobile Security for iOS te de-installeren.